Как аз отслабнах !!!

• 32 674
  • 135
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Това е форум, всеки пише където и каквото иска. Не помня обаче да е имало грубост или обиди по адрес на дамите с наднормено тегло.
Ти не помниш, но аз на доста места видях "дебели свине", "козунак" и др. Просто се чудя на акъла на тези "дами".

Не мога да говоря в множествено число, затова ще ти отговоря единствено от мое име - чета този подфорум, защото се интересувам как да изглеждам и как да продължа да изглеждам добре, а не чакам да се натрупат излишните килограми и после да се боря с тях.
Много добре правиш! На мен ми е приятно да си пиша с хора, които подхождат с разбиране към този световен проблем! Според мен не хората са виновни за килограмите си, а по - скоро храните, които се продават в магазините! Толкова ГМО и не знам какви химии има вътре, че организмът се подлага на стрес и това се отразява и на здравето.

# 91

?????
според теб слабите хора откъде пазаруват?
от накой извънземен магази може би.....

от ориз и плодове се дебелее и без да са гмо

Наистина звучи като подигравка като хора с нормални килограми дават акъл на някого, без те самите да са имали някога такива проблеми!
Аз се включих тук, за да помогна на други хора, търсещи здравословен начин да си решат проблема, а не да чета обиди и глупости!

ако се вгледаш внимателно в начина и количеството на хранене на хората с нормални килограми, ще имаш много добри резултати

# 92
  • Варна
?????
според теб слабите хора откъде пазаруват?
от накой извънземен магази може би.....
от ориз и плодове се дебелее и без да са гмо
ако се вгледаш внимателно в начина и количеството на хранене на хората с нормални килограми, ще имаш много добри резултати

За пореден път се убеждавам, че не познаваш този проблем от личен опит и даваш съвети, които не са подходящи!
Как ще се дебелее от плодове! Сигурно затова д-р Емилова държи хората на плодове и чай! Но съм сигурна, че са пълни с ГМО, за да изглеждат добре...Не говори групости, а си намери друг форум!
Аз знам от какво съм напълняла, но мога да ти кажа, че съквартирантката ми, която беше 50 кг, ядеше два пъти повече от мен и не винаги КОЛИЧЕСТВОТО на храната е от значение, а КАЧЕСТВОТО!

# 93
 Laughing Сигурно има някакъв сайт с конспиративни теории и списък с всички продукти, с гмо  Joy А пък слабите хора имат тайна секта, в която разпространяват храни без гмо  hahaha А за плодовете- точно режима на онази луда диетоложка може да не го даваш за пример за диета, най- малкото, защото е вреден. Дамата е написала това за плодовете от гледна точка киселинността им, която не влиза в добро взаимодействие с други храни. Разделно хранене.

И преди да даваш квалификации кой говори глупости и кой да пише в други форуми, погледни написаното от себе си. Не че нещо, но е доста махленско.

# 94
  • Варна
Laughing Сигурно има някакъв сайт с конспиративни теории и списък с всички продукти, с гмо  Joy А пък слабите хора имат тайна секта, в която разпространяват храни без гмо  hahaha А за плодовете- точно режима на онази луда диетоложка може да не го даваш за пример за диета, най- малкото, защото е вреден. Дамата е написала това за плодовете от гледна точка киселинността им, която не влиза в добро взаимодействие с други храни. Разделно хранене.

И преди да даваш квалификации кой говори глупости и кой да пише в други форуми, погледни написаното от себе си. Не че нещо, но е доста махленско.
Точно аз съм писала вече, че точно с разделно хранене съм отслабнала - режима на д-р Байкова е до обяд само с плодове или може би смяташ, че и тази диетоложка е "луда"...  И едва ли ще го препоръчва, ако е вредно!

Не ме интересува слабите с какво се хранят, форумът е за това как се отслабва, а аз защитавам позицията, че това трябва да става постепенно, с правилно съчетаване на храни /системата минус 60/, а не като махнеш полезните храни като плодове и ориз от менюто си и си докараш куп здравословни проблеми.
А относно "махленското ми държание" - моля обърни внимание, че Herzen е писала точно 2 пъти в този форум и то, за да се "дърли" с мен,  а не да коментира как съм отслабнала! Но явно вие двете сте един дол дренки.

# 95
Вероятно. Ние си избираме един определен човек и се "дърлим" с него, тъй като сме един дол дренки. Но аз преустановявам писанията си покрай теб, защото може още нещо да ми бъде пришито и тогава не знам как ще живея  Rolling Eyes

И последно, за Байкова: сигурно по БиТиВиту са го казали като много полезен, м  Joy

# 96
  • В Балкана
.... режима на д-р Байкова е до обяд само с плодове или може би смяташ, че и тази диетоложка е "луда"...  И едва ли ще го препоръчва, ако е вредно!

Тя от скоро време, препоръчва и продукти за отслабване - Витаслим. Дали го прави, защото не е вредно или защото са й платили за реклама?

Като погледна Байкова и хич не мога да й повярвам. От двете спрегнати имена тук, вярвам повече на Емилова. Тя за мен, изглежда в пъти по-добре.

Без да се заяждам!
Днес си закусах царски - малко рогче със сирене, паста Ком ...
Моето меню днес беше: З  - баничка и кола, да се разсъня ...
Моето меню беше: Закуска-баничка и ДЗП ..

Нали не мислиш, че тук няма ГМО, трансмазнини, консерванти, подобрители и тези храни са полезни?

Това, че режимът, който си избрала разрешава за закуска всичко, не значи, че трябва да ядеш всичко.  Peace Ако искаш да си здрава, с енергия, нормално тегло и т.н. тези храни трябва да се консумират рядко, да не кажа направо да се изключат..
Има далеч по-полезни храни от баница, паста, кола, които са изключени през останалата част от деня и могат да се хапнат само сутрин.
Но свободата на закуската, дава свобода и на интерпретацията.
Аналогично свободата във всеки режим, дава свобода на вариации. И всеки сам решава, какво ще даде на тялото си.

п.п. Аз не съм кифла, а стегната наденица.  hahaha

# 97
Аз съм слаба от снобария- не ям вулгарни банички, рогчета, а ДЗП дори не поглеждам. Щото има 8 супени лъжици и повече захар.

А какво толкова незаменимо има в плодовете и ориза, че да не може да си го набавиш с друго и да си здрав?

Ама ние сме много освободени, няма смисъл да се ограничават хранителни групи, то от време на време е полезно да се яде мазна баничка, да свиква организмът. Да бе. Булшит.

Като кажа пък, че с не повече от 15 мин на ден спорт се справям, ще кажете, че имам страхотни гени и страхотен метаболизъм. За гените ще кажа, че три поколения назад ме обричат на тлъсто шкембе а ла пети месец. Метаболизмът и на вас ще ви е бърз, ако само едни никакви 15 минути си поиграете с пудовка.

# 98
Много се извинявам, но какво е ДЗП?

# 99
  • Велико Търново

Данон За Пиене Mr. Green

# 100
  • В Балкана

Ами за жалост не е Да Заколим Прасето.  Laughing
А Данон За Пиене - http://www.youtube.com/watch?v=BDd3YF0hYTM

Mamacita Bandida, фен съм ти!
Заради теб се захванах със суинга. Но поради липса на пудовка, го правя за сега с 5кг. гира. След още малко, слагам допълнителните тежести. Сега наблягам на правилно изпълнение.

# 101
Олеле  Rolling Eyes Това като "програмата" на Активия Laughing Или недай си Боже Нестле фитнес ooooh!

Послепис: и аз съм голям фен на суинг с пудовка, за съжаление пудовка нямам, но имам дъмбели, пак става  Laughing

# 102
  • София
Ох, не мога да се въздържа да не се изкажа Simple Smile
Та аз от малка съм предразположена към напълняване или иначе казано - дебела. Обаче преди години имаше период, в който не можех да си позволя финансово почти нищо, в това число и храна. Можех да си позволя да хапна един път на ден и то паничка леща само. Хляба го пазихме за по-нуждаещите се в семейството. Друго нямаше. Сънувала съм храна. Като огладнеех до полуда пиех чаша вода и така. Спортувах  Mr. Green ходех само пеша. Та за няколко месеца не можех и аз самата да се позная - едва ли и 50 кг имах, а съм доста висока. След време нещата се промениха и бързо успях да стигна 120 кг. С много усилия, заради бавния ми метаболизъм, предполагам, за 2 год свалих 40. Имам и още, и продължавам с ограниченията, но така съм решила.
Та това, което искам да кажа е, че не е от метаболизма, а от храната и най-вече количеството храна. Така, че нека никой не се обижда, просто трябва да се яде малко - ако обстоятелствата не го налагат е нужно всеки сам да си го наложи. Има щастливци, които отслабват бързо, някои като мене - не, но.. какво да се прави  Laughing

# 103
  • Варна
и тогава не знам как ще живея  Rolling Eyes

И последно, за Байкова: сигурно по БиТиВиту са го казали като много полезен, м  Joy
Човек като не знае, по - добре да не се обажда. Д-р Байкова е позната на леля ми и тя лично ме заведе при нея преди години. Предписа ми лична диета, не от "по БиТиВи-ту" и 2 месеца я спазвах и ходех на контролни прегледи при нея. Междувременно от доцент тя стана доктор по медицина и заместник- председател на Българското дружество по хранене и диететика. Тогава започнаха и да я канят по телевизията и в различни списания за консултации.
Но явно тя не е достатъчно квалифицирана за вас.
А д-р Емилова, въпрки че на мен не ми е много симпатична, е лекувала мои приятели и близки с гладолечение, в резултат на което те избягнаха операции!
Досие
Д-р Людмила Емилова е основател и ръководител на Центъра за плодолечение. Специалист по вътрешни болести, кардиология и ревматология. От 1993 г. работи по методите на природонаучната медицина.
 Но сигурно и това не ви задоволява.

А колкото до моя личен режим - радвам се, че някой си е направил труда да се поразрови из другите теми... Аз не ям всеки ден сладко, но когато ще ми идва цикъла /дойде ми снощи/, ми се яде и слава Богу това е включено "официално" в режима на Мириманова.
Ако някоя кифла е пазила диета, сигурно знае, че на човек му се прияжда точно това, което е забранено и ако известно време се насилваш да не ядеш забраненото, после се нахвърляш върху него, когато "диетата" свърши! А точно това е много вредно! По - добре една пастичка, вместо цяла торта!

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 13:26 от gpym4e

# 104
  • Варна

Тя от скоро време, препоръчва и продукти за отслабване - Витаслим. Дали го прави, защото не е вредно или защото са й платили за реклама?

Може би и двете! Защото тя си залага репутацията като препоръчва тези добавки, а от друга страна си печели. И не виждам нищо лошо в това! Не съм ползвала Витаслим, но моята съседка - да и е много доволна. А и те са на билкова основа, какъв е проблемът?

Това, че режимът, който си избрала разрешава за закуска всичко, не значи, че трябва да ядеш всичко.  Peace Ако искаш да си здрава, с енергия, нормално тегло и т.н. тези храни трябва да се консумират рядко, да не кажа направо да се изключат..
Има далеч по-полезни храни от баница, паста, кола, които са изключени през останалата част от деня и могат да се хапнат само сутрин.

Така е и аз често ям и други неща сутрин, защото не спазвам тази система от онзи ден, а вече месец... Но от време на време си позволявам и вредни храни, но в малки количество /отбележи "малко рогче"/.

Но свободата на закуската, дава свобода и на интерпретацията.
Аналогично свободата във всеки режим, дава свобода на вариации. И всеки сам решава, какво ще даде на тялото си.

Съгласна съм! И затова казвам, че не трябва да се изключват повечето храни от менюто и да го караш само на салатки, а най- вече да "слушаш" своя организъм! Например шоколадът повдига веднага нивото на захарта в кръвта и се отразява при ниско кръвно, каквото имам аз, а и смомага за производството на серотонин, хормона на щастието, който е с по - ниски нива преди и по време на цикъл. Добре е да се ограничава количеството, но все пак от време на време е и полезен!

Общи условия

Активация на акаунт