Деца, отглеждани в чужбина-7

• 34 798
  • 721
  •   1
Отговори
Добре дошли в темата на майки, отглеждащи децата си в чужбина!

Тази тема е за онези, които имат дечица на възраст над, или около 12 месеца.

Ако имате бебенце, което отглеждате в чужбина, моля заповядайте в темата "Бебета родени в чужбина", която се намира в същия подфорум и изданията и се обновяват периодично.
Ако сте бременна и живеете извън България, моля заповядайте в темата "Бременни майки в чужбина" в Общ отчетен подфорум на раздела "Бременност и раждане".

Великобритания
:

София на Ell - 07.05.2010
Белла на Winnie - 22.05.2010
Борис на bebolinka82 - 14.08.2010
Луи Масимо на jenny28 - 17.08.2010
Мишел на Miss Fine - 19.10.2010
Ален-Мехмед на Gerchy - 12.12.2010
Виктор на swetla99 - 16.12.2010

Германия:

Изабел на elfie - 29.01.2010
Дара на Tink- 05.03.2010
Лия Мишел на Siiu - 17.07.2010
Емил Пиотр на fleur : ) - 07.01.2011

Гърция

Ребека на Old Sport - 26.03.2010 ( + България § Англия)
Алекс на Илианна- 10.07.2010
Маринела на Kosty - 21.07.2010

Канада
Вики на booboo's mama - 25.10.2010

Испания:

Йоана на Rally_Y - 01.08.2010

САЩ:

Евелин Кристина на hunichka - 27.04.2010
Kaлин на Titina - 24.05.2010
Лилия на Juturna - 09.07.2010
Дамян на Journey - 26.07.2010
Алек на Clairette - 27.07.2010
Николай на mickey_82 - 09.08.2010

Франция:

Моника на Ivеntse - 23.01.2010
Леа Ерика на Bobi40 - 22.07.2010
Емили на madame - 08.08.2010
Луи на cutty - 01.12.2010

Холандия:

Томаз Йозеф на Leprechaun`s mommy - 30.03.2010
Нико на Milla Elaine - 26.09.2010

Швейцария:

Едуард на Бюти - 11.05.2010
Алессандро на Гаца-Баца (maritaa) - 13.07.2010
Ник Тайлър на flufffy - 23.10.2010

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 15:18 от Miss Fine

# 1
 Пу първа  Mr. Green Ще я дооправя, че нещо комп ми се майтапи с мен и не мога да пиша дълги съобщения и ми е много трудно.
  Малката е добре, има си пъпки и нови излизат. В петък разгеле ни дадоха час за сестра, не било нужно доктор. Направих чудеса от храброст да се добера след работа до там и тя само  ни погледна и каза, че ще ни даде час за понеделник за доктор  #Cussing out  Тази новата клиника е явно по-зле и от старата, а аз си мислех, че по-зле не може да бъде  Crazy Та така. Спряхме и млякото и яйцата и тук и на градината, та да видим.
  Нещо съм се отдала на мързелуване, вече втори ден от седмицата почти нищо не правя, чудоооо. Но дават слънчева другата седмица, та имам 200 задачи на ум, да видим какво ще сътворя.
  Боби, наближава големия ден  newsm44

# 2
Пу втора Wink

# 3
# 4
а аз имам грижи.пия Tretinac 20 mg (вижте в литовката,ако искате какво значи) и ми закъснява:( ако съм брменна ме чака аборт.1.страх ме е от тази операция,2.имам морални предразсъсъци (няма шанс да не правя аборт) и 3.мноооого е скъпо! май с третия проблем най-трудно ще се оправим.

мента,исках да ти кажа още веднъж,че много,ама много се радвам,че Йо-йо се подбрява (аз всъщност незнам какво точно му е,но ми стана ясно индиректно,че е онкологично нещо) и най,ама най-искрено се надявам да не се повтаря!!!! горкото човече,а и ти какво преживявате! боли ме сърцето!

# 5
И помага ли тоя Третинак? Вие не се ли пазите, щом толкова не искате бебе.... Дано не си бременна, между другото, аз преди Боби пиех противозачатъчни, мисля и тук съм писала, много добре ми действаха, включително и на кожата. Сега не бих пила, но ако ти нямаш против, сигурно е хубаво да пробваш.

# 6
Айде и аз в новата тема....днес на плаж и изгоряла като морков:)
Боби, като мина край един магазин ( от където купих вестника като се роди Леа и все за вас се срещам)

# 7
  • Торонто/София
Боби - и тук - Честит 2ри Рожден Ден на Леа! Много много весело прекарване!
Цвети - дано всичко се оправи по бързо с Мишелката!

# 8
  • Rennes, France
Боби, да ви и здрава и усмихната малката пораснала Леа Ерика
  bigdance2 newsm59  party023
Весел празник днес newsm51

Цвети, мерси за темичката  bouquet
Аз да се похваля че бяхме на ЗОО и беше страхотно. А за капак Луи си свърши работата в гърнето вчера, като ми каза предварително Peace Обаче днес опика пода ooooh!та ние с таткото обясняваме - аз на български, той на френски - голяма работа сме и той ни гледа едно недоумяващо newsm78 Mr. Green

Марита, ами пазене бе душа Naughtyама дано да не е станало, щом не искаш Peace

# 9
И помага ли тоя Третинак? Вие не се ли пазите, щом толкова не искате бебе.... Дано не си бременна, между другото, аз преди Боби пиех противозачатъчни, мисля и тук съм писала, много добре ми действаха, включително и на кожата. Сега не бих пила, но ако ти нямаш против, сигурно е хубаво да пробваш.

помага 150%!!! маха абсолютно всякакви пъпкообразни неща от кожата,дори и най-малките! абе ненадминато е това лекарство! аз нали чаках да отбия,за да го започна и сега АЛЕЛУЯ-збогом пъпки,нямам вече! имам против хормоналните медикаменти....вече.винаги така съм се предпазвала (хапчета),но след като качих 10 кила за норматив тази зима следствие на мини-хапчетата,които пих (за кърмачки) и се ужасявам! сега ще ми коства кански усилия да заприличам отново на човек и съм се зарекла хормони повече никога да не употребявам.бях решила да си сложа спирала (механична,без хормони),но мъжа ми не разреши в българия и си останах без нея.уж се пазим с кондоми,но те се късат бе хора!!!! късат се по средата и ....последния път купих екстра големи,защото си помислих,че са му малки нормалните ( Flutter),но и от тези два се скъсаха по време на ЕДИН полов акт!!! слагаме ги правилно,не сме от вчера,купувам скъпи марки и незнам вече къде е проблема! иначе поне си го знаем този проблем и за по-сигурно практикуваме и прекъснат полов акт.хем с кондом,хем прекъснат,та все пак си мисля и се надявам да сме се опазили.ще чакам до края на месеца да ми дойде и ако не се появи ще си купя един тест.

кюти,ама много неискам,а и много нетрябва! просто ми е забранено изрично по лекарски причини.ако сега забременея ще родя дете с големи малформации и то на 100%.....никой няма да ми позволи обаче да стигна до раждането му.

цвети,чета ви аз неволите и да ти кажа май наистина на алергични реакции ми бие това вашето чудо.защо в бг не я тестуваш да видиш има ли алергии?

# 10
 newsm59 на Леа. Да е здрава и много щастлива.
Весел празник на цялото семейство.

Мис Файн, тези вашите са номер едно. Уважавам англичаните, ама толкова чак спокойствие доста идва.

Маритке, дано всичко е наред. Стискам палци.

аз похвалих ли ви се, че етърва ми рода най-накрая. Преноси 10 дни и на 17 го извадиха с цезарово, защото не искаше да излиза по никакъв начин. И сега мерките - 4250 и 57(!) см. Много симпатично бебе-първолаче  Laughing

Кют, ще се научи Луи, сега трябва търпение само. Обясняваш и това е Simple Smile

# 11
Честит втори рожден ден на Леа, да бъде здрава и много палава:)

# 12
   Чесит рожден ден на малката принцеса ЛЕА, да ви е много здрава, Боби, много поводи за радост и гордост да ви носи!!!!

Мис Файн, тези вашите са номер едно. Уважавам англичаните, ама толкова чак спокойствие доста идва.
  Лошото е, че заприличвам на тях  Crazy Аз изобщо не съм се притеснила за тези пъпки, само като я къпя се здухвам, но ми минава. Ще видим утре какво ще кажат, ама аз като вряла и кипяла в тяхната система от сега ви казвам, че ще ми дадат крем и наййй-мнооггооо антиалергичен сироп. Но аз не мисля да и ги давам, защото искам да открия къде е проблема, а не да го подтискам. И това ще мине... Crazy Направо като урочасана се чувствам, честно ви казвам, ту мине едното, друго почва. Но както и преди писах, това да са ни болестите, срамота е направо да се оплаквам.
  Маритке, голяма атлетка ще дойдеш ти  Mr. Green
  Ивенце честито бебе гигантче  Laughing
  И да ви кажа, все едно незнаете какво е, ама дребната ме спуква от смях. Сега е във фаза да ме имитира, но освен че тя ме имитира всичко се прави и от бебето- кукла Томи. Та сме цирк буш, много е забавно Crazy
  Ставам, че чакам гости за барбекю. Тука напече едно слънце, чудооо. Да пиинем едно винце за рожденниците  Simple Smile

# 13
  • FRANCE
Чесит рожден ден на Леичка, да е жива и здрава и много щастлива Heart Eyes

# 14
Честит рожден ден на Леа Ерика!
 Да расте здрава, усмихната и  да радва мама и тате!

newsm59 nbirthday newsm67  Gift

Общи условия

Активация на акаунт