Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко калории са в 1302 kJ сладолед за 100g?
Какви са мненията за дебелината и храненето с преработени храни, джънк храна и храна, пълна с консерванти?
Защо хората не отслабват, когато са на почивка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко калории са в 1302 kJ сладолед за 100g?
-
Какви са мненията за дебелината и храненето с преработени храни, джънк храна и храна, пълна с консерванти?
-
Защо хората не отслабват, когато са на почивка?
-
Какви са мненията на форума относно консумацията на консервирана риба?
-
Какви са мненията за качеството на храната и консумацията на истинска храна?
Разгледах различните диети, за които има теми във форума, но не можах да се спра на никоя конкретно. Има моменти , в които не ми се ядат месо, яица и други дни, в които наблягам на тези храни. Така реших, че вашият метод е най-подходящ за мен, с определено ограничаване на количеството на храната да се лиша от някой друг излишен килограм. Ще гледам да се вместя в 1200 килокалории, пък ще променям, ако се наложи. За днес масло 50гр.=375к; 5 яйца=358к; пилешко бутче с кожа 200гр.(сурово)=428к; грах 100гр.(замразен)=110к; общо 1271к. Месото, яйцата и грахчето не съм ги яла сурови
. Всъщност за мен са по-важни обиколките и се надявам основно тях да намаля.

.... След като родих сина ми тръгнах на фитнес и резултата бе поразителен ,но се разболях от гадна болест и качих 7-8кг.Сега отново ми се ще да тръгна ,но бебето ми не иска да стои при друг човек и съм в търсене на фитнес в който мога да вкарам количката -няма да ми пречи на треноровката, тя ще спи. Друго обаче ме притеснява-май имам коремна херния и първо трябва да мина през хирург ,за да видя какво ще я правим и дали е безопасно тренирането .