Тangle Тeezer - мнения, опит,...

• 20 778
  • 85
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм с Aqua Splash  - ами само хубави работи мога да кажа. Аз има доста дълга,гъста и къдрава коса- можех да се среша само когато я мия, с мъка и късане на косми...
Откакто съм с Аqua Splash- ами просто се родих- скубането е в пъти по-малко, и ме разресва доста по-бързо. Седи си изправена,като на снимката , за разлика от другите им модели. Ако ползвате маска- доста добре се разпределя, и  равномерно маската с тази четка.

# 61
  • София
Май ще си взема и аз една Aqua Splash, не съм видяла лош отзив за нея.

# 62
Моята е от enzo - неудобна за хващане, драска ме, твърда е, въобще не ми харесва. На Макадамия ми допада в пъти повече във всяко едно отношение  Peace

# 63
Здравейте, момичета. Аз преди една седмица си взех такава четка. Наистина е много хубава. Косата става много мека и с много блясък и въобще не скуби, когато се решиш. Единствения недостатък е, че леко неприятно се усещат бодличките по кожата на главата. Вижте тук много добре е обяснено всичко -spam162-/2012/11/tangle-teezer.html Дано съм била полезна  Grinning

# 64
взех си такава четка от enzo.bg-изобщо не е удобна за хващане,имам чувството,че косата ми не се сресва добре,а моята е тънка и не особено гъста и не изисква много усилия.Мислите ли,че от този сайт могат и да не са оригинални,защото ми се струва,че имат разлика в дръжките като ги сравнявам с feelunigue

# 65
Аз взех за дъщеря ми от детските модели, не е кой знае какво, но не съжалявам - поне видях, че не си заслужава за мен да купувам. Освен това пак скубе, може би разплита малко по-лесно от обикновена четка Peace

# 66
  • София
Темата е доста стара, но все пак може би ще получа отговори тук.
Каква е разликата между Tangle Teezer Salon Elite
http://www.enzo.bg/tangle-teezer/salon-elite-greben-za-kosa/
и Tangle Teezer The Original
http://www.enzo.bg/tangle-teezer/the-original-greben-za-kosa/
В крайна сметка коя е по-добра, дали изобщо има някаква разлика освен леко във формата?

# 67
Разликата е главно в извивката. Salon Elite е леко по-извита и е по-приятна на кожата на главата от другата, поне на мен ми е по-приятна.
И двете ми четки са купувани от enzo и са 100% оригинални ако някой има съмнения за сайта  Peace

# 68
Да поизтупам и аз праха от темата  Crazy

Искам да попитам, дали всяка година пускат празнични дизайни на четките?
Мисля си да купя по една по-красива на двете ми девойки за Коледа  Flutter Та се чудех дали да чакам някоя колекция, за да избера дизайн или да взимам от наличните в момента  newsm78

# 69
От време на време пускат нови модели. Примерно тези металическите ги извадиха миналата година.
Аз обаче те съветвам да хвърлиш едно око и на конкурентите  Wink

# 70
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И моята е Compact, черна
Скрит текст:
Въобще не я харесвам. Оставя ми косата хвърчаща и перушинеста. Иначе наистина разресва добре. Използвам я само през уикенда за основно разресване, когато нямам намерение да се показвам пред хора, че наистина не ми харесва вида на косата ми след ползване.

# 71
  • Somewhere far away
а какво мислите за четките Dessata , които на външен вид поне доста се доближават до тези на Tangle teezer?

# 72
а какво мислите за четките Dessata , които на външен вид поне доста се доближават до тези на Tangle teezer?
Разсесва в пъти по-добре от TT, поне при мен. Преди бях нон стоп със заплетена коса, а сега дори не знам какво е това.
Имам две ревюта в блога за нея, както и на Тийзъра ако искаш да прочетеш по-подробно.

# 73
  • Somewhere far away
Разсесва в пъти по-добре от TT, поне при мен. Преди бях нон стоп със заплетена коса, а сега дори не знам какво е това.
Имам две ревюта в блога за нея, както и на Тийзъра ако искаш да прочетеш по-подробно.

супер, къде мога да намеря въпросните ревюта ? Simple Smile  bouquet

# 74

супер, къде мога да намеря въпросните ревюта ? Simple Smile  bouquet

При първото ревю съм ги сравнила двете. Тогава Dessata ми беше още сравнително нова четка.

http://www.makeupgalaxy.com/2014/12/dessata-bright-edition-vs-tangle-teezer.html

Второто ревю е само за Dessata.

http://www.makeupgalaxy.com/search/label/Dessata%20Prints%20Catrinas

Като цяло и двете са хубави, но Dessata разсесва по-добре косата, особено ако е дълга, гъста и заплетена.
Tangle Tееzer-a обаче ми е по-приятен на кожата на главата.

Общи условия

Активация на акаунт