ПЪРВОКЛАСНИЦИ - Тема 14

• 33 234
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • No Line On The Horizon
И аз ще съм благодарна, ако някой сподели задачите  Simple Smile

# 646
Сиси, честит празник на детенцето ти!

По мое мнение състезанието днес премина добре. Дъщеря ми твърди, че е решила всички задачи, пък ще видим накрая!  Laughing

# 647
Сиси, Честит рожден ден на детето ти!

Здраве, усмивки , смело и леко покоряване на науките!  bouquet

# 648
  • София
На сина ми са му дали лист със задачите да ги реши и вкъщи,мога да го снимам,но незнам дали ще се вижда добре Thinking
И без това исках да обсъдим решението на задача номер 9

П.П. снимах,но незнам къде да ги кача,така че да са достъпни за всички.

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 17:46 от slan4ogled

# 649
 Влизам в темичката ви, само за да пожелая :
newsm59 Честит рожден ден на дъщеричката на Сиси! Да е жива, здрава и много щастлива! Весел празник!

# 650
И на мен ще ми е интересно да ги видя задачите, щях да ви питам има ли някъде думи с които да правим диктовки нашите са взели м,л,н думите в буквара са много малко.

# 651
  • No Line On The Horizon
Диктовка
лале, нали, луна, нула, елен
Мама е мила.

Диктовка
Лили, Лена, Лом, Нил
Лена има лале.
Има ли луна?

Допълнителен текст за четене
Лина и Малина
Лина мие малини и лимони.
-   Ела, Малина! Лимони или малини?
-   О! На мене – малини, а на Лина  - лимони.

# 652
  • у дома
На сина ми са му дали лист със задачите да ги реши и вкъщи,мога да го снимам,но незнам дали ще се вижда добре Thinking
И без това исках да обсъдим решението на задача номер 9

П.П. снимах,но незнам къде да ги кача,така че да са достъпни за всички.

Ами например в снимкабг и дай линк-ако искаш прати ми ги на имейл и ще ги кача- svetlaem@abv.bg

# 653
  • Sofia
Здравейте,

относно математическия турнир - някой знае ли къде и как ще бъдат оповестени точките, които са събрали децата !?

Има ли сайт на организаторите на това мероприятие, който може да се следи, в тази връзка !?

# 654
За преструвките-от 2 дни, нашия ми обяснява как от време на време вижда смалени..главите на хората-не други предмети или части-точно главите, и чат-пат виждал двойно Rolling Eyes
Започнах аз да подпитвам,и се сети нашия, че ако го напръскам със светена вода ще му минело...тъй,напръсках го естествено, за да му гледам сеира, и о, чудо! След 5мин нищичко му нямаше! hahaha[/color]

...и така тази вечер, от съученичка на нашия син, научих че друго момче от класа редовно го удрял по главата ; като единия път е било толкова силно, че Тити е седнал на земята от удара, и се е разплакал  Sad
Цяла седмица продължаваше да ми казва, че всеки ден му ставало за някакво време да вижда главите смалени Confused
Днес са при баба си, с брат си, и утре ще го подложа на кръстосан разпит-до момента нищо не ми е казвал за тези ..не знам до колко системни удряния..
Запазила съм час за офталмолог, но май ще трябва и невролог  Confused

# 655
  • No Line On The Horizon
Коледното математическо състезание в Пловдив ще се проведе в ОУ "Драган Манчов" на 08.12.2012
http://www.draganmanchov.info/christmasevent2012.html

# 656
# 657
И мен ако някой цял ден ме удря по главата и на мен ще ми се запривиждат какви ли не неща!
Това си е самозащитна реакция. Защо 9е водиш твоето дете по лекарски кабинети - допълнителен стрес при това се у4и да решава проблемите като "боледува". А последното не е добре.
Направо идете си разрешете проблема в у4илището. Или хващаш у4ителката и директорката и им казваш4е не може така и после хващаш онзи дребния и го питаш дали не можеш и ти да го цапнеш по главата та да му излезнат светки и после казваш на твоя малкия да се защитава адекватно и ако се наложи ти ще го защитиш после пред у4ителките  Peace
Това според мен.

# 658
при това се у4и да решава проблемите като "боледува". А последното не е добре.

Не разбрах какво имаш предвид  Rolling Eyes

Ще го водя на прегледи, защото ме безпокои това ежедневно привиждане..и си държи на това-друго не се "смалява", няма други симптоми и оплаквания...искам да съм сигурна, че здрав, и му няма нищо Confused

За училището, учителката и родителите на побойника-повече от ясно, че ще проведа разговор; Понеже той е по-едър, е решил да раздава юмруци...което ще трябва да се промени.

# 659
MTV дано наистина всичко е наред и бързо да се вземат мерки да се спре тормоза  Hug , в нашия клас има напредък но наистина всички участваха - родители ,учители, деца.

Общи условия

Активация на акаунт