Магията на изтока - 17

• 57 258
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Гледах "Buddha Mountain".Става,но има толкова положителни коментари за филма,че очаквх нещо повече. ОСТ-то е страхотно Heart Eyes. Филмът е за взаимоотношенията на коренно различни хора - възраст,емоции,страхове,идеали и начин на живот.

Петък - Вик за с.GQ 01.01.2013
Скрит текст:

още 2 бонус Mr. Green

Клипче от фотосесията.

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 21:43 от Tuon

# 31
freedoms, Шоши, не говорите ли за Two Weddings And a Funeral Thinking.

Да ме прощава Вик, но не ми се нрави много с тази зализана коса, а от доста време вече е с тази прическа. Липсва ми Вик-визията от Марс Heart Eyes

А един "Гъбарко" с каква шапка се е появил на ВИП премиерата на филма My Little Hero smile3544

И петъчно newsm53......

# 32
Розовата шапка,розовата шапка Heart Eyes И носещия шапката Heart Eyes Heart Eyes

2в1,веднага се поправям.Всякак е хубав Вик Crossing Arms hahaha

# 33
  • MJF
 smile3555 a аз чак сега зацепих че е петък, не съм си взела лупата. Мда, точно този е филма 2в1.
 Mr. Green шапето гъба е чудесно. Голямо чакане пада и за "неговия" филм а дори аз съм решила да го гледам, въпреки жанра  Crossing Arms.

# 34
  • BG
2в1,съгласна съм с тебе относно  Вик, най- много го харесвам с дълга коса,с къса коса направо все едно не е той.
Забравих и да споделя, че вчера цял ден се чудех на коя песен ми напомня много тази на Infinite, дали на Модърн Токинг или някой друг, обаче съм я чувала и преди със сигурност.

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 23:36 от нощен гост

# 35
  • София
Да, този е филма Hug.

И аз да си призная честно най-много си харесвам Vic с по-дълга коса, но и с къса си е сладур Embarassed!

Започнах един японски сериал от 2004 година - Suna no Utsuwa -
Скрит текст:
главния герой е известен пианист, но си е сменил името заради тайна от миналото.И когато се среща с човек, знаещ това минало, той извършва престъпление, за да запази това, което е постигнал.Двама детективи се заемат с разследването и малко по малко се доближават до истината.Той е сгоден, но среща актриса, чието минало е също така тежко като неговото и двамата се влюбват.Краят все още не го знам, но не ми се вярва да е хубав Sad Има и филм от 2011 г. по същата история с Хироши Тамаки в главната роля -Suna no Utsuwa .

# 36
Много ли е зле Two Weddings and a Funeral?Защото съм го теглила,но наскоро гледах много силен филм на подобна тематика и сега си чака реда.

# 37
  • София
Tuon, лично на мен филма ми хареса, но както вече си се досетила, аз не съм много претенциозна и критична.На 6o6ul4o - не е харесал особено много.  Във филма имаше от всичко по малко - и смях, и тъга, и любов.Само на моменти някои от героите малко преекспонираха ролите си на гейове.Но за главния това не се отнася.

No Min Woo /няма връзка с филма/ Laughing Wink

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 10:01 от freedoms

# 38
Вик си е хубав и с къса коса, но зализан не го възприемам. Ей така е друго нещо Flutter.

Някой погледна ли Jeon Woo Chi и School 2013? Някакво мнение?

# 39
  • София
    За много години , момичета!

Аз съм много изостанала, гледам стари сериали и филми.Исках да питам 2в1, дали знае кой е сериала в който играе басистът на CN blue?

# 40
Тайна, Lee Jung Shin играе в My Daughter, Seo Young. Той е на-малкия син в богатото семейство. Има някаква тайна около раждането му, която може би ще се разкрие скоро, но преводът на сериите върви малко по-бавно от излъчването и още не съм стигнала до там. Иначе е леко незрял, с мечтата да стане актьор, за която баща му не ще и да чуе, но понеже е "на мама слънцето" тя вечно го прикрива. Беше влюбен в частната си учителка, която после стана съпруга на брат му, но се усети на време и "достойно се оттегли от битката за сърцето й" hahaha.

А ти нищо, че гледаш по-стари сериали. Споделяй, може някой да не ги е гледал. В понеделник почва нов сериал с твоята любимка Park Shin Hye - My Flower Boy Neighbor.

Днес започва Hundred Year Inheritance/Third Generation Noodle House.

# 41
  • София
  2в1, много ти благодаря, сега ще го потърся в руските сайтове.Знам за сериала с Park Shin Hye  Peace. Сега чакам последните серии на I Miss You / Missing You / Bogosipda и на Can We Get Married? В момента гледам My love by my side. Изгледах Full House 2, но Ooh La La Couple не можах. Arang and the Magistrate също не ми потръгна и го оставих.Аз нали не съм по историческите филми.Reply 1997 също не можах да го изгледам.

# 42
Има го по руските сайтове, но са съвсем в началото. Видях преведени само 4 епизода. От текущите многосерийни видях и My Love, Madame Butterfly. Препоръчах го на romanti4ka вчера, така че ако искаш можеш да погледнеш и него.
И на мен ми остават последните епизоди на Can We Get Married?. Ooh La La и Arang ги изгледах на инат, но останах разочарована. Виж Reply 1997 си ми хареса и то доста.

# 43
  • Пловдив
Привет!

Изгледах вчера препоръчаният ми още от преди Нова година от rossonera - Sugar and Spice: Fumi zekk.
Едно момче на прага на живота, което се сблъсква с първата си голяма любов. Хареса ми много това, че сам решаваше какво да прави с живота си. Образът на баба му, съдържателка на бар, която го подкрепяше, беше един път.
Като цяло филмът беше доста добър, може би трябваше да е малко по-кратък като времетраене, но го оправдавам с това, че е начин, с който да се възприеме по-добре цялостната картина и послание.

От вчера продължавам и с Jun to Ai, който отново стартира след кратката почивка.

Песента от края на филма Sugar and Spice: Fumi zekka - "Only You" в изпълнение на Makana, което ми допада повече от оригинала на Yazoo.

# 44
Изгледах "Pieta"...и след този филм смело мога да кажа,че Алмодовар е къде по-приятен за гледане и подхващам "La piel que habito".
Филмът е брутален,отблъскващ,груб и каквото друго се сетите.Поражда въпроси от социален, морален и емоционален аспект и не дава никакви отговори.Всъщност сами трябва да си отговорим и отговора ще зависи  изцяло от мирогледа на гледащия,но пък ми се искаше да разбера и гледната точка на Ким Ки Дук. Crossing Arms
Изгледах го,не ползвах много мишката,но дори споменатия Алмодовар успява да покаже нещо красиво дори и като фон на цялото гротеско общество във филмите си.Искам да виждам красиви неща,дори само мимоходом.Искам да вярвам в човека,който ще изкупи вината си,а няма да спре до престъплението и наказанието.Искам да видя и добрата страна на хората (добре имаше - жената,която остана със съпруга си,въпреки униженията от негова страна).Искам Mr. Green
Главният (трябва да видя как се именува Blush) обаче се справя великолепно.Нямам спомен да съм го гледала някъде,но е един момент го мразих,в следващия го съжалявах,а накрая и двете.

Филмът е прибрал много награди и е корейското предложение за Оскар, но не успява да намери място при най-добрите 9. От тези 9 съм гледала 4-ри филма и в тях имаше толкова човешка сила,позитивизъм, че дори не съжалявам,че не се е класирал.

Общи условия

Активация на акаунт