Магията на изтока - 17

• 57 259
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Изгледах "Pieta"...
Главният (трябва да видя как се именува Blush) обаче се справя великолепно.Нямам спомен да съм го гледала някъде,но е един момент го мразих,в следващия го съжалявах,а накрая и двете.
.........................

Не си ли гледала The Fugitive: Plan B. Там беше готиният полицай, опонент на Рейн. А от днес ще го гледаме и в новата драма с Eugene.

# 46
  • София
"Pieta" ми стоя отворен няколко дни и накрая го загасих.Заради актьора тръгнах да го гледам, но ... Трябва да го пробвам пак.

# 47
Не си ли гледала The Fugitive: Plan B. Там беше готиният полицай, опонент на Рейн. А от днес ще го гледаме и в новата драма с Eugene.
Не  newsm56

# 48
Tuon, тогава по-добре го гледай в Two Outs in the Ninth Inning. По си заслужава от План Б, макар че и батко ти Рейн не е за изпускане Wink.

# 49
 Flutter
Този го имам от година на компа и макар,че и други хора ме карат да го гледам  Blush ме спира наличието на бейзбол. Обаче,човек може да си намери всякакви причини да не свърши нещо Blush дори и да не гледа сериал.Вждам,че има превод и ще му дам шанс,че не обичам да трия без да съм погледала.
  typeuu Ще дам отчет.

П.П.Батко Рейн никога не е за изпускане,дори и в I'm a Cyborg, But That's OK.

# 50
  • MJF
Tuon , имам чувството че  Two Weddings And a Funeral категорично няма да ти хареса  newsm78. Предлагам щом така и така го имаш свален готов,  да го отвориш. Сюжета тръгва така че след първите 20 минути вече ще си преценила.

За Pieta ви чета внимателно. Изгладала съм му филмите до тук. Къде повече , къде по-малко са ми харесвали, но...и аз имам предел. Та за сега категорично  ще го заобикалям.

yes споменахте негледани заглавия по последните празнични дни и всички, вкл. чешките  ще ги прегледам на моята машинка. Hug

Lee Jung-Jin е от симпатичните ми кор.актьори. Гледала съм го и в Love Story in Harvard , освен в споменатия от 2в1 9 End 2 Outs . Сега видях че мога да пробвам Love On-Air, защото сред по-старите му не виждам подходящ за мен а Pieta за сега ......

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 19:47 от 6o6ul4o

# 51
Пиета и аз ще го заобиколя за момента. Ким Ки Док го гледам избирателно, че понякога ми идва в повече неговото виждане и поглед към нещата.

Tuon, споко за бейзбола. Изобщо не се набляга на него. По-скоро е използван символично.

# 52
Шош,незнам.Aз и с "4-те бога" се влачих дълго време,а в началото определих Дам Дук на по красива версия на Призраците от Старгейт Атлантис (имат някои общи неща Rolling Eyes). На едно подобно място още ме бъзикат. Mr. Green
Сериалите или ги отлагам дълго време или се въудошевявам и ги почвам веднага.

hahahaЗа чешките на 2в1.
Ама по-често казвайте извън Азия какво гледате.

Любимият ми филм на Ким Ки Дук е Spring Summer Fall Winter... and Spring.
Красив,с развитие на образите (дамският не е типичен негов), с поуките,с изкуплението.Прекрасен е Heart Eyes

# 53
  • MJF
Мда, понеже сега  разцъках заглавията на Ким Ки Дук и аз най-харесвам Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring плюс The Isle и 3-Iron

# 54
  • в мъжки прегръдки
martisun,не ми бягай,а казвай до къде го докара с "Колелото на времето".

Не мислех, че помниш още:)))) Аз вече го забравих. След 4 книга толкова ми втръсна, че вече не ме интересуваше какво става натам. Това парите са страшна болест. До такава степен си разтягат книгите, за да изкарат повече томове, че накрая вече човек намразва и книгата и автора. След нея започнах Игра на тронове и се случи абсолютно същото - прочетох каквото има на български, но на последната книга направо се чудех защо я чета. Сега съм на любовни романи известно време - те са малко като корейските сериали - обичат се, мразят се 300 страници, идва края и започваш следващата книга:)

BTW имам покани за болидрийм и за торент-мастерс. Ако му трябват на някой да свирка. 

# 55
martisun, на книжки ли си? Почивка от сериалите или липса на време?

Spring, Summer.......... още не му е дошъл редът, но 3-Iron и на мен ми хареса Peace.

# 56
  • София
Най-трайни спомени остави в мен  3 - Iron / Bin Jip - много страстен, много чувствен филм, всъщност от там си харесах Jae Hee.А музиката   беше невероятна,много красива арабска песен, напълно подхождаща на историята.

Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring също ми хареса.The Bow и A Man between North and South ака Poongsan  също ми   направиха  добро впечатление. newsm10

# 57
  • София
  От  I Miss You само по една серия седмично ли излъчват? Нямам търпение да видя последните три.

# 58
Тайна, по две серии излъчват седмично, но заради президентските избори в една от седмиците беше отменено излъчването на една от тях и затова сега вървят нечетен брой. Някъде четох, че ще излъчат накрая някакъв спешъл, за да приключат последната седмица с два епизода. Така, че ще станат 20+1.

Явно 3-Iron на доста от нас се е харесал. Интересното за мен е, че помня доста неща от филма при положение, че обикновено, след многото изгледани в последните години драми и филми, ми трябва малка подсказка, за да се сетя за какво точно ставаше на въпрос.

# 59
  • DE
Цитат
martisun, на книжки ли си?
Не знам за Марти, но аз определено почетох тези дни. "Изгубения символ" на Дан Браун(не бях очарована колкото очаквах след "Шифъра на Леонардо"). Напълно съм съгласна с мнението и за книгите и продълженията. Същото важи и за продължението на филмите. Разтягят локуми до безкрай и накрая съжаляваш, че изобщо си го гледал. Не се научиха, че  след един или два успешни хита, магията изчезва.
Отплеснах се и забравих какво щях да пиша  newsm78 , като се сетя пак ще пиша  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт