Отговори
# 405
Може да се прави и сутрин  след 10 тестът, не бива обаче да се прави с първата сутрешна урина поради причината, посочена от hubba bubba.

# 406
Това, че не трябва да се прави с първата урина не го знаех и винаги сутрин ги правя моите  Confused

А на мен ми закъснява МЦ с един ден като винаги ми идва точно на деня и сега си се надявам тайничко да има причина да закъснява. Но пък нямам никакви признаци, нито ме боли корем нито гърди, нищо.  Praynig

Към бременните мами - имали ли сте симптоми в първите дни от бременността и какви?

# 407
Мнооооого дълъг ден мацки,много,но хубавото е,че все още няма менструация.Ще видим утре как ще е положението.Какво става с теб Криси(само теб запомних,че и ти не чакаш сега)?А другите?Как сте момичета? smile3503

# 408
Добър вечер Simple Smile

Мис М, Бътърфлай-че, стискам ви палци да се похвалите с хубави новини! Hug

Тони, след около седмица ще разберем дали сме хванали яйцето или продължаваме да го гоним. Sunglasses  Сега видях твоя тест и не че имам опит с ову тестове, но и двете чертички ми се струват достатъчно ясни и наситени. Надявам се моментът да е настъпил.

Веси, Мамче, течението беше по-скоро воднисто, на моменти много обилно. Казвам беше, тъй като днес вече го няма. Откакто спряхме да се пазим, от около месец, не съм усетила белтъкообразно, гъсто течение.

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 19:06 от Linofrina

# 409
Linofrina прочети ето това линкче http://www.zachatie.org/index.php?Itemid=13&id=800&optio … ent&task=view Надявам се да ти помогне малко  Peace
divine afflatus  дано да не ти идва  Praynig
MissBluIz дано и при теб има една много силно + причина да не идва  Praynig Аз нямах абсолютно никакви по-различни симптоми - само обичайните ПМС като всеки месец преди това, в който ми  идваше !

# 410
veselyshko, благодаря за линка!  Hug Според това, което прочетох, моята слуз трябва да е била от най-благоприятната. Усещанията за влага и мокрите петна също бяха налице ... на моменти чак се чувствах леко некомфортно. Само че през онези дни бях повече сама и шансът нещо да се е получило не е много голям.

MissBluIz , аз имах обичайните симптоми на ПМС + повишена непоносимост към цигари, цигарен дим и някои храни. Гърдите ме боляха, коремът не. Гадене нямах. Стискам палци за хубави новини! Simple Smile

# 411
Тони, може и да е положителен! Дейставайте довечера, виж утре как ще е!

Към бременните мами - имали ли сте симптоми в първите дни от бременността и какви?

Нищо  по-различно от предишните месеци! Само 2 дни след имплантацията имах леко странен вкус в устата и последните дни изглеждах малко бледа! Peace

# 412
Мнооооого дълъг ден мацки,много,но хубавото е,че все още няма менструация.Ще видим утре как ще е положението.Какво става с теб Криси(само теб запомних,че и ти не чакаш сега)?А другите?Как сте момичета? smile3503
Още няма никой! Слава богу! Почнах да се чудя, като ми е закъснявало и друг път по пет до седем дни, дали този месец, заради преместването в друг град, пак нещо да не съм се сбъгала и да си мисля, че по календарния метод О. ми е била на 8-ми, а тя да е била по-късно и затова сега преди закъснението тестовете да са отрицателни. Моля се да е това! Успех момичета! Стискам всичка палчета на чакащите момичета!  Praynig

# 413
Мис М, Бътерфлай и всички нечакащи стискащи кълки (този израз ми хареса), простете ако съм пропуснала някой, но на ден се изписва тоооолкова много, че трябва да си водя записки докато ви чета  Hug СТИСКАМ СИЛНО ПАЛЦИ, СИЛНО, СИЛНО.
Маги, всяка е имала "нови" симптоми от както бебеправим. Хич няма да се извинявам за това. Нормално е да ги търсим и да ги усещаме в повече, защото просто не сме им обръщали внимание преди, не че ги е нямало. Ама чак да повръщам  Laughing Добре е . Дано така както си усещаш лелката, неусетно не ти дойде  Wink
Дани, ти си знаеш де, но и аз като свекървище- пази се с тази твоята работа  Hug
Беборанке, по- надолу ще кача моите тестове за сега. Ако ти е интересно ги погледни. И аз съм нова с тях, но и там търпение трябва. Пфу. Аман с това търпение...
Чери, сладка, за зацапването ми док. каза същото, че може да ми се намества цикъла, в предвид и оскъдното течение по време на 4-те дни с М. 11 дни по-рано . Дано е така и няма проблем. Но защо каза, че ще ми даде Дуфастон ако не спре зацапването  newsm78 не знам.
Линка , дано и вие мила, сте хванали пустото яйце. Добре звучи тази ЦС  Hug
На тези, които днес не са пуснали лелката ви пожелавам и в близките поне 9 месеца да не я пускате  Simple Smile

Момичета сладки, много ви благодаря, че коментирахте теста ми. Ние снощи правихме секс и решихме днес да починем, за да ако утре е по- наситена чертата да действаме утре и още 2 дни. И хем да не хабим материала  newsm53  Нали ако днес е бил положителен теста, О. ще настъпи от 12 до 48 часа. Надявам се да не изпуснем момента, но ако е така, то значи не е бил нашия месец, а аз ще съм спокойна за това, че все пак е имало О. Тотално се обърках с тези тестове. Уж трябваше да покажат предстояща овулация,а сега и утрешния да се насител, че да е сигурно.... ама може и да избледнее  ooooh! А и на мен ми се струва, че може да е по- наситена чертата утре. Еднаааа идея е по- светла от тестовата  Thinking

Ето и снимки на тестовете от предните дни:

# 414
Тоничка благодаря ти,че попита.Ами онзи ден беше в Гърция,чака да му кажат да тръгва насам,а нищо чудно и другаде да го пратят.Вчера трябваше да е разтоварил.Като цяло не заивси от него.Когато му кажат тогава ще се прибере,трябва да има стока за България.Но тези дни ще е,така каза като се чухме Simple Smile

# 415
  • София
Тони, според мен е една идея по-светла. Мисля, че утре ще съвсем положителен.
Прити, може ли да те питам нещо като жена към жена? Просто за съвет. Как си се научила да приемаш това положение мъжът ти да е далеч и все на път? На мен ми е много трудно. Сега като трябва да се разделим за 10 дни и ми е много гадно. Не съм свикнала да се разделяме...
Линофрина, дано е нещо хубаво това течение!    Praynig

Момичета, ще ви кажа нещо от опит. Много от симптомите в първите месеци бебеправене са плод на въображението ни в следствие на силното желание! Не се самонавивайте, за да не се разочаровате. Не се вглеждайте във всичко!

Моят тест за О. си е все така отрицателен...

# 416
Ейййй, сладурчета , аз си знам че като не влизах скоро и ще изпусна мн новини.
Даниииииииииииииииии честитоооооооо, мале чак сега прочетох , къде съм бляла, ихааааа , малееее , ама как се развълнувах  Hug Hug Hug . сега се пази , че с тия наще работи е гадничко / и аз съм по цял ден на крак в движение  на студено и прашно /
 За тесчето на Тоничка , да напада още тая вечер мъжо и гледай кво става др месец в очетните.
На всички други пожелавам приятна вечер и нежна нощ.

Аааа забравих да кажа каква сладурка е Киттитооо - и да и кажа че с толкова бебенца покрай нея, все са я накачили и при нея скоро ще дойде бебенцето. Hug
Айде и да ви почерпя

# 417
Веси ама свикнахме,и на двамата ни е трудно,но искаме да сси вземем жилище и едва когато заработи и взе да изкарва по-добри доходи се решихме за бебе,дори той ми предложи да си имаме бебче на миналия Свети Валентин .А и той си идва в месеца веднъж да кажем.Но не е болка за умиране,важното е да си имаме доверие,а и все пак затова работи за да имаме едно по-добро бъдеще.Дано и аз си намеря работа и да изкарвам пари.Липсваме си,но известно време ще е така.Но пък когато се видим,чувството е несравнимо.Обичаме се още повече.
Преди малко бях на гости на моя племеник.Ние живеем къща до къща.Той е бебе,което е чакано няколко години да се появи,но ето пак пример,че с поликистоза се забременява.Шегувахме се с майка му,че и аз като имам едно момиченце,той ще е батко,и ще пази момата.Както неговият баща треперше над мен и се е бил заради  мен,когато някой ме е закачал в училище.

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 23:26 от Pretty Kitty

# 418
  • София
Благодаря, Прити.
Да не си помислиш, че се заяждам, напротив - споделям опит и търся съвет, защото на мен ми е трудно макар да се случва изключително рядко. Благодаря ти!

# 419
Човек когато преминава през дадени изпитания,после е по-сладко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт