НВ-ВМХ - част 57

• 47 789
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Абе, надявам се да не съм чак страшна  Crazy Макар че мога да бъде много зла, ако реша Embarassed

Агнешкото рулз Embarassed Много обичам, а и от детството го свързвам все с празници Peace Аз се похвалих, че си хапнах агнешка главичка (2 пъти) напоследък, вчера пък агнешко бутче. Но идеята за маринатата ще я проуча, звучи добре.

И тук уж трябва да има слънце, ама нещо е много колебливо все още. Но поне прогнозата е да стихнат ветровете Rolling Eyes

# 31
Шоки, ми плашиш, ти си направо като супер мен, откъде толкова време (завижд  Mr. Green)

рецептата е в моите рецепти още на първа страница, към края май
много лесно и много вкусно
ние първо на Тасос го пробвахме и след това издирвах рецептата

# 32
  • Пловдив
Здравейте!И аз съм тук,спазвам си режима,но напоследък взех да си записвам какво и колко ям за да си направя съоветните изводи.Кантарът се размърда надолу,така че съм супер доволна.Скоро си гледах един стар дневник,в който съм си записвала всяка седмица какви са ми обиколките и килограмите и гледам,че на същите кг.сега съм с по-малки обиколки.А това е за мен сигналът,че вървя в правилна посока Simple Smile.

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 15:29 от Жижи

# 33
Да благодаря и аз за новата тема, Шоки! Hug Сега вече ще ми е по лесно да отговарям на въпроса;" Какво ядеш, че си толкова отслабнала?".Обикновено следва реакция "  Shocked ".Сега само ще давам линк към темата и който иска да чете, да мисли и...да се кокори Laughing

# 34
Браво, Жижи Peace

Влад@, така е, хората обикновено очакват да кажеш, че или нищо не ядеш (и съответно въпросът им е зададен с видимо притеснение за теб, че гладуваш Rolling Eyes), или прекарваш всеки ден по няколко часа във фитнеса ooooh!

# 35
  • София
Шоки, разкошно систематизиран увод. Благодаря!

Аз в залисията покрай пържоли и агнешки главички щях да пропусна, че ще трябва да приключвам с отслабването: днес кантарът закова на 52 кг, а калипера на 20% мазнини Grinning
Не се и съмнявах, че ще е резултатно, но съвсем не очаквах да е толкова бързо. Честно казано бях си сложила за дедлайн края на май. Сега остават кръвните изследвания другата седмица, но там не се и съмнявам, че всичко е  е перфектно.
И разбира се, продължавам с режима, дори млечните нямам намерение да връщам. Идеално съм си така! Може би само малко плодове, иде ягодовия сезон все пак Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 13:20 от Assos

# 36
Асос, ти от колко килограма започна и кога? Бравоза постижението!   bouquet

# 37
  • София
От първи януари (ъфкорс), 56.3 кг.
Обаче кантара тръгна надолу едва след като спрях млечните, преди 2 месеца мисля беше.

# 38
От първи януари (ъфкорс), 56.3 кг.
Обаче кантара тръгна надолу едва след като спрях млечните, преди 2 месеца мисля беше.

Мерси! Страхотен резултат! 4кг за 2 месеца е идеално. Имаш ли разлика в размера дрехи и много ли е голяма с преди?

# 39
  • Пловдив
Шоки, разкошно систематизиран увод. Благодаря!

Аз в залисията покрай пържоли и агнешки главички щях да пропусна, че ще трябва да приключвам с отслабването: днес кантарът закова на 52 кг, а калипера на 20% мазнини Grinning
Не се и съмнявах, че ще е резултатно, но съвсем не очаквах да е толкова бързо. Честно казано бях си сложила за дедлайн края на май. Сега остават кръвните изследвания другата седмица, но там не се и съмнявам, че всичко е  е перфектно.
И разбира се, продължавам с режима, дори млечните нямам намерение да връщам. Идеално съм си така! Може би само малко плодове, иде ягодовия сезон все пак Simple Smile
Поздравления за резултата!

# 40
Момичета, след един не много режимен уикенд Blush се присъединявам към темата! Много информация има качена, ще има да чета ....  bowuu

# 41
  • Варна
Здравейте! Преди много хиляди години започнах този мазен режим на живот, задържах две години резултатите, но сетне продължих с хранителния разгул и сега стартирам от сто кила- о, срамота! От 2007 не съм писала във Фитдей, но от утре стартирам. Дълго обмислях, изпитала съм на гърба си много видове режими, но този е най-щадящ и здравословен, по моему. Ще ви следя с интерес и наклонен фес!

# 42
Добре дошла, alma, и успех! Hug

# 43
alma, добре завърнала се  Hug
(знам, че си създателката на първата тема  Wink )

# 44
 Привет и благодаря за темата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт