Как да постъпя в този случай ?

• 12 821
  • 163
  •   1
Отговори
# 30
И аз бих те посъветвала да внимаваш при срещата с него. Ясно е че ще се видите, защото така като те слушам шило в торба не седи.  Hug

Имах около 10 африкански колеги в магистратурата която завърших, от всичките съм с много добри впечатления, държаха се изключително на ниво, нищо не мога да кажа. От тях имахме и няколко нигерийци - имай предвид че ако е интелигентно момчето и от добро семейство много вероятно е това което ти е говорил да е истина. Той казвал ли ти е, защо е избрал да живее и работи в Истанбул, и какво го е завело там.
От друга страна, това са хора с изключително различна култура от нашата, и не знам е добър варинат за съвместно съжителство и каквото и да е свързано с личния живот. А ти си само на 27 години, убедена съм че ще имаш достатъчно възможности.

# 31
ясно е че авторката сама трябва да си прецени и давам сьвет само като страничен наблюдател, от описаната ситуация. Така както описваш нещата, ми звучи малко като авантюра и дано да вземеш правилното решение. Пишеш че си на борсата, нямаш доходи, но си готова да похарчиш пари за да се видиш с някой, с който дори нямата сериозни отношения. Според мен е правилно, той да се опита да дойде, не се знае дали ще му откажат виза, но най-малкото би трябвало да опита. Сьщо, ако визата реално се окаже проблем, тогава какво ще правите-ти ще трябва да пьтуваш всеки пьт.
Аз сьщо действам малко емоционално, но се научих че ако не прибързвам и изчакам, нещата сами се подреждат и ми е по-лесно да взема правилното решение; така че и ти помисли дали не е по-добре да се откажеш, за момента, от идеята да пьтуваш.
Ако в крайна сметка решиш да заминеш, не води детето с теб, едва ли му е мястото там.
Работила сьм с хора от Нигерия и някой от тях са много готини, но това са хора сьс сьвсем различна култура от нашата. Мисълта ми е ако има начин да се видите на живо е чудесно, но ако нещата са толкова комплицирани, помисли си дали си заслужава. Сьщо имай предвид че доста хора са се опарили от такива Интернет романси.

# 32
Според мен първо помисли какво искаш от него, дали авантюра или евентуална връзка и тнт, дали си готова да го представиш на детето си като татко и тнт... Ако решиш, че е само авантюра не си струват рисковете  Rolling Eyes Ако решиш, че искаш да го опознаеш с цел бъдещи отношения....дерзай, отиди... отиди на екскурзия сега гледам в колективното пазааруване до Турция има и за по 1 ден за някакви 30-50лв, което дори е по-евтино от да отидеш сама с автобус..вижте се на видно място, ако имаш повече средства имапо за 150 за 2-3 нощувки, отиди с приятелка, но според мен недей води детето там, няма нужда децата да се обременяват с всички хрумки на родителите..Какво като е нигериец, може да е добро момче, но това по скайп няма как да са разбере, дори и на живо няколко дни няма да ти стигнат, но задължително ще добиеш по-ясна представа...дори да му видиш само хигиената, която може да те отбслъсне.. Прозвуча тъпо, но е така Confused
Успех ти желая и все си мисля, че 150лв за една организирана ексрузия не са толкова недопустими, но сигурността ти е по-важна...
Дано тези терзания са били безпочвени ти желая, каквото и да решиш  Peace

# 33
ясно е че авторката сама трябва да си прецени и давам сьвет само като страничен наблюдател, от описаната ситуация. Така както описваш нещата, ми звучи малко като авантюра и дано да вземеш правилното решение. Пишеш че си на борсата, нямаш доходи, но си готова да похарчиш пари за да се видиш с някой, с който дори нямата сериозни отношения. Според мен е правилно, той да се опита да дойде, не се знае дали ще му откажат виза, но най-малкото би трябвало да опита. Сьщо, ако визата реално се окаже проблем, тогава какво ще правите-ти ще трябва да пьтуваш всеки пьт.
Аз сьщо действам малко емоционално, но се научих че ако не прибързвам и изчакам, нещата сами се подреждат и ми е по-лесно да взема правилното решение; така че и ти помисли дали не е по-добре да се откажеш, за момента, от идеята да пьтуваш.
Ако в крайна сметка решиш да заминеш, не води детето с теб, едва ли му е мястото там.
Работила сьм с хора от Нигерия и някой от тях са много готини, но това са хора сьс сьвсем различна култура от нашата. Мисълта ми е ако има начин да се видите на живо е чудесно, но ако нещата са толкова комплицирани, помисли си дали си заслужава. Сьщо имай предвид че доста хора са се опарили от такива Интернет романси.
Подкрепям изцяло!
Преди 7 години си чатих с едно момче чужденец, но знаеше български и живееше в София (аз в друг град). След 3 месеца писане и зарибяване реших да отида до София да се видим. За сведение бях на 16, а той на 21. Е, видяхме се, харесахме се и сега ми е мъж  Laughing НО сега мисля, че съм постъпила безотговорно тогава, прекалено съм се доверила на непознат, а при теб нещата са още по усложнени (да пътуваш до друга страна и то Турция, имаш дете, не общувате на български....) Аз извадих късмет, но не се знае при теб какво ще стане. Аз бих те посъветвала ако все пак решиш да отидеш да си много много внимателна и да предприемеш всичко нужно, за да си в безопасност.
Пожелавам ти успех и да вземеш най-правилното решение за теб и детенцето ти  Hug

# 34
  • загубено
Момичетата са ти дали добри съвети.
Прочети пак темата и тогава решавай.
Не води детето,поне докато не станат сериозни отношенията ви.

Нека отиде за виза до Бг посолството,пък като му откажат ще му мислите.

Каквото и да решиш успех Hug
Но имай едно на ум.

# 35
Интересна тема. Simple Smile Мога да кажа какво бих направила аз във въпросната ситуация, пък авторката сама да реши колко и какви рискове е склонна да поема.

1. Ако отида да се видя с него в Истанбул, няма да взимам детето с мен.
2. Ако отида да се видя с него в Истанбул, ще отида с поне още един човек, на когото имам пълно доверие, ще отседнем в хотел, ще се видим с този мъж на публично място в някакво заведение, моят придружител винаги ще знае къде съм, какво съм, с кого съм.
3. Ще се доверя напълно на вътрешното си чувство и при най-малкото съмнение, че нещо не се връзва и не е наред, прекратявам контакт.

# 36
май оплашихме момичето с нашето черногледство  Grinning

казах си мнението,но си мисля и нещо друго, дори и да се видят един пьт, едва ли ще и даде отговор на всичките вьпроси. Вярно че жив контакт е друга работа, но от една среща, не можеш да опознаеш човек и доста от сьмненията ще си останат.
Единствено мога да пожелая да не взима тази врьзка прекалено при сьрце и ако е писано нещо сериозно да се получи, то ще стане.

# 37
Доста си е опасно за сама жена на чужда територия и то в Турция.Ако има кой да те поеме там от българските турци ( така наречените преселници ) ще ти е по-спокойно.
Аз не бих тръгнала просто така на късмет и без пари.Пробвай първата ти среща да е в свой води.

# 38
  • Vienna
Хора мили, за вас СПИН не съществува ли?
http://en.wikipedia.org/wiki/HIV/AIDS_in_Africa
Бегай надалече и не се обръщай!

# 39
Хора мили, за вас СПИН не съществува ли?
http://en.wikipedia.org/wiki/HIV/AIDS_in_Africa
Бегай надалече и не се обръщай!
Много грубо, ама  това е жестоката истина  Peace

# 40
violet86,пак ти прочетох поста и видях,че първата ти реакция е страх,съмнение,недоверие към този нигериец. Щом страхът и желанието се борят с теб и си на кръстопът,би трябвало да послушаш вътрешния си глас,може би има за какво да се притесняваш.

# 41
violet86,пак ти прочетох поста и видях,че първата ти реакция е страх,съмнение,недоверие към този нигериец. Щом страхът и желанието се борят с теб и си на кръстопът,би трябвало да послушаш вътрешния си глас,може би има за какво да се притесняваш.

Аз съм на едно да го кажем 95 % сигурна, че той не е някакъв насилник, убиец и др. Но всички знаем за страшни истории случили се с момичета в чужбина. От там идва притеснението ми.

# 42
А имаш ли негова снимка да го видя-дали си заслужава риска ?

# 43
А имаш ли негова снимка да го видя-дали си заслужава риска ?
То, ако ще е така, дай и ние да го видим. И ние да преценим. Mr. Green  Laughing

# 44
  • Sofia
Много са нахални тези черните Angry Наскоро в един магазин влезнаха 4-ма доста тъмнички/сигурно студенти у нас,говореха приличен български/ и веднага се насочиха към по-младите и сами момичета,започнаха с едното много нахална и нагла свалка,добре,че девойката не поддаде...

Общи условия

Активация на акаунт