Отговори
# 75
  • Враца
Чакайте и аз да кажа за Дюкан. Коралче, помисли си добре.  Hug Ако я почнеш най-важното е да пиеш по 3 литра вода на ден, ама вода, а не течности, въпреки, че в книгата се споменава за 3 л течности. Аз бях на нея преди 4-5 години и не го спазвах много това с водата, защото не я обичах. Наливах се с коли и айрян (и малко вода де) и след като я завърших, имах проблем с бъбреците, бактерии и белтък в урината. След серия антибиотици и вече много вода (от тогава се принудих да я заобичам) се оправих. Никога повече не бих я пазила тази диета.  Peace

А за годжи бери-то се заговорихме с ММ, че е полезно. ММ е чул, че във врачанско (предполагам Балкана) виреело добре. Ама един пакет сушени годжи бери (може би 150-200 г) е 10 лв в био магазина тук. Множко ми се вижда. Бобърче, Миши, прилича на сушена червена боровинка, но не е така сладко и леко нагарча.  Wink Ама май всички сте ме разбрали, че ще го давам на Криско. Не, няма, просто се замислих понеже е плод и казват, че е полезно дали може. Няма да му давам.  Peace

Марли, дано скоро Камен спре да плюе храната. Един ден ако нещо ме накара да натупам Криско по дупето е ако си играе (и още по-лошо - ако се подиграва) с храна.  Twisted Evil Камен още не разбира сигурно, че си играе не с каквото трябва, ама все пак е неприятно да не те слуша какво му говориш, пък и като се прибави и някоя допълнителна дразнителна единица (в случая ТМ) и аз бих издивяла.  Hug

А, Коралче, ти си написала същото за диетата.  Mr. Green Браво, че толкова обичаш да пиеш вода.  Hug

Аз гласувах.  Peace За да не пусна празна бюлетина, гласувах за едни, които ще са в дъното на класацията. Wink
Някоя мама тук мисли ли да гласува за ГЕРБ. Не бих осъдила ничие мнение, просто ми е интересно статистически, това, което и Коралита каза. Че уж никой няма да гласува за тях, пък накрая те печелят. А тук сме се събрали от доста краища на БГ и ако има някой желание да сподели дали би гласувал за Герб, ще ми е интересно.  Wink

Лино, дано скоро израсте проблема и не ви се налага вече да ходите в болницата.  Hug

# 76
Нямам никакво намерение да гласувам, да ходя в другия край на града, да се редя на едни огромни опашки през посолството, не, благодаря Stop То поне да имаше за кого, всички са пълна скръб и душевна печал. Жалко, че някой от тях все пак ще управлява.

# 77
Здравейте и от нас, за пръв път от поне седмица имам 2 свободни минути през светлата част на денонощието. Така свикнах със заетост, че се чудя в какво да ги вложа да не ми е скучно.

Днес пропуснах гласуването, чудих се дали да играя на някоя броеница или да изтегля жребий за кого да гласувам. И накрая така и не реших кои нещастници са най-достойни да се нахранят на гърба на народа. Може би трябваше да видя кои са най-слабичките физически и имотно, че поне да си купят по 2-3 имота и да похапнат. То просто от над 40 партии и формации много трудно се избира, поне 5 месеца трябваше да има за размисъл.

Сложих си една манджичка да се пече и с нетърпение я чакам да обядвам, аз малко и закуската пропуснах, та почти за първи път ще ми е за днес. Ама иначе направихме 3-4 часа разходка, което е по-важно, калории имам достатъчно по себе си.

# 78
Пейпърче любимо  Hug
Така е, и аз вярвам, че после ще наследи на тати благия характер и ще е мъж за пример, хихи  Blush
но е период де, по принцип не е чак такъв мрънчо  Mr. Green
Иначе и навън, ако му се прииска хич не слуша, ама няма да се оплаквам, супер си ми е детето  Joy
Блонди, как е Ками  Hug кажи нещо ново покрай нея  Hug
Коралче, успех с диетата, и с двете черти  Hug
Някоя друга не прави ли опити  Blush Blush
Ние ходихме два пъти да гласуваме  Mr. Green , много хора имаше, следобед пак ще идем, ама и аз няма за ГЕРБ да гласувам  Crossing Arms
Я дайте линк към това на Плазмон  newsm78
Ох, Линоо  Cry Cry Hug
Аз мисля да пробвам грис да му направя на Анди  newsm78

# 79
  • София
Пейпърче, слагам го вече сварено в робота на нашите уреди (и ти имаш, но друга марка), заедно с малко сиренце, масло, а последният път добавих и едно парченце сушен био домат (съхранявам ги в зехтин), съвсем малко копър и то стана уникално вкусно с това чудно козе сирене, направо като италианска паста, и в уреда става като каша.
Лино, много съжалявам за този кошмар, който продължава при вас Sad Ужасно е, дано този път ви е бил последният такъв в болницата, представям си какво ти е било Cry Милото дете с тези кабели, тръбички и вазелин по косичката Confused Пожелавам ти от все сърце да нямате повече нужда от тези изследвания, не само в болницата, но и в дома ви  Praynig Много целувки и на двама ви Hug
Бюти, и на теб да прилича пак ще е готин малкия Панди:hug:

# 80
ferriy, аз гласувах Peace
Бюти, второто ще е по кротко Hug
Някой още да е без цикъл? От 4-5 дни нещо ми придърпва в яйчниците, корема ми подут и съм толкоз нервна. А, пък какъв глад ме гони ooooh!

# 81
Аз гласувах.  Peace За да не пусна празна бюлетина, гласувах за едни, които ще са в дъното на класацията. Wink
И аз така направих  Peace Да си призная гласувах само, защото ММ охранява на изборите и ходих да му занеса храна, иначе едва ли щях да отида специално за да гласувам. Който и да спечели, положението ще си остане все същото, така, че все едно  Crazy

Някой още да е без цикъл?
Аз  Mr. Green

Лино, много мъчно ми стана Sad  Горкото мъниче Sad Дано да ви е за последно  Hug
На Ина АД се завърна  #Cussing out Под брадичката е цялата червена и грапава, обрива по тялото се разпростира, вече има и по ръчичките и крачетата, като не места е на петна, но е различно от това на лицето и не мога да разбера и там ли АД  #2gunfire Писна ми вече, страх ме е пак да я мажа с кортикостероиди, още от родилното почнахме с тях Cry Страх ме е да я заведа и при друг дерматолог, защото знам, че пак кортикостероиди ще изпише, не знам вече какво да я правя.

# 82
Гражданския дълг изпълнен, сега и форумския ако наваксам....  newsm08

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 83
Нямам никакво намерение да гласувам, да ходя в другия край на града, да се редя на едни огромни опашки през посолството, не, благодаря Stop То поне да имаше за кого, всички са пълна скръб и душевна печал. Жалко, че някой от тях все пак ще управлява.

ЕЕее, като чуя млади хора да говорят така и много паля  Rolling Eyes
Ами точно щото всички мислят така мангалите от махалата ще определят кои ще управляват Crazy

Иначе за статистиката не гласувах за Герб, а за партията на Иван Костов.
Бургазлии смятам че масово ще гласуват за Герб.

Всеки да гласува за който си иска, но да гласува Peace

# 84
Твърдо за Костов, разбира се. Смятам, че всеки, който разбира, интересува се и знае това онова за държавата и политиката няма какво да се чуди. Костов е и засега си остава най-великият политик за България след Стамболов  Peace

За ГЕРБ бих гласувала толкова, колкото и за турците например. Познавам Бойко и по-голям простак и хитър шут от него няма, трябва да съм супер безмозъчна, че да се подлъжа да гласувам за него  ooooh! Но хората в БГ не се интересуват от политика, харесват шутовщината и простотията, затова и ГЕРБ печелят, нормално, за съжаление.

Твърдо заставам зад Кашпи, че именно разсъждения от сорта, че нямало за кого да се гласува, ни докарват на този хал. Всъщност не се знае докога още ще има българи в държавата, ясно че, че сле д години ще сме малцинство, остава да гадаем кой ще е мнозинство - турците или циганите  Wink

Не исках да пиша за политика, че не му е тук мястото, а и може някой да се засегне, стават дебати и чудесии  Crazy

Бютка, добре е Кам, мерси, че питаш,  Heart Eyes няма нищо ново - спи си от 20ч до 8.30 сутрин, има 3 дневни хранения твърди, като две от тях са млечни и 2 или 3 пиенета на мляко по около 200-250мл (Тайра, със сигурност, ако намалиш (спреш) твърдата храна на Емма, ще пие и мляко, въпрос на желание от твоя страна  Peace), две спанета денем по 2-3 часа, между които си се занимава самичка - редувам люлка, проходилка, кошара, гушкане малко и това е, едно и също всеки ден. Сигурно расте, ама не го забелязвам  hahaha Казва мама и ам-ам, двете най-важни ги е усвоила  Joy

Следващите 10 дни го дават да си продължава студа и дъжда, нон стоп, действа ми на нервите и настроението вече  Tired  ooooh!

Лино, съжалявам за несгодите ви, дано поне с изследванията да е наред всичко  Hug

Корлаче, аз смятам, че дори пиенето на вода не променя фактът, че ще товариш организма със страшно много протеини и белтъчини  Rolling Eyes Ти си знаеш, де  Hug

# 85
Добър вечер и от мен  Hug

Бюти,   bouquet за темата.
Тайра, честита нова количка. Браво, че Емма е вече добре. Как реши, че и е крив зъба?
Биби, оздравявайте се по-бързо  Hug
Диди, как са шошитата? Много мило обръщение  Heart Eyes
Калка, да не те е яд за Депеш. Ако знаеш как вали ... не знам до концерта как ще е, ама все ще дойдат пак  Party
Койчева, приятно шофиране и на теб и леко решаване на листовките. Честита годишнина с малко закъснение!
Дафи, дано ви мине скоро обрива .. и дано все пак да не е АД  Praynig
Месечинке, дава ли попара днес и хареса ли е Бобо? И на мен ми предстои скоро да предлагам, да видим как ще се приеме.
Лино, и Ицето до 6 месец спеше без да се буди. Сега има по 2-3 събуждания вечер, за да суче за успокоение. Та и на мен не ми е ясно как точно ще го отбия вечерите. Поне до годинка няма и да опитвам, за по-нататък ще го мисля пак. Съжалявам за лошата вечер, която сте имали
Ивка, честито ви зъбче. Дано следващите ги изкарате по-леко!
Блонди, хайде скоро да се похвалиш с твоята рокля. Еее, няма ли да се оправя вече това време и при вас  ooooh!
Галка, кърмим се по 4-5 пъти на ден.
Бюти, дано е период това реване при вас. И при всички положения не се чувствай "провалена". Никой няма да се справи по-добре от теб в отглеждането на Анди. Как е той днес?
Фери, сега се зачетох за това годжи бери, че ми стана интересно. Дават го, че може да се дава след 10 месец като се накисне предварително. Та по паднах в едни теми за захранване на бебета суровоядци ... интересни неща пишат.
Коралче, за диетата на Дюкан и аз съм чувала основни лоши неща, но тъй като не съм я правила, не мога да споделя нищо. И дано все пак видиш скоро отново тези две чертички, за които си мечтаеш  Heart Eyes
Сами, ужасно е това, което е в скрития текст  Sad
Бобърче, как е сладкият Дани? Сефтосахте ли плажа вече?
Калисто, и аз съм още без цикъл, ама не ми и липсва.

За забелването - аз не съм пипала там, не съм дърпала и т.н. Не знам правилно ли е или не, на следващия преглед може да питам и педиатърката. Помня, че в началото ми беше казала, че до 6 месец нищо не пипаме там, ама за после нищо не спомена. Ама и досега не е погледнала какво става там.
За обувките за прохождане и аз още не съм мислила, само черпя знания от вас. Нека тръгне се изправя поне и може и да реша какво да му взема. Макар, че той само скача, обикновено бос или с едни маратонки, тип буйки. Ако има кой да го държи може да си подскача по час, че и повече. Трябват ли му обувки и за скачането?
Днес пазарувах каши. Малко май се поолях, ама като ми харесаха няколко вида и не реших коя да взема, купих всичките. Взех две на Babylove - едната с овес, лимец и ечемик, другата от просо и две на Milupa - 7 зърнената и една с оризова брашно, царевичен грис и нишесте от тапиока. Всичките безмлечни. Още се цедя за кашите, да видим кога ще ми писне. Засега поне не ми пречи. Купих и масло за бебчо, на съдържанието пише - краве масло - 99,8%. Дано наистина е така. Тези дни го вкарвам и него в менюто.
И аз гласувах. Дано е за добро  Praynig

# 86
Хриси ме подсети, за попарата щях да ви казвам  Mr. Green Аз дето виках, че попара ще давам само за разнообразие се оказа, че май доста често ще я предлагам. Днес дадох за първи път и много се хареса. Искаше и още  Mr. Green Изяде си я като голям човек, без да се изцапа, без да се лигави. Само банана го яде така  Mr. Green Утре ще пробвам с кус куса на Плазмон как е. Взех и също и овесени ядки.
Хриси, браво, че още се цедиш, и аз постоянно се цедях, но вече ми писна  Blush Все си казвах, че до годинката със зъби и нокти ще се боря да кърмя и ако кърмата ми намалее ще съм неразделна с помпата, но нямам нерви вече. Колкото кърмя толкова, и 9-10 месеца не са малко. Пък и тя е почти на годинка  hahaha
Блонди, дано да не са познали за времето.

# 87
Привет Simple Smile))

новата количка... можеше и по-зле да е Simple Smile))) ниска ми е, не мога да свалям и качвам тротоари с нея и.... чантата ми стои в багажника, защото не мога да я бутам, ако я закача за дръжката Simple Smile ядосах се отидох в хиполенд и се харесах един макларън който струваше 800 лева и ми мина яда Simple Smile))) все пак тази количка сме я взели за пътувания и ще си я ползваме целево Simple Smile

така като гледам ГЕРБ доста хора са ги избрали - има ли поне една мама която да е гласувала за тях? Не честно не разбирам Simple Smile моля ви признайте си, няма да задавам повече въпроси, поне един човек да познавам който ги е избрал точно тях Simple Smile

момичета благодаря за загрижеността за диетата на Дюкан Simple Smile аз съм я правила и преди и не ми се е отразила здравословно, не я харесвам защото не е вкусна.... но.... решила съм се и ще я почна, ако ми е крайно неприятна ще я спра Simple Smile днес си хапнах любимите сладкишчета като за последно и от утре почвам - купих си месце, млекце, сиренце, извара и трици Simple Smile направих си вече няколко варианта храна за утре, сега ще си сваря и яйца и утре ще си ги набивам тях Simple Smile

благодаря и за стиснатите палчета Simple Smile то си е божа работа, но така ми притрепна този месец когато ми закъсня с 3 дни и така се размечтах Simple Smile та тези три дни осъзнах как въобще не ми пука какво ще е бебчето и че единственото което искам е да се роди живо и здраво и аз да съм жива и здрава Simple Smile както и останалите от семейството ми Simple Smile помъдряла съм тоест  hahaha

Лино, ти си силен човек, дано малчо скоро го надрасте и повече не се тормозите с машини, жици и изследвания  Peace стискам палци

Бюти как е пандата днес? и аз се замислих че ако е прав и не знае как да седне това би го изнервило и би почнал да мрънка Simple Smile

# 88
  • До морето
Ей ме на, простата и безмозъчна..... Аз не се определям като такава и не бих си позволила такива квалификации за когото и да е, пък гласувах за простак! А, де  Mr. Green Коралче, вече можеш да спиш спокойно, познаваш един гласувал, даже лично го познаваш  Laughing
Няма никого да убеждавам, имам си теория, че българинът не разбира и следователно не заслужава демокрация! На него му трябва тоталитаризъм, да не кажа диктатура! А до тоталитарния образ най- ми се доближава Вождът (да пребъде името му)! Демокрацията означава свобода, а ние свободата често я обръщаме в свободия, та така....

В допълнение цирковете от последните дни + истерията вчера и простотиите на самоопределилия се като "новия Левски" Бареков, категорично затвърдиха решението ми!

ПП. За Костов и неговото управление не мога да говоря, защото съм била по- малка и нямам много реална преценка, но Царят не беше ли избран с рекорден за историята вот точно след неговото велико управление?

Сега можете да ме изядете с парцалите  Laughing

# 89
ееее Сами, мерси за откровеността Simple Smile))) вече вярно ще спя спокойно, че поне един избирател действителен и реален си имат  Wink

и аз не съм запозната с политиката на Костов, но честно казано нямам и намерени да се запознавам Simple Smile Отивам в деня на изборите и избирам най-малкото зло според мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт