Ако я почнеш най-важното е да пиеш по 3 литра вода на ден, ама вода, а не течности, въпреки, че в книгата се споменава за 3 л течности. Аз бях на нея преди 4-5 години и не го спазвах много това с водата, защото не я обичах. Наливах се с коли и айрян (и малко вода де) и след като я завърших, имах проблем с бъбреците, бактерии и белтък в урината. След серия антибиотици и вече много вода (от тогава се принудих да я заобичам) се оправих. Никога повече не бих я пазила тази диета.
А за годжи бери-то се заговорихме с ММ, че е полезно. ММ е чул, че във врачанско (предполагам Балкана) виреело добре. Ама един пакет сушени годжи бери (може би 150-200 г) е 10 лв в био магазина тук. Множко ми се вижда. Бобърче, Миши, прилича на сушена червена боровинка, но не е така сладко и леко нагарча.
Ама май всички сте ме разбрали, че ще го давам на Криско. Не, няма, просто се замислих понеже е плод и казват, че е полезно дали може. Няма да му давам. 
Марли, дано скоро Камен спре да плюе храната. Един ден ако нещо ме накара да натупам Криско по дупето е ако си играе (и още по-лошо - ако се подиграва) с храна.

А, Коралче, ти си написала същото за диетата.

Аз гласувах.
За да не пусна празна бюлетина, гласувах за едни, които ще са в дъното на класацията. 
Някоя мама тук мисли ли да гласува за ГЕРБ. Не бих осъдила ничие мнение, просто ми е интересно статистически, това, което и Коралита каза. Че уж никой няма да гласува за тях, пък накрая те печелят. А тук сме се събрали от доста краища на БГ и ако има някой желание да сподели дали би гласувал за Герб, ще ми е интересно.

Лино, дано скоро израсте проблема и не ви се налага вече да ходите в болницата.
То поне да имаше за кого, всички са пълна скръб и душевна печал. Жалко, че някой от тях все пак ще управлява. 

Ужасно е, дано този път ви е бил последният такъв в болницата, представям си какво ти е било
Много целувки и на двама ви 

Под брадичката е цялата червена и грапава, обрива по тялото се разпростира, вече има и по ръчичките и крачетата, като не места е на петна, но е различно от това на лицето и не мога да разбера и там ли АД
Писна ми вече, страх ме е пак да я мажа с кортикостероиди, още от родилното почнахме с тях 
няма нищо ново - спи си от 20ч до 8.30 сутрин, има 3 дневни хранения твърди, като две от тях са млечни и 2 или 3 пиенета на мляко по около 200-250мл (Тайра, със сигурност, ако намалиш (спреш) твърдата храна на Емма, ще пие и мляко, въпрос на желание от твоя страна
Казва мама и ам-ам, двете най-важни ги е усвоила
за темата.
))