Сега въпрос - за да измажа торта със сметана, тази сметана твърда ли да я разбия? И после в хладилника да оставя ли, ще втвърди ли, или да покривам веднага?
Ползвала съм сгъстител, само че не съм сигурна дали ако измажеш торта със сметана и покриеш, няма да започне да се топи фондана.
Иначе този сгъстител на мен не ми харесва (на д-р Йоткер), крема ми става на топченца. Смятам, че и без него и ако сметаната е хубава не би трябвало да се разтопи.
Аз съм очарована от измазването с ганаш. Става лесно и супер гладко. Само дето нямам навика и все маслен крем правя.
donika dineva, чуден замък!
ditsan, респект към труда ти, аз не бих се справила за толкова кратко време.
И аз правя торти, но не съм активна в темата. Много се изморявам и в свободното време гледам да почивам. Накупих си някакви джаджи, ами друго си е - много по-бързо, лесно и красиво.
Следващата седмица ми предстои да направя първата си сватбена торта. Ако ми хареса може да ви я покажа.
Лек ден на всички .