На пазар във Варна - 29

• 47 927
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Някъде да са пуснали летни ежедневни сандали на по-ниски цени?  нещо около Чаталджа, Червения? newsm78

# 691
Някъде да са пуснали летни ежедневни сандали на по-ниски цени?  нещо около Чаталджа, Червения? newsm78

Май имаш Фиоре наоколо, там има едни чехли (не знам дали чехли ти вършат работа), доста симпатични с цвете отгоре, за 7,90лв - има зелени, розови и забравих какви още ...  Отделно имат -30% на определени модели ...

# 692
  • Варна

Май имаш Фиоре наоколо, там има едни чехли (не знам дали чехли ти вършат работа), доста симпатични с цвете отгоре, за 7,90лв - има зелени, розови и забравих какви още ...  Отделно имат -30% на определени модели ...

Фиола ли имаш предвид?  newsm78

# 693

Фиола ли имаш предвид?  newsm78

Така де, същото - имах едни съмнения, че съм объркала името - може да продължим да се гоним из темите  Mr. Green

# 694
  • Варна
Обществена пералня имаше преди на ул.Феликс Каниц 12 - " Пеликан " . И по.точно , от пицария Шрек вървите все нагоре , пералнята се намира на горният изход на детската площатка . Малко объркано го обясних , дано ме разберете ! Peace

Тъкмо и аз тази шях да предложа. Работи си.

# 695
Здравейте момичета  bouquet

Търся си двойни корнизи. Интересува ме, като цена, откъде най- изгодно мога да ги купя.
Благодаря ви предварително  bouquet

b]sunshiny[/b], магазин за платове има нов на Съборни, по реда на Стоматологията. До него има магазин за перилни препарати и за чаршафи.

Друг магазин: От кръглата банка като тръгнеш към съда ще го видиш. По реда на съда се пада.

Магазин за платове има и срещу Образцов дом. Точно до подлеза се пада. Влиза се през вратата на "Дафне" ( или нещо подобно се казва - за дамска конфекция е)

# 696
  • Варна
Търся лейка за поливане на цветя, но да е 2-3 литра. По възможност да не е в строителните хипермаркети. И обущар, който да ми разшири обувки. Благодаря Simple Smile

# 697
  • най-шареното място
Момичета, моля кажете ми къде все още има магазини за платове във Варна? /освен Damar, този на гарата, на хали Шипка и на Нептун/
Цар Освободител над ИУ /от другата страна е/

# 698
  • най-шареното място
Момичета, моля кажете ми къде все още има магазини за платове във Варна? /освен Damar, този на гарата, на хали Шипка и на Нептун/
Има срещу завод Дружба един, също и под Полиграфията на ул. Русе.
Тези са за домашен текстил /първият основно, вторият само/

# 699
  • Варна
И обущар, който да ми разшири обувки. Благодаря Simple Smile

Знам, че има такъв на кокалчето, до Червения, но не мога да кажа къде се намира точно за съжаление.

# 700
  • Варна
Някой знае ли дали в някоя сладкарница може да се намери медена торта  newsm78

# 701
  • Варна
Тук пише, че предлагат медена торта. Имам спомени от темата за детски рождени дни, че сладкарницата се представя добре, т.е. тортите Simple Smile

http://www.tortidaga.com/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D … D1%80%D1%82%D0%B0

# 702
  • Варна
Тук пише, че предлагат медена торта. Имам спомени от темата за детски рождени дни, че сладкарницата се представя добре, т.е. тортите Simple Smile

http://www.tortidaga.com/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D … D1%80%D1%82%D0%B0
Благодаря за бързия отговор   bouquet

# 703
Здравейте момичета! Трябва ми плат за пердета не много скъп..Дали   в тези магазини които споменавате може да се намери нещо подходящо.Ходих в Домко имат намаление ,но цветовете не ми подхождат.Трябва ми цвят шампанско за дневна.

# 704
Здравейте момичета! Трябва ми плат за пердета не много скъп..Дали   в тези магазини които споменавате може да се намери нещо подходящо.Ходих в Домко имат намаление ,но цветовете не ми подхождат.Трябва ми цвят шампанско за дневна.

Цвят шампанско май съвсем леко жълтенее, нали - т.е. бяло-бледо жълто? Понеже имаше във втора употреба магазин Бултекс-Колхозен онзи ден, 2 пердета с дължина около 2,10 на ширина 140 (нещо такова), цветът беше ... ами хубаво бяло - като мръсно бяло, плътни завеси, пфууу, как да ти обясня ... ако си наоколо отиди ги виж - готови, ушити, набрани с такава лента отгоре за закачане на кукичките ... излизаха 2-те не повече от 20-25лв ...

Общи условия

Активация на акаунт