Без пазар събота и неделя

• 12 190
  • 221
  •   1
Отговори
# 105
Jizzlobber, имаш 3часа м-у 17-20ч, от които можеш да отделиш 30мин. за пазаруване.
И когато съм била на работа и когато не съм, никога не съм пазарувала след 20ч.

На мен 1 час не ми мърда. Причина е и това, че с колата губя 15мин докато отида.

тези 30 минути са откраднати от играта на децата, които са затворени цял ден докато ме чакат да ги изведа. Абсурд. За сега-така. След 5 години, може ако искат съвсем да ги затворят.Това през ваканцията. От септември-още по....

# 106
  • Ямбол
... стоки с изтекъл срок на годност, ...., липса на данни за произхода на стоките, неправилно съхранение на стоки, наличие на хлебарки/мишки в магазина, неспазване на елементарна хигиена... .
... Е тези ли хора да "стимулирам" и за какво - за още нередности и нарушения? ...
Не че нещо, но и в големите магазини си ги има тези екстри и да не ти разказвам как се съхраняват и обработват стоките на складовете, преди да стигнат по магазините.
Но, всеки има право да има заблуждения...

# 107
  • Куциндрел
От хипермаркетите не купувам единствено плодове и зеленчуци. Намерила съм си квартална сергийка на бг-производители. Скоро откриха до нас и фирмен магазин на "Елби", по-изгодно ми е от там да купувам млечните продукти. Верига месарски магазини също има до нас.
Свободното ми време за пазаруване е уикенда, през седмицата ходя в "Била", но предпочитам по-голямата част от стоките да ги купувам с "Кауфланд", "Карфур" и "Метро".
Като затворят събота и неделя големите вериги магазини, през седмицата хората ще си купуват каквото им е нужно и пак малките магазини няма да имат оборот.
Ако направят еднакви цени като при комунизма, вече няма да  има значение от къде купуваш стоката.
Сега като една стока варира +- 3-4лева, нормално е хората да предпочитат големите вериги магазини.

# 108
  • Ланкър, планините Овнерог
Все ми е тая за големите вериги и дали ще работят събота / неделя. Имаме квартален магазин, който е тук, откакто живеем тук (12г). Майка и син си работят. Цените сигурно са по-високи от хипермаркетите, но стоката им не се застоява и знам, че е прясно. Няма как да им паднат цените на такива магазини, като нямат възможност да купуват големи количества и да успяват да си договарят по-добри условия.
Плодове / зеленчуци пак от кварталното пазарче купуваме - по-скъпо и е от по-големия пазар, но всичко мога да си избера, а и момчето винаги ни казва, ако нещо не е както трябва на вкус, до неговата сергия от скоро има възрастна двойка, която продава продукцията на сина им. От скоро имаме в близост и две магазинчета за млечни неща - най-скъпото краве сирене е 7.00лв/кг - ми като от едно време е - вкусно.
От "големите" Карфур ни е най-близо и го "уважаваме", като има много неща на куп да се пазаруват и пак не всичко от там купуваме.

НО....... всичко това не променя факта, че БСП пак измислиха най-голямата глупост - който си е решил да пазарува от хипермаркет, ще го направи в петък. По този повод ето какво мернах днес из Фейса и ми се струва много вярно:

# 109
Ох, пак ли "за" или "против" големите вериги? Аз ако имам власт ще ги изгоня всичките за нула време, но късмет имате, че нямам.  Mr. Green

# 110
  • Ланкър, планините Овнерог
Ох, пак ли "за" или "против" големите вериги?

Ко? Не!  Mr. Green

# 111
Все ми е тая, пазарувам когато имам време и пари, пазарувам където ми е по евтино, а в големите вериги не винаги е по евтино, така, че .... събота, неделя, пондрелник.... работата стана куку руку Фафла чудна ... това не е никаква стимулация на нищо ... струва ми се, че се разиграват поредните задкулисни интереси .... и го изяжда, кой ... пак ние...

# 112
  • Варна/Лондон
Все ми е тая, пазарувам когато имам време и пари, пазарувам където ми е по евтино, а в големите вериги не винаги е по евтино, така, че .... събота, неделя, пондрелник.... работата стана куку руку Фафла чудна ... това не е никаква стимулация на нищо ... струва ми се, че се разиграват поредните задкулисни интереси .... и го изяжда, кой ... пак ние...
?!

# 113
?!

Айде, простичко ... И да затворят веригите за събота и неделя, хората, ако искат пак ще намерят време да си пазаруват в делничен ден...по трудно, но ще намерят ... На мен не ми е трудно относно време, така, че ми дреме ... Другото - едва ли така ще стимулират каквото и да е, поне мен няма, аз си пазарувам избирателно, та пак не ми дреме(ползвам и кварталното магазинче до нас, ползвам и кварталния супермаркет пак до нас, ползвам и големите вериги, ако трябва да съм честна тях ги ползвам по рядко) ... Относно интересите - не знам кой какво го тресе, но явно има изгода...това ще излезе наяве по късно, та ще ни светнат ... нищо не е от добро сърце, винаги има интереси и каквото и да ти разправят най накрая иде реч за пари, така, че ... да, да, монопола бил ужасен и ей на сега ще стимулираме малкия и средния бизнес, дрън-дрън, бла - бла ... та така .... ТА, КАКТО КАЗАХ - куку руку - фафла чудна, пълна с течен шоколад, тълкувай, както искаш .... Wink Peace

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 22:55 от Г-жа Бюфе..ааа Букет

# 114
Около нас няма магазинче, за което да не съм сигнализирала за някаква нередност...

А около нас пък няма супермаркет, за който аз не съм сигнализирала за нередност и шмекерия на дребно: двойни етикети, размразено месо, продавано като охладено, вмирисани картофи, от които тече гнусна лига, блокиране на сума по сметката ми, без да е минала транзакцията, хлебарки по брашното, нелюбезен и адски нахален персонал. Никакви мерки не се взимат, плащат си рушвета и после пак са така. Само за пример го пиша. А в долнопробни дупки като Карфур и Европа не стъпвам, ако ще да нямам нищо за ядене и да трябва да оцеляваме от лов и събирачество.

# 115
Сори, хора, покрай нас има хубав супермаркет, с времето си нагоди и цените...е..едно е по скъпо, друго па по еФтино, политика, ко да праЙш...но пък какви пържоли предлагат...еееххх ... поздрави за "месаря"..... Wink И кварталния магазин е хубав, не знам за вашите .... къде живеете, бе .... Wink (Последното беше глупав въпрос с елементи на изтъкване) Blush

# 116
  • Варна/Лондон
Г-жа Бюфе..ааа Букет
, сега разбрах защо ти е скучен клюкарника и само се оплакваш.
 С този потенциал си поне за клуб на Менса. Аз няма какво да добавя по темата, личният дневник за покупките на лумбата ми спряха тока. Живея не плажа, шушна си с рапаните. Квартални са ми.

# 117
Г-жа Бюфе..ааа Букет
 С този потенциал си поне за клуб на Менса. Аз няма какво да добавя по темата, личният дневник за покупките на лумбата ми спряха тока. Живея не плажа, шушна си с рапаните. Квартални са ми.

Ееее, ти сега, подиграваш ли ми се ... А аз те харесвам ... Оловно войниче .... Hug

# 118
  • Варна/Лондон
Г-жа Бюфе..ааа Букет

Ееее, ти сега, подиграваш ли ми се ... А аз те харесвам ... Оловно войниче .... Hug
И аз, ама с циците. Сега не! Crossing Arms
Скрит текст:
Променила си се, нищо от хумора, нито от готиното писане. Това у фейса му викали сръчкване. Laughing
И по темата- тук само женки се оплакаха. Ами дайте списъка с манджата  на милото, едно СПА, туй-Унуй в събота и неделя, отчет в ''Ко напраих за себе си''... Какво да го мислите толкова.

# 119
Войниче, все съм си аз....и други са ми го казвали за "трансформацията"...ама все съм тая ...оная с циците, но по гадна и отвратителна....даже се питаха Буфетова, сложиха ли и бан(поради що, бе) ... А, аз съм Букетова, Букетова....Букет, бе, Букет ... макар, че и г-жа Буфе ми харесва...или сменям кожата с ника или старадам от .... такова смяна на кожата .... хаххха .... Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 01:59 от Г-жа Бюфе..ааа Букет

Общи условия

Активация на акаунт