Мнения за ЧОУ "Питагор"

• 83 359
  • 351
  •   1
Отговори
# 345
Преди години продаваха само емблеми по 2 лева бройка. Попитайте във фирмата дали нямат.

# 346
  • София
За децата в ПУК от септември - какви раници ще взимате? На предварителната среща с учителката ни казаха, че раницата ще се носи в понеделник и съответно взима в петък, което значи, че децата няма да ги носят на гръб. Несесер с моливи ще взимате ли?

# 347
За децата в ПУК от септември - какви раници ще взимате? На предварителната среща с учителката ни казаха, че раницата ще се носи в понеделник и съответно взима в петък, което значи, че децата няма да ги носят на гръб. Несесер с моливи ще взимате ли?

В ПУК всички деца от класа на дъщеря ми си имаха собствени несесери. Преди години бях много изненадана като разбрах, че училището осигурява пособията за рисуване и тетрадки с квадратчета и тесни и широки редове за 1 клас, но вече не е така. Тази година за първи път и учебните помагала за децата се заплащат допълнително, извън годишната такса.

В ПУК, почти всички помагала си стояха целогодишно в училище. Домашната за почивните дни беше на отделни листове, в папка. Съответно само тази папка + помагалото по английски език и спортния екип се прибираха всяка седмица. Това ни позволи да ползваме малко по-малка раница в ПУК. Но все пак събираше А4 формат папка.
В 1 клас количеството помагала и папки рязко нарастна и раничката от ПУК събираше нещата със зор. За втори клас вече взехме по-голяма раница. Въпреки, че се носят помагалата само в понеделник и се взимат в петък, все пак трябва всичко да влиза в раницата - родителите не могат да влизат да приготвят помагала и раници (и добре, че не могат де Wink ).

# 348
  • София
А прогимназията имат ли шкафчета?

# 349
Председателят на Сдружението на директорите в средното образование Асен Александров се присъединява към екипа на Частното средно училище (ЧСУ) "Питагор", съобщиха за БТА от училището.
   https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/national-news/951060-predsed … vanie-asen-aleksa

# 350
  • София
Знаете ли кога и къде се получават вече поръчани униформи. Все още няма имейл от страна на училището. Дали се предоставят на родителската среща?
Също така, каква е практиката в училището по повод 15 септември - подаряват ли се цветя на учителя или нещо друго?

# 351
Здравейте и от мен! Странното за мен е, че на единственият изпит по Прородни науки се явиха 11 деца, а само за тази паралелка са приети 20 и НЕприети още 17!!!! Общо 37 кандидата за паралелката при явили се на изпита 11…
Единственото обяснение за това е да е имало вътрешен изпит за вътрешни деца. Но не знам дали ще има някой да потвърди това.
Вътрешен изпит имаше по математика.

Общи условия

Активация на акаунт