МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 613
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 845
  • London
Няколко човека не е цялата публика! Peace Днес е големия ден и нашата коронация, която ще се излъчи в отделна тема за да може да поздравите победителките (1-во, 2-ро и 3-то място). Искрено се надявам да бъде положителна последната тема от конкурса и злобата и горчилежа всеки да си запази за себе си. Нека днес завършим с усмивка. Blush

# 1 846
Докато "тичах" из темата, си представях какво ще се получи, ако всичко написано се трансформира в звук - при мен се получи гръцка таверна в 1 през нощта, всички викат, музиката ги надсвирва, никой нищо не разбира, но се правят, че им е ясно и се прегръщат и си казват "да пием, щом ме уважаваш"... Просто ако търсиш майсторки, специалистки, психоложки, професорки представяш "добрите си намерения" в мамата и само държиш мрежата, тя рибата идва на талази както сьомгата си хвърля хайвера по реките... Наистина ли тук нищо не става като хората, както е в държавата!!!

# 1 847
  • Milano
На мен всички въпросници ми харесаха, гласувах отрицателно само, защото беше задължително.

Не виждам защо всички трябва да са ''просветени'' по зададените въпроси, няма да избираме президент на Републиката, нито пък е необходимо отговорите да бъдат дълги, като за дипломна работа. Затова гласувах за въпросник G.

Абсолютно съм съгласна, че много хора се заяждат, заради спорта и това че момичетата са си го казали не може да ме настрои срещу тях.

# 1 848

Наличие на интелект открих само при "Е", така че давам 10т.

Joy Joy Joy
allana, не знам какви са твоите критерии за "наличие на интелект", но ако не си редактираш поста в темата за гласуване, няма да ти се зачете - не си гласувала според правилата.
Или може би това говори за наличието на твоя интелект  Thinking

(Казвам го с ясното съзнание, че горното изречение ще се приеме зле, но когато определяте цяла група хора по такъв категоричен начин, бъдете така добри поне да се аргументирате!)

# 1 849
  • London
Още малко остана! Преоброила съм гласовете и чакам само да стане 19:00 часа и да преминаваме към края на конкурса.

# 1 850
  • Варна

Наличие на интелект открих само при "Е", така че давам 10т.

Joy Joy Joy
allana, не знам какви са твоите критерии за "наличие на интелект", но ако не си редактираш поста в темата за гласуване, няма да ти се зачете - не си гласувала според правилата.
Или може би това говори за наличието на твоя интелект  Thinking

(Казвам го с ясното съзнание, че горното изречение ще се приеме зле, но когато определяте цяла група хора по такъв категоричен начин, бъдете така добри поне да се аргументирате!)
Споко, Ванилия.  LaughingНяма да се приеме зле.
Вече може да си казвате всичко, конкурсът взе да свършва.

# 1 851
Мда, та исках да изкоментирам по-рано въпросът за яйцето и кокошката, понеже еднаквите отговори предизвикаха голяма реакция...
Ами, аз съм завършила геология. Учила съм палеонтология. Яйцето на влечугите е моят единствен, първосигнален отговор на този въпрос. Помислих си да го променя с нещо по-духовито, но си казах - какво пък, това съм си аз, учЕн съм си, другите нека са духовити, аз ще съм сухара... А то какво стана... повече от половината сме "сухари"   Crazy

# 1 852
  • София
Сега да си кажа аз, каквото исках да кажа преди  Simple Smile

За яйцето и кокошката - не ми е трябвал гугъл, за да знам, че яйца е имало преди кокошката.  Laughing За динозаври не съм споменавала (но съм сигурна, че и моят отговор е бил приравнен към тези с динозаврите). Все пак животът не е почнал от динозаврите и съм убедена, че яйца е имало много преди тях.  Wink За това също не ми трябва гугъл.

За рецептата - не е копирана от интернет, въпреки че я има там. Но ако погледнете внимателно, ще видите, че срещу нея стои моят ник - просто защото аз съм я сложила в интернет.  Wink

Ванилия Мадагаскарска, аз пък изобщо не мислех, че трябва да отговаряме духовито/хумористично на въпросите. Ама аз имам навика да приемам нещата буквално.  Laughing

# 1 853
Ванилия, фен съм ти от реноваторската тема, но в тази се пренапрегна. Нямаш нужда, готина си.

# 1 854
  • Ямбол
.... Е, изключвам един потребител, който ми е съпруг и се регистрира специално за случая, но това мисля, ми е простено  Joy
...
Този е съпругът ти, нали?
Почти бях сигурна.
Направи ми впечатление на, как да го кажа по-меко, някак просташко в обръщенията си към мен.

Все пак моят фаворит победи с двойна преднина. Честито!

# 1 855
Е, ми то и аз приемам нещата буквално, особено сериозните въпроси, ама... явно това ни е грешката... Виж пък колко "духовита" бях за спортовете за "алкохолици", а то пък в темата се спореше защо точно този и този спорт, все едно трябва да се обосновеш със статистика  Joy

Шоколада наистина си го пия всяка вечер, точно така, както съм описала... какво да правя, че пия?! Ако ме питаха за вино или друго, тогава щях да търся "измъкванка" и оригиналност...

А, да, относно една потребителка, която изкоментира отговора ми за Антарктида, и как щели да ми замръзнат мозъчните клетки ... не помня коя е, ще взема да поровя...  Joy Умори ме от смях... Тя наясно ли е, че средно-дневните летни температури на о-в Ливингстън, където се намира нашата база, са по-високи от средно-дневните зимни температури в София. Факт. И високомерното й изказване звучи още по-смешно, защото очевидно е "невежа" по въпроса (какъвто етикет беше лепнала на една от другите участнички, не помня защо точно...) Хора, помислете преди да сте така категорични... Добре, че не бяха споменати белите мечки поне Crazy

ПП: Лиляна, този е, да, то май нямаше други мъже гласували. Не смятам за нужно да се извинявам за неговото поведение. А пропо.... успя ли да ме разпознаеш във въпросниците?

# 1 856
  • гр. София
Че то там няма бели мечки  Mr. Green

# 1 857
  • London
И все пак опасенията, че НОМЕР 3 едва ли не ще загуби от регламента на последния кръг бяха напразни.

Специални поздрави от мен за НОМЕР 4, която бе моя фаворит в интелектуалния кръг, но не гласувах за да няма спекулации с това след това. Peace Браво малката, та ти си още едно малко котенце, а вече мислиш. Mr. Green

# 1 858
Down Under, аз съм си така и в реалния живот - пренапрягам се излишно за глупости на много моменти. Не знам защо, по-силно е от мен - да споря, да споря... все едно... Приятелите ми са свикнали и просто ме игнорират в подобни настроения  Crazy

# 1 859
Аз, за греяното вино да си кажа  Mr. Green
Французите така го пият и сега му е периода. Не пропускам да изпия едно по мероприятия. Най-хубавото е, че става за бременни  Rolling Eyes, алкохолът се изпарява и остава едно много вкусно и ароматно питие. Направих го за аперитив на 31-ви  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт