ДУБАЙ 4

• 61 366
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Привет Simple Smile
Може ли мнения за тези хотели? Кой от трите да е? Или евентуално друг в района на Ал Барша, като търся двойна стая за 7 нощувки (13 - 20,05) до 1000лв.

http://www.booking.com/hotel/ae/topaz-living-courts.bg.html?aid= … 908b5b2ab9;dcid=1

http://www.booking.com/hotel/ae/najd-apartments.bg.html?aid=3490 … 908b5b2ab9;dcid=1

http://www.booking.com/hotel/ae/rose-garden-apartments-barsha.bg … 908b5b2ab9;dcid=1

На мен ми харесва най-много Rose Garden, мисля си, че не е фатално като е на една спирка от Мола на Емирствата  newsm78

Петифурче, Time Topaz Hotel е с уникално местоположение. точно срещу Мола на Емирствата. Само пресичаш улицата и си в него. Бих го избрал без всякакво колебание. До него е Карфур, супермаркет Лулу, може да изкараш цялото време в района и няма да скучаеш. Хотела  е супер!
Затова съм го резервирал за ходенето ни през март Peace
Najd hotel се намира точно зад него Peace Бях го резервирал за миналото ни ходене през декември, но го смених за да сме близо до плажа, защото всеки ден ходихме на плаж Simple Smile това не е хубаво да го чете Богиня, че има проблеми с хубавото време Grinning
Напомни ми във ФБ да ти дам линк към профила на жена, която ходи в него декември месец. Ще и се обадиш от мое име и тя ще ти разкаже дали е доволна или не.
Rose Garden е с най-лошо местоположение от трите. Защото има голяма разлика от метростанцията на Мола и метростанция Шараф ДГ. До Мола имаш всичко, а като си до другата станция за една спирка трябва да хващаш метрото до Мола, дали за автобус, за да хванеш, дали заради магазин, дали заради нещо друго.
Но който и от трите да изберете са много добри и като места, и като хотели.
Аз лично бих избрал Топаз от трите. Peace
Богиня, не зная дали сме изкупили магазина, постарахме се де Joy, но такова пазаруване не съм виждал. Когато и да минехме покрай него, на всяка от 10 те каси винаги имаше поне по 20 човека да плащат.
Смятай за какво става въпрос след като всяка седмица разиграваха на томбола по една БМВ Х5. Общо 5 броя до Коледа.
Какви печалби трябва да правят, за да подаряват всяка седмица по един джип не зная.
но примерно си купих кожено яке за.... срам ме  е да кажа цената Joy

Не съм петифурче  Simple Smile , но мнооооого благодаря за инфото   bouquet

# 481
  • София
Roje22, ама аз имах предвид, че вече съм резервирала Abidos Hotel Apartment Al Barsha, няма да го сменям, дори се зарадвах на избора си, че си споделил, че хотела е добър като локация. Peace Hug
 Другия, който съм резервирала е този, в който и ти си бил в Дейра- Стар Метро...нещо такова беше името. Аз съм послушно момиче Joy
...аха, редактирам се, за теб Tiffany е бил коментарът Simple Smile

# 482
  • София
ооо, Тифани, много сори  bouquet
Объркал съм newsm78, явно съм чел нейно мнение преди това и съм си мислил, че на нея отговарям. Но това няма значение. това което съм написал е истина Peace съжалявам само, че няма да мога да ти дам контакта във ФБ, защото не те познавам Simple Smile
Но наистина и трите хотела са великолепни. Не се подвеждай по по-високата оцетка в Букинг за Rose Garden. Много са субективни тези оценки. А Топаз наистина е на място мечта за хотел в Дубай Simple SmileСамо на 20 метра от Мола на Емирствата
Петифурче Hug, и аз като Богиня вече се омотах с тези хотели Joy Joy Joy
Да, твоят е супер Peace

# 483
  • София
Roje22, ама аз имах предвид, че вече съм резервирала Abidos Hotel Apartment Al Barsha, няма да го сменям, дори се зарадвах на избора си, че си споделил, че хотела е добър като локация. Peace Hug
 Другия, който съм резервирала е този, в който и ти си бил в Дейра- Стар Метро...нещо такова беше името. Аз съм послушно момиче Joy
...аха, редактирам се, за теб Tiffany е бил коментарът Simple Smile

Петифурче Hug и двата са супер Peace И двата до хубави метростанции и хубави райони
Преди да тръгнете ми напомни да ти  кажа какво да направите като отидете в Стар Метро Peace

# 484
ооо, Тифани, много сори  bouquet
Объркал съм newsm78, явно съм чел нейно мнение преди това и съм си мислил, че на нея отговарям. Но това няма значение. това което съм написал е истина Peace съжалявам само, че няма да мога да ти дам контакта във ФБ, защото не те познавам Simple Smile
Но наистина и трите хотела са великолепни. Не се подвеждай по по-високата оцетка в Букинг за Rose Garden. Много са субективни тези оценки. А Топаз наистина е на място мечта за хотел в Дубай Simple SmileСамо на 20 метра от Мола на Емирствата
Петифурче Hug, и аз като Богиня вече се омотах с тези хотели Joy Joy Joy
Да, твоят е супер Peace
Единственото което мааалко ме притеснява да го букна моментално този Тайм топаз е липсата на възможност да се откажем от резервацията, при най-ниската цена, която ме устройва. Не, че го предвиждам, но все пак има 3 месеца  Crazy

# 485
  • софия
Роже, кажи за якето  Mr. Green
И какво толкова се продава в този магазин, ааа, и аз ще го посетя  Naughty

# 486
Богиня, много ще се радвам и ще чакам да разкажеш.
От вашата програма петъка мисля да го сложа в нашите планове за сряда, вашата събота при нас се надявам да се случи в понеделник и знам, че в петък ще сме в Абу Даби. Сафари ще включим в четвъртък следобед и до тук съм стигнала

Още чета и събирам инфо, но като понапредна ще помоля за мнения относно програмата и правилното й подреждане по дни. Praynig

# 487
phile, има ли някъде информация за температурата на водата в комплекса? Ние ще сме в края на месеца и не зная дали няма да е студено. Тоест мога ли да разбера преди това, или плащаме, влизаме и на място? Всъщност басейните са отоплени ли?
shhhh...
Не съм гледала точни температури, но водата е подгрята определено, с изключение на Долфин бей.
На входа преди касите ви посрещат служители и можете да ги разпитвате за абсолютно всичко на английски, има и една девойка с добър руски.

Богиня, не се притеснявай толкова за времето, важното е денят да е слънчев и ясен, тогава доста напича и е горещо. Аз затова не резервирах предварително плуването с делфини. Исках на място да отидем в подходящ слънчев ден. Защото 2 от дните беше малко облачно и ни преваля леко в Дубай и Абу Даби.
Нашето плуване в Долфин бей беше от 14.30 и приключихме към 16ч. Леко се беше захладило, стана духливо, детето се измори, но ние с мъжа ми още час се спускахме от tower of poseidon.

И още нещо за аквапарка, аз се чувствах по-комфортно с плажни шорти и плажна блузка върху банските  Wink

# 488
Имам визиииии... В джаза сме!

# 489
И при мен днес само хубави новини Simple Smile. Кулата ми писаха, че ще ми върнат парите Party и майка ми си е уредила в работата да я пуснат отпуска, за да дойде и да гледа децата  Wink  Heart Eyes
Остават само визите  Flutter

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 14:53 от buffy

# 490
Аз букнах без refund нищо, че е след 3 месеца  Peace
Обаче още не са ми дръпнали парите от картата, а в booking пише, че веднага се плаща. Нормално ли е? Никога не съм резервирала така с директно плащане и не знам какво да очаквам.
Аз нали съм си от притеснителните, мисля и до хотела да пиша да ми потвърдят резервацията  Laughing

Петифурче, с теб сме в един хотел  Peace
Кога ви бяха датите?

Питанка за Ferrari World - наистина ли са толкова скъпи билетите, около 300лв ги смятам за нас тримцата? В сайта им нищо не пише за включена храна. И колко време важат, еднократно влизане или?
Наблизо имало и някакъв голям аквапарк, дали може един ден да стигне и за двете или евентуално да си планирам 2 ходения за 2 дни, че мойте мъже каквито са автомобилни фенове като нищо цял ден ще откараме във Ферари-то  Sunglasses
Откъде купувате билетите - официалния сайт или през друга агенция?

# 491
Надя, билетите ги купихме на място. Мисля, е важат еднократно. Ние влязохме веднъж, обиколихме всички атракциони и чак накрая си тръгнахме. Имахме включена храна, която се състоеше от сандвич и напитка. Определно цял ден можеш да откараш вътре Sunglasses За аквапарк нищо не мога да кажа.

# 492
Надя, билетите ги купихме на място. Мисля, е важат еднократно. Ние влязохме веднъж, обиколихме всички атракциони и чак накрая си тръгнахме. Имахме включена храна, която се състоеше от сандвич и напитка. Определно цял ден можеш да откараш вътре Sunglasses За аквапарк нищо не мога да кажа.

buffy, a каква е цената ако си ги купиш на входа? до колкото знам по интернет е малко по-евтино, но ме интересува дали е чак такава разлика Simple Smile

# 493
  • софия
phile, благодаря!
Аз все още се чудя за Атлантис  Rolling Eyes
Проблема е, че имам страх и ми прилошава от такива атракциони и надали на нещо ще се кача изобщо. А кинтите не са малко.
За каква храна пишете, че влизала? От това, което съм чела останах с впечатление, че всичко се купува и е на малко по-високи цени.
Има ли достъп до плажа с билета за аквапарка, или той е само за гости на хотела?
Най-много да отидем да видим аквариума. Билетите само за едната част, за които Макс каза, ги няма в сайта.

Някой ходил ли е в Дубай фестивал сити? И там има мол, има Хард рок кафе и някакви фонтани също.

# 494
ASteDra, от това, което си спомням е, че май не е имало разлика в цените по Интернет и на място, но да ме поправи някой ако бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт