На море в Гърция 2014

• 73 013
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Благодаря ви много,ако има още неща за писане,може и на лични,ако не ви отегчавам,разбира се Hug

# 226
  • София
Темата започна кофти и май не от който трябва. Човека ще да е карък. Но като гледам дайте така още  30-35 страници и тя ще свърши. И да се надяваме, че към края нещата ще се изяснят.  

Simple Smile)

Нищо толкова ужасно не е станало, всеки си каза мнението, изпусна се малко пара, сега с нови сили и вдъхновение - напред към Гърция  bouquet

# 227
  • в града на вечния купон
Радост Тук има всички....

http://www.corfu-kerkyra.eu/html/english/timetable.htm

Скрит текст:
Без спам от мен повече, моля не се хабете.....
супер сайт!нещо полезно.
Много благодаря!

# 228
Момичета, моля за помощ.
Може би не успявам да търся както трябва, но нищо не намирам като впечатления, препоръки и инфо за Парга / или в района около Парга/ в старите теми. Тъй като сме 5 на брои ми е много трудно да намеря подходящо студио или апартамент в къща/вила с тераса или двор, не искам да сме в хотел с басейн и ..... екстри, сравнително близо до хубав плаж - не че няма да се обикаля ама... , ако може да ми помогнете с впечатления и места за настаняване ще съм ви много благодарна.

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 23:33 от G.K.

# 229
Момичета, моля за помощ.
Може би не успявам да търся както трябва, но нищо не намирам като впечатления, препоръки и инфо за Парга в старите теми. Тъй като сме 5 на брои ми е много трудно да намеря подходящо студио или апартамент в къща/вила с тераса или двор, не искам да сме в хотел с басейн и ..... екстри, сравнително близо до хубав плаж - не че няма да се обикаля ама... , ако може да ми помогнете с впечатления и места за настаняване ще съм ви много благодарна.

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=search2;params=YWR2YW5j … ufCd8MA==;start=0

Отваряш и четеш около всяко мнение. Има много писано.

# 230
Bliss благодаря, но там където пише Парга-ми изписва, че е хакнат сайта  newsm78. Другото се отваря и ще го разгледам пак

# 231
Bliss благодаря, но там където пише Парга-ми изписва, че е хакнат сайта  newsm78. Другото се отваря и ще го разгледам пак

Това са постовете в които има думата Парга. Отваряш всеки пост и четеш преди/след него. Освен това в предната тема аз лично доста писах, защото си търсих място за резервация.

# 232
  • София
Някой има ли представа защо на Паксос е толкова скъпо?
В букинг-а цените започват от 700+ евро ( гледам за началото на юли, 12 дни)  Shocked

# 233
  • София
Таис Още е твърде рано за да има добри цени, хотелите не са много. Винаги в началото на годината
се опитват да ги напълнят възможно най-изгодно.
Все пак се намират и добри цени, например това прекрасно местенце.....
http://christos-studiospaxos.clickhere.gr/   Близо до Gaios
И сега цените му започват от 40 евро на вечер......
Има и още подобни......

# 234
Точно щях да кажа, че феята на темата ще се появи и с магическа пръчица ще ти намери нещо за около 40 Евра и тя го направила.

Блед, какво означава "И сега цените му започват.....", ако са за март и април, или пък октомври, ноември, ясно. Това показва, че наистина подвеждаш хората с невярна информация, не мога да си обясня какъв ти е интереса. Бъди конкретна, давай цени за търсените периоди, а не възможно най-ниските нива извън сезон.
Иначе има какво да се "купи" от теб Wink, аз не съм против присъствието ти в темата, но прекаляваш малко със снимки на празни хотели и плажове.

Таис, в топ сезон си, това са цените. Пиши на това студио и после кажи какви цени са ти дали, да стане ясно веднъж за винаги на аудиторията, дали е достоверна на Блед информацията.

# 235
  • София
evhen Ето това означава  Nightly from  €40 .
Но аз много отдавна не използвам търговски сайтове и няма да го направя и сега. Защото някой точно това чака. Просто давам възможностите, значи ги има, всеки може да ги намери.

Аз писах на хотела, чакам отговор, но съм напълно уверена, че ще ми дадат по-висока цена.
Тогава ще им изпратя на тях, това което виждам, правила съм го много пъти.

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 10:16 от Bled

# 236
Здравейте,

Оставам с впечатление, че района на Уранополи не е предпочитан. Защо? Четох добри отзими за плажа, морето, хотелите.... Кое е това нещо, което там липсва в сравнение с другите ръкави?

# 237
  • софия
Tаис, какво ти е впечатлението от комуникацията с хотела, в който бяхте на Евия Blush? Вчера писах, но нямам отговор. Знам, че е извън сезона, но пък от друго място имах много бързи отговори Thinking

# 238
Шарк,
не е предпочитан от кого? Според мен е много популярен сред българите, повечето хотели се продават активно от туристически агенции.
Самият Уранополи е с много хотели и твърде нагъчкани (според мен) - не се сещам друго място в Северна Гърция, което да прилича на български курорт в това отношение.
Районът - Йерисос, Неа Рода, Амулиани - също е доволно популярен и коментиран в темата многократно.

Може би сравняваш със Ситония? Е да, по-голямата част от третия ръкав е заета от манастирската автономия, става дума за 20-ина км брегова ивица срещу над 100. Може би затова е разликата Simple Smile Освен това, плажовете на Атон далеч не са идеални - има хубави, има и лоши.

G.K.,

върни се в темите назад по дата и търси какво сме писали през септември 2013 г. Има и няколко поста на 2K от юни същата година, има и няколко по-късно през есента, но най-много са през септември - аз, Комикс, Таня67 и още няколко потребители. Иначе бих могла да ти препоръчам мястото, където ние бяхме в Антуса - цените са ниски и има просторен мезонет за 5 (нашия апартамент беше за 3 и също бе огромен), но там ходенето на плаж е само с кола. По принцип има пешеходна пътечка до Валтос, но е 1-2 км по пресечен терен и не и с деца. Иначе селото е много уютно, има и таверна в съседната сграда (където живеят собствениците).
Най-хубавият плаж в региона е на Амудия, но тя пък е много забутано село - има възможности за настаняване, но няма почти нищо друго. Зависи, ако плажът ви е приоритет номер 1, може и там да се настаните.
Може да помислите за настаняване и на Лихнос бийч - аз много харесвам залива, освен приемлив плаж има и две-три таверни, а е и близо до Парга (Амудия е на 20-ина км, Лихнос е на 2-3 - на колкото и Антуса, но в обратната посока).
В Парга трябва да знаеш, че има големи проблеми с паркирането, т.е. ако изберете настаняване в града, задължително да е с безплатно и осигурено паркомясто. А ако сте извън града, ще си говорим допълнително какви са възможностите за придвижване, паркиране и къде Simple Smile

И най-вече, разгледай двата линка за региона на 1-ва страница, те ще отговорят на голяма част от въпросите ти относно топография, плажове, настаняване.

На Паксос е безумно скъпо, да, Таис Simple Smile Има такива места (Идра е друг пример) и дори да изпадне някой bargain, ще е случайно и достъпно главно за потребителката-професионален търсач на промоции Grinning
Шегувам се де, май имаше 1-2 на по-прилични цени, като проверявах, но като цяло държат по-високи от околностите.

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 10:45 от Параход

# 239
Bliss благодаря, но там където пише Парга-ми изписва, че е хакнат сайта  newsm78. Другото се отваря и ще го разгледам пак

Намерих си някои запаметени линкове по темата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=725558.msg25519644#msg25519644
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=725558.msg25525355#msg25525355
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=735565.msg26097523#msg26097523
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=735565.msg26099857#msg26099857
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=738038.msg26159919#msg26159919

Съжалявам, че не ти ги пуснах снощи, но ми беше прекипяло от глупости, а и беше късно.

В Антуса (село) - Филоксения ми дадоха 50 евро цена за студио за трима(края на юли). Това ти го давам като ориентир. На мен целта ми беше или до плажа (някъде в Парга) или в Антуса, но с басейн (за да може мъжа ми да излиза на басейна докато детето спи след обяд). В Антуса има още 2 места (Параход ти ги даде), които са супер, но са без басейн и не ни вършеха работа.

Във вила Корали има апартамент с две спални. В Mediterraneo Resort (там където резервирах в крайна сметка) също. Успех! Това което установих емпирично е че много от читавите места са пълни заради обвързващи договори с Томсън.

Скрит текст:
Иначе за останалото (Nightly from  €40) съм speechless. Какво пита evhen, какво се отговаря?!?!

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 10:55 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт