Щастие, усмивки и любов, на всичко ти бъди готов (13.02-19.02)

• 10 322
  • 363
  •   1
Отговори
# 300
Къде изчезна Лея или аз изпуснах нещо?

# 301
Не Лали, нещо и Леа се е умълчала.
Молим, обадетеее сееее, каквото и да се е случило с тестове и настроения. Hug

# 302
Само не разбрах защо се крихте толкова време  Embarassed

еми аз лично не съм имала потребност да споделям тук, затова.

Даре, дано оздравееш по-бързо душко. И мен като дете там ме учиха на ски. Само не разбрах нещо кой кого мъчи с цигарите?
Ох и аз много ги мразя. Първо, че съм от тези екс пушачи, на които димът им пречи винаги и второ сега от състоянието ми съвсем.
Днес изкарахме почти целия ден в парка. После дремнахме и отидохме на много готино парти /карнавал/. Сега се прибрахме,защото наистина вече нямаше въздух накрая от цигари в бара.Много лежерен ден Heart Eyes
Леа, Весето... какво ви стана, бе девойки... След бебешкия дъжд се покрихте нещо /ха дано сте се намокрили Praynig Praynig Praynig/Дайте сигнал, че сте ок! Heart Eyes
хайде лека нощ от мен, спящи красавици!

Последна редакция: нд, 19 фев 2006, 01:19 от irinii

# 303
Мили,дами тук съм Mr. Green
Не се появих в4ера,4е си 4акам лелката..Няма я о6е PeaceВе4е сме втори ден. BlushНо яко ме стягат яи4ниците,ала да ми дойде..За сега ни6о..Ако е така до утре,6е си хвраля едно тест4е. Praynig
Искам да ви питам бременните сега,така ли ви боляха яй4ниците и вас,около датата на менструацията,все едно 6е ви доиде менст. или не сте имали никакви болки..аz отка4ам направо.. #Crazy

# 304
  • Стара Загора

Искам да ви питам бременните сега,така ли ви боляха яй4ниците и вас,около датата на менструацията,все едно 6е ви доиде менст. или не сте имали никакви болки..аz отка4ам направо.. #Crazy
Чен лично не ме боляха...признаци на нула бяха. След като направих теста и видях двете черти на другия ден имах чувството че аха аха да ми дойде...имах някакво напрежение но не и болка в яйчниците. Като казах на докторката тя ми каза да си взема но шпа 3х1 и на втория ден вече не ме болеше нищо Simple Smile

# 305
  • BABYLAND
  Добро утрооо! Четох, четох всички тези страници, които съм пропуснала и сега със сигурност ще изтърва някой!
   Даренце, както вече всички знаем, ние двете с теб сме като еднояйчни близначки. Каквото се случи на едната, това я чака и другата. Онзи ден нещо ме хвана хремата, ама не се сетих да ти драсна на лични да очакваш и ти да се разболееш. Ей на, не си закъсняла и ти. НО СПОКО!!! Ще го изкарашп леко, аз съм само с леки болки в гърлото и номална хрема! Това ще ти е максимума и на теб! Сори мила, ама ко да направя, че вървим една след друга.  Joy
п.п. Питаше за зодията...РИБА съм.
   ДАНИДАНЧЕ, ей това ме смаза. Ти да си в лошо настроение и да го покажеш....значи наистина ти е много тъжно на душичката, но нека да ти припомня, че "Живота е на пикове и спадове". Ти сега си в спад, така че прави си сама заключенията какво следва и то в НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ!!!!!!
  ДАРИЛКЕ ,приятелко мила, къде ми зачезна и ти от полезрението? Това с хламидиите е гадна работа, ние ги борихме една година, но винаги са ни взимали кръвни проби и така са отчитали резултатите! Лекарства и спиране на бебеправенето за някой и друг месец. Така бяхме ние, но дано на вас ви дадат карт-бланш да бебеправите!
    МОРЕНКА се покри и никаква я няма, а все ми се иска да драсне ред-два!
   МУЦКА, това че тестчето ти е било положително, лично за мен си означава че в пупата ти расте малко човече! Спокойно, всичко е наред, но е необходимо тази бременност да я потвърди лекар и това е най-добре да стане към 10-15 ден от закъснението. Пожелавам ти успех на твоята първа срещичка с малката звездичка! Вълнението ще е уникално. Изживей го с усмивка!   bouquet
   Ирини, мерси за споделената полезна информация. Като стой та гледай още днес ще се опъна в леглото и ще си мисля за положителен тест, че взе да ми писва само да го чакам, а той все с по една черта да ми се явява!
   ХЕРСКИ, спомняш ли си преди няколко седмици какво ти казах??? Че ти давам максимум още месец - два и после ще отлетиш към отчетните??? Ех, това мое 6-то чувство пак не ме е излъгало, така че сипвай маврудеца, а аз паля подметките и тръгвам към теб!
   ВВЕНКОВА, ако ще ни държиш в неведение до Понеделник....просто ще гръмна!...всъщност добре ще започне седмицата с положителен тест и нова бремелинка, но ми се иска да знам възможно най-скоро!
   ЖАБЧЕ, сладко жабче, как си спомняш че я сънувах бременна Велмарката...така беше, пусни ми твоя снимка и току виж и ти си се похвалила другият месец.  Heart Eyes
   Дъъълъг, дъъъълъг постинг и никой няма да иска да ми го прочете, но аз ще си го пусна!  Joy

# 306
Прочетох го Голди. А колкото до настинката и температура си имам. Смятам да почна антибиотик, така, че май ще го отпиша месеца. Язък за сексенето, бая множко си беше. Ама нищо.
И аз викам Моренааа....какво става с теб?
Весе, стискам палци. Венкова и на теб.

Р. S. Някой може ли да ми каже до колко може да е безвреден антибиотик. то не, че нещо е станало, но днес ми е последният фертилен ден, ще го пия 4-5 дни/обикновено за толкова се оправям/.
Антибиотикът е `Оспексин`.

# 307
  • София
Даре,защо антибиотик?И аз съм с настинка и температура но само колдрекс и витамини взимам и съм по-добре,пия и много фрешове. NaughtyХайде да се оправиш по-бързо Hug Hug :hug:Веси при мен беше точно така болки,все едно всеки момент ще ми дойде ,стискам палци да те пропусне PraynigНа другите мацки пожелавам един прекрасен ден,пълен с положителни емоции  bouquet  bouquet  bouquet

# 308
  • BABYLAND
Даре, никакви антибиотици бе душа! Пий фералган, витамин Ц...що ще се тровиш с антибиотици, ако не е СУПЕР, АМА СУПЕР НАЛОЖИТЕЛНО.??? Помисли преди да ги започнеш...защо ще губите един месец?

# 309
Ами аз още се триумя newsm78. Много ефералгам изпих, май ще пробам с колдрекс.

СПЕЦИАЛНО

Браво на модераторите за линковете с тестове в темата `Прочети преди да попиташ`.
аз вчера ги видях във ФФ, а днес и във форума
.

# 310
  • Някъде там...
Здравейте в мързеливата неделна утрин!

Дара не може ли наистина без антибиотик? Антибиотика си е вече крайна мярка. Защо не пробваш с Осцилококцинум /така ли се пишеше  newsm78 /, хомеопатично е, на мен лично ми помага. Също така повечко лимони, чай с мед и сокове. Не съм ги видяла тези линкове, но съм любопитна, отивам да глеам  Crazy

Розичке прочетох го аз дългия постинг. Ами да взема да ти пратя снимка, що да не ти пратя  Mr. Green . Щом си Рибка, май скоро ще имаш повод за черпене а?

Весе успех! Никакви лелки!

Аууу ама то било вече обед  Embarassed Ще ме прощавате, но аз станах преди малко  Embarassed

Ввенкова хайде бе джанъм, държиш ни тук в напрежение  Mr. Green

# 311
   ЖАБЧЕ, сладко жабче, как си спомняш че я сънувах бременна Велмарката...така беше, пусни ми твоя снимка и току виж и ти си се похвалила другият месец.  Heart Eyes

GOLDEN_ROSE , ама то става ли така  #Crazy Айде да пращаме снимки  Grinning

Весито, дано да има приятни изненади. Мен ме изненада лелката, супер неприятно вчера късно вечерта, тъкмо потривах ръце за още един тест, щото  закъсня гаднярката с един ден, ама не.

# 312
Леа, Весето... какво ви стана, бе девойки... След бебешкия дъжд се покрихте нещо

Може би нямат потребност да споделят тук Blush  Laughing
МОмичета, някой да ми каже лек за разтройство  Sick

Между другото, поради технически причини, мислех че няма да се навъртам тук за известно време, ама май молитвите ми бяха чути Crazy

# 313
  • Някъде там...
Стеф що се отнася до лекарства - Имодиум. Иначе препечени филийки се сещам сега, и пий повече течности, да не се обезводниш. Дано се оправиш бързо   bouquet

# 314
Стеф, лимонена киселина/ближи се/ или лимони.

Общи условия

Активация на акаунт