НВ-ВМХ, част 74

• 35 855
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Шоки, благодаря за темата,   bouquet
Кам,страхотна градина, поздравления!
Вики, прочетох за преживения ти стрес,много съжалявам за което, но добре,че се е разминало, Hug

# 16
  • София
подула ми се е дясната длан, сигурно от компютъра, да се оплача   comp03
Какво да правя ? Идеи?
Препоръчвам упражнения  Peace Имах подобен проблем - 2 години се мазах с какво ли не  Crazy  От йогата ми мина  Peace
http://www.yogajournal.com/practice/1247
http://jim.alle.bg/%D0%B9%D0%BE%D0%B3%D0%B0/%D0%BC%D1%83%D0%B4%D … 0%B5%D1%82%D0%B5/
Може би в Тубата има и клипчета по-практични   bouquet

# 17
Joya и в нас мъжа е цветаря Grinning. Изобщо всичко което се науждае от търпение, любов и грижи му го зачисляваме – цветя във ваза и саксия, подправки в градина и саксия, рибки, една бактерия в аквариум отглеждахме по едно време Blush. Но му писна в един момент и на него и изхвърля всичко и сме му дали почивка. По нататък пак ще му измислим нещо.

green само стреч му е майката Peace. Ни мазила, помагат, ни хапове (или помагат временно). Намери нещо из тубата и пробвай, но много внимателно. Аз като се докарам така, стреч+вземам на детето ice pack-a и го държа върху подутото. Обаче много трудно минава. Ходила съм и на доктори тук за такива неща ами даже не иска да ми изпише и лекарство – само стреч +студено. Сега ако другите момичета знаят някой бабин илач да споделят. Имаше нещо със средата на хляб накисната в оцет ама то беше за изкълчено май newsm78.

Кам-че  Heart Eyes– верно може и да не е виждал такива изследвания, понеже то се видя, че и в 100кг-те не се вижда проблем.
Вит. Б12 не приемам от миналата година след като говорихме. Всичко си дойде на естествена основа.
На общия холестерол референтните са 100 -199 тази година. Не знам защо не са го окачествили IDEAL, сигурно защото е по-близо до горната граница Laughing.

# 18
Зизу  Simple Smile бъркаш ме с Вив, ама нищо де то и на мен стреса ми идва от хака, така, че приемам подкрепа всякаква.

С The Baroness сме писали по едно и също време и едни и същи съвети към green  Heart Eyes.

# 19
  • SA
Цитат
На общия холестерол референтните са 100 -199 тази година.

По нашите мерни единици , холестерол 100 = 2,5 ммол/л.  Shocked Човек с подобни стойности не го чака никак добро бьдеще, ама нормални били все пак.  ooooh!
Скоро ще обобщя и проучванията ми относно вредите от ниския холестерол за здравето.  Simple Smile

# 20
Тези референтни са от моите изследвания, то е ясно че като се отиде на друг доктор, лабораторията с която той работи ще има други. А да не ти показвам референтните стойности на лабораторията на life insurance-a ми какви стойности имат (толкова занижени, че аз едва се побирам в тях, а колко хора могат да се похвалят с като моите стойности). Ама тук пък друга мафия е намесена. Аз буквално ги обирам пладнешки с моя идеален холестерол (понеже плащам най-най-най-ниската месечна възможна сума) . А те ме убиват честно с тяхната логика. Ще речеш, че на човек това му е най-важното нещо – холестерола. А те даже не са ми проверили и белите кръвни клетки например. Че аз може и от рак на кръвта да съм болна към датата на сключване на застраховката. Но това не е проверено. Холестерола, та холестерола. Сигурно, защото е най-разпространено тук ли и аз не знам какво толкова са се хванали в тоя холестерол.

# 21
  • В центъра на мръсотията
Благодаря за темата!   bouquet

# 22
благодарско, дами, The Baroness  Hug vici75  Heart Eyes
ще се пробвам!

# 23
Благодаря за темата!  bouquet

Точно гледам в предишната сте писали за садене на подправки и т.н., и аз съм на такава вълна, сега проучвам какво може да се засади в началото на март. Е, аз само на балкона мога да се вихря, така че по-скромно ще го раздавам. Simple Smile

Камче, невероятно градинка, при вас май е най-готиния климат на планетата Simple Smile

# 24
  • Варна
Шоки, аз ползвам за масажи тенис топка. Потърси из нета как се прави, но много добре се отразява точно на схванати малки мускулчета и като цяло на малки площи от тялото. Аз толкова свикнах, че мода да си масажирам мускулите на гърба, прасците и стъпалата.

# 25
  • Пловдив
Шоки, мерси за новата тема!Чудесно допълнение е пирамидата, така по-лесно ще се ориентират тези, които постоянно, при всеки удобен случай, препращам да четат тук... WinkНе че съм видяла някой нещо да е прихванал де, но да сеем, не се знае къде какво ще поникне... Whistling
Камче, страхотна ти е градинката!Момичета, адмирации на всички градинари и на тези с мъже градинари, понеже добре са се ориентирали... Mr. Green
Скрит текст:
Ние имаме голяма градина, обаче понеже не е цялата наша, а и по ред технически причини не мога нещо да се отпусна да стана градинарка...Макар че имам голям напредък - научих се добре да копая, че и кеф ми е, осмелих се вече на няколко пъти цветя да си посадя, даже още са живи, да видим дали ще цъфнат...Иначе стайните цветя и аз като Шоки ги уморявам, без да искам... Blush
Моят мъж също е градинар, но понеже работи в Сф, не му остава много време за градината...
Вики, браво за чудесните резултати!Все така да си!  bouquet
Свидничка, аз бях писала преди време, че има моменти, в които, особено когато се чувствам изморена, откровено ми се яде хляб. И се случва да хапвам и някоя друга филия. И дотам, после пак си се връщам към режима без проблем. Убедих се, че определено от време на време, по различни причини (невинаги ясни на 100%), имам нужда от повече въглехидрати.
Скрит текст:
Например дълго време не можех да спя като хората, будех се по 2-3-4 пъти на нощ. В началото беше ок, имах много енергия, но след 2-3 месеца недоспиване взех да се чувствам изморена. Една вечер почувствах силно желание да хапна орехи с мед (не знам откога не бях яла мед). Хапнах и тази вечер за първи път от месеци спах много добре (и преди се е случвало вечер да хапна повече В, но основно чрез режимни сладкиши или плодове). На следващата вечер пак така. И дотам, мина ми желанието за ядене на орехи с мед. Обаче някак, без да се усетя, интуитивно увеличих въглехидратите (вероятно има дни, в които и до 100гр достигат). Оттогава си спя много добре и дано все така. И чак не е за вярване, но като че ли след това увеличаване на В успях да поизчистя малко мазнините по корема и ръцете...Изобщо виждам, че след толкова време на режима започнах по-добре да разчитам сигналите на тялото, а и те станаха някак по-ясни и по-неподвеждащи...
Грийн, момичетата са ти дали чудесни съвети, така че от мен само пожелание за бързо възстановяване на доброто състояние на ръката!  Hug
Краси, Краси, Краси, ще го напиша бавно, прочети го бавно и дано вече стане ясно  Joy:
1. Списващите тук не ядат месо на закуска, обяд, вечеря, следобедна закуска, ранна вечеря и нощно похапване.
2. Някои даже имат дни, в които изобщо не ядат месо.
3. Има и такива, които В НИКОЙ ДЕН не ядат месо. И през нощта също.
4. Режимът може да се следва и без месо, но като се хапват яйца и млечни евентуално според нуждите и предпочитанията.
5. Когато ядем месо, не изяждаме по 1 кг, нито даже по половин. Освен в редки случаи! Mr. Green
6. Ако постоянно не се намираше какво толкова да се пише срещу месото, изобщо нямаше да има нужда да припомняме, че тук има хора, които ядат месо и са още живи, че и здрави са.  Crazy
7. И не, месото не е токсично, отровно, загниващо в червата, спиращо действието на хомеопатичните лекарства, пречещо на детоксикацията, подтискащо естествената вътрешна енергия и т.н.  Crazy
Скрит текст:
И с риск да предизвикам нов спор, да споделя, че онзи ден ми хрумна следният екзистенциален въпрос: нали месото само е токсично, веганите и вегетарианците не ядат месо, обаче постоянно се детоксикират. От какво тогава се изчистват, след като претендират, че имат най-незатлачващия с шлаки организма начин на хранене... newsm78 Не ми отговаряйте, въпросът е риторичен... WinkМоля, никой да не се засяга! Peace Аз съвсем добронамерено си зададох този въпрос, интересни са ми различните гледни точки и начини на мислене. Питах, но смислен отговор още не съм получила... newsm78

# 26
  • София
А те ме убиват честно с тяхната логика. Ще речеш, че на човек това му е най-важното нещо – холестерола. А те даже не са ми проверили и белите кръвни клетки например. Че аз може и от рак на кръвта да съм болна към датата на сключване на застраховката. Но това не е проверено. Холестерола, та холестерола. Сигурно, защото е най-разпространено тук ли и аз не знам какво толкова са се хванали в тоя холестерол.
Много ясно става в тази книжка защо е така  Tired http://iztok-zapad.eu/books/book/817

# 27
Ето и мен тук. До сега само ви четях, ама се примъквам и тук, че сякаш тук сте по активни.

След колко време на режима, видяхте резултатите? Няма предвид само отслабващият ефект, а най вече резултатите върху здравето.

# 28
Благодаря за темата.
Цветя и изобщо растения не гледам, каквото не успея да уморя аз, котките го пасат, няма достатъчно високо или закътано място за тях, та отдавна реших да не мъча нищо. Иначе обичам да ръчкам, когато има къде, но у дома не гледам. Но пък много се радвам на чужди градини.

# 29
Добавям за справка към т. 5 на Юлиния пост теглото на моите мръвки – между 80 и 120гр. на ядене (понеже реших да броя калории за няколко седмици, та статистиката ми от Фитдея ми показва това, нито по-малко нито повече – по-малко не ме храни, повече ми е много). Количеството на заквасената сметана, която мога да опустоша ще го скрия от вас Mr. Green. Аз имам периоди в които мога да ям месо сутрин, обед и вечер, следвани от такива в които мога и да не близна месо цяла седмица. Предполагам всички сме така. Е тя и Краса е така, ама не си признава.

Юли имам позната вегетарианка, все се детоксикира, а пуфти по 2 кутии цигари на ден #Crazy ooooh!.

The Baroness благодаря ти ще разгледам.

Джия добре дошла. Аз по напред подхвърлих за моите резултати преди и сега, но аз съм нямала кой знае какви здравословни проблеми, да не казвам никакви (няколкото дефицита не ги имам за проблем). Но истинската промяна и подобрение на резултатите дойде чак след година и половина на режима. През живота си не съм диетувала (пробвала съм разделно хранене, но по скоро като начин на живот отколкото на диета някаква; не ядях месо – но по скоро по рождение, отколкото да следвам някаква диета или да се халосвам нещо на психическа основа), нямах и кг-ми след раждането да смъквам кой знае колко. Но тук има доста момичета с по някакъв здравословен проблем, които по-добре могат да ти отговорят колко скоро са видяли промяната.

Общи условия

Активация на акаунт