Смешки от форума - 14

• 58 462
  • 736
  •   1
Отговори
Темата е  за изказвания, които намирате за смешни, остроумни, забавни или абсурдни.

Може да цитирате автора, ако смятате, че няма да се засегне.

Предишните теми:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

# 1
Цитат
Вече децата не се раждат, а майките им биват оперирани от бебе.

Отдавна не беше споменавано.  Laughing

# 2
  • Германия
Не е точно смешка, но ми хареса описанието. Simple Smile

Форумът го възприемам като селската кръчма от стари времена - жив средищен център, в който е събрано всичко.
И попът е там, и даскалът, и докторът - учени хора, не знаеш ли нещо, питаш, ще ти кажат...
И местните философи-пияндета са там, дето може и да не знаят как е, но пък напоително ще те убеждават, че и така, по твоему, не е.
Сладкодумният зевзек с измислените истории също е там и може да те разсмее или натъжи.
Готината кръчмарка, която разведрява обстановката с къдравия си смях и съблазнителните си форми.
Селският идиот.
Другоселецът, минаващ занякъде със своите си грижи, който обаче с интерес се заслушва.
Чорбаджията, който като се появи, и за малко веселбата стихва, за да продължи пак след като си тръгне.
И десетките знайни и незнайни посетители, които тихо и кротко си седят по масите, но без тях кръчмата не би била същата...

# 3
Цитат
Всичко това е заговор на илюминатите. Дори Нострадамус го е предсказал: "В месецът, в който майките връзват бели и червени конци, а погледат им е извърнат наляво, лицевата книга ще падне и цялата земя ще се обгърне в тъмнина."

# 4
  • В къщурката на хълма на феите
Цитат
В месецът, в който майките връзват бели и червени конци, а погледат им е извърнат наляво
ми аз като не помня накъде съм гледала .. ами ако е било надясно?! леле кво ще правя [:gledam ujaseno:]

Joy Joy Joy

# 5
  • Пловдив
А какво е лицева книга и има ли опакова книга?

# 6
А какво е лицева книга и има ли опакова книга?

Facebook  Flutter

# 7
  • Бургас
Цитат
Всичко това е заговор на илюминатите. Дори Нострадамус го е предсказал: "В месецът, в който майките връзват бели и червени конци, а погледат им е извърнат наляво, лицевата книга ще падне и цялата земя ще се обгърне в тъмнина."

Значи Нострадамус е предрекъл, че ще свалят Фейсбук през март и тогава ще дойде апокалипсиса. Ами то си е истински апокалипсис без Фейсбук. Тогава кажете ми как Пена ще преживее поредната мусака, която не е снимала и не е качила във фейса или Ганка, на която е отнета възможността да сподели радостта си от това, че диарията на детето й минава и акото му "вече е по-гъстичко".

# 8
  • В къщурката на хълма на феите
лицева книга = facebook #Shocked Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 9
Тази я имах в уша и я помня.

Гадайте какво е това.Темата е за поръчки от китайски сайт.

# 10
...
или Ганка, на която е отнета възможността да сподели радостта си от това, че диарията на детето й минава и акото му "вече е по-гъстичко".
Това го няма в картинки, нали?  Sick

# 11
  • Бургас
...
или Ганка, на която е отнета възможността да сподели радостта си от това, че диарията на детето й минава и акото му "вече е по-гъстичко".
Това го няма в картинки, нали?  Sick

Е, сигурно мозъка им не стига до там.

# 12
Оо, има го, има го и още как (гнусливите да не отварят):
http://www.stfuparentsblog.com/tagged/Bathroom%20Behavior

# 13
За "находки" в храната:

Цитат
Дълъг косъм е гадно, ама къс и къдрав е по-гадно Twisted Evil

Joy

# 14
  • Бургас