На море в Гърция 2014 - V

• 61 405
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
millenitta, не е много близо до плажа ...дават го 400-500 м от Валтос, който много го хвалят и около толкова до Парга....но пък реших, че ще преглътна отстоянието ...и без това ще фучим от плаж на плаж  Wink иначе няма да можем да видим толкоз красоти от района .... Grinning
На мен по ми е важно да виждам морето от балкона....че сутрин си изкарвам там поне 1-2 часа докато момчетата спят и си зареждам батериите с безбрежната морска шир  Joy
Иначе на мен Амудия много ми хареса плажа, особено за деца е направо уникален....но пък селцето не ми е достатъчно някак  newsm78
...сега като се замисля защо не погледнеш Vrahos-Lutsa ....почти всичко е на първа линия, плажа е широк и пясъчен, има много заведения по цялата крайбрежна  Peace

# 616
, на мен Валтос въобще, ама хич не ми хареса като плаж. Нито пясъкът му пясък, морето дълбоко и с вълни, шезлонгите и чадърите платени, бийч-барове на плажната ивица - няма, ами са зад пътчето, което отделя къщите от пясъка.
Но щом сте на 500 метра, то вие няма и да ходите по чехли там, че да ви е яд - има си къде да обикаляте по хубости Simple Smile

Миленита,
за цветята ли? "Розовата" снимка е от Ермуполи, Сирос.
Събирани са отвсякъде - има от Нафплио, Амулиани, Корфу, Мани и др.

# 617
  • София

02-06-2014
ПРЕКРАСЕН ДЕН

Момичета, момчета стига сте задавали елементарните си въпроси. Отивайте да четете, ровете се в търсачките, губете си времето или просто напускайте форума…
Ей, да не се хванете, ШЕГУВАМ СЕ, в настроение съм и то много.
Продължавайте да питате, без никакви притеснения…

Nia30
Цитат
Благодаря ……………….. мисля, че изборът ми ще падне върху Anthemus sea

И това ще е правилния избор. Хотелът не е евтин, но това, което се предлага си струва. Обстановката, персонала, храната, плажа пред хотела, басейни, паркинг, охрана, интернет, чистота. Нямам забележки, не го мисли.
Ето и малко снимки:
ТУК
--------------------
silvy_
Цитат
Bled благодаря за бързата реакция и за разбирането.Ще попитам още нещо,като казваш,че не е на плажа,много ли е отдалечен хотела?Също така,как се справят с храната?

Как да не те разбирам, вижда се, че си чела, но как да прочетеш всичко?
Търсила си, но търсачките намират много малка част от това, което ти трябва.
Затова спокойно си питай….
Хотелът е на около 500 метра от плажа. Много от картите в мрежата дават грешни координати за него.
Единият му вход е точно на пътя, и това се вижда от снимките ми.
До центъра разстоянието е почти същото.
Не искам да те разочаровам, но хотелът не е от най-добрите. Дори бих му намалила поне една звезда, малко печалбарска работа.
Храната е на посредствено ниво, но спокойно можеш да се нахраниш.
Ако имаш възможност помисли и за друг хотел.
Ето виж нагледно, разстоянията, показала съм и къде сме ние в момента…
https://maps.google.bg/maps/ms?msid=205018101700109706779.0004fa … e530369&msa=0
---------------------------
cikoni
Цитат
Bled благодаря за снимките.
Би ли споделила и впечатлениата си за Elinotel Apolamare Hotel.

Разбира се. Най-добрият хотел в Ханиоти. Разположение, близо до центъра, собствен плаж, басейни, много добри стаи, чистота, храна и напитки на ниво.
All Inclusive, гръцка вечер, интернет. Собствен паркинг няма, паркира се на улицата пред хотела.
Ето виж снимки от последния момент:
ТУК
И ТУК
--------------------------
bnm
Bled
Цитат
Ще продължим, ако има още нещо, ако е да е......
Имай предвид, че няма да ти спестя и негативите, ако има, търся ги......
Mediterranean Village
Спазвам обещанието със закъснение.
Негативите не са много...
Лош интернет
Водата в морето в момента на нашето посещение не ми хареса, в същия момент съвсем наблизо беше кристална. Плажа е прекрасен.
Имаше оплаквания, които чух, за стаите, най-вече за семейства с деца. Ние нямахме такъв проблем.
Друго не се сещам, всичко останало беше на ниво.

Лека вечер, ние избрахме това:
Скрит текст:
макар малко далеч от хотела ни..резервирахме дясната масичка на терасата.

# 618
Това не е истина вече, просто ooooh!

Bled взе да се цитира сама себе си, мнение от 23-ти май Shocked /забележете как са й оформени вече цитатите, без дата и час/, само и само да се въртят в нета имената на определени хотели, изписани на латиница и да излизат на Гугъл търсачката.

Между другото, потърсете в Гугъл хотелите, за които тя пише, да видите какво излиза на първо място.

Момичета и най-вече Параход, призовавам ви, нали знаете, че по-умните, по-възпитаните и по-деликатните хора винаги отстъпват. Оставете я да си направи тема за хотелите и да си се вихри там, а тук ако някой попита, директно да го насочваме съм компетенцията й,  чаршафите и чеизите, които тази размята, вече не се издържат Sad

# 619
  • софия

Bled взе да се цитира сама себе си, мнение от 23-ти май Shocked /забележете как са й оформени вече цитатите, без дата и час/, само и само да се въртят в нета имената на определени хотели, изписани на латиница и да излизат на Гугъл търсачката.

Между другото, потърсете в Гугъл хотелите, за които тя пише, да видите какво излиза на първо място.

Момичета и най-вече Параход, призовавам ви, нали знаете, че по-умните, по-възпитаните и по-деликатните хора винаги отстъпват. Оставете я да си направи тема за хотелите и да си се вихри там, а тук ако някой попита, директно да го насочваме съм компетенцията й,  чаршафите и чеизите, които тази размята, вече не се издържат Sad

Нека го направи. Ако иска и 2,3,4,5 нови теми да пусне. Никой не й пречи. Дори съвсем чистосърдечно ще се радвам, стига това да означава, че ще спре да пише тук. Опитвам да игнорирам, но понякога не успявам. И изобщо не съм съгласна от добро възпитание да я оставим да прецака хубавата тема. Не ми дреме и какъв й е бизнеса, но напоследък започна много нагло да се държи и опитва да се налага като последна инстанция.

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 18:36 от zvanche

# 620

Момичета и най-вече Параход, призовавам ви, нали знаете, че по-умните, по-възпитаните и по-деликатните хора винаги отстъпват. Оставете я да си направи тема за хотелите и да си се вихри там, а тук ако някой попита, директно да го насочваме съм компетенцията й,  чаршафите и чеизите, които тази размята, вече не се издържат Sad

evhen   bouquet! Подкрепям и звънче. Моля и модераторите да се намесят.

# 621
  • София
моля да сподели  Flutter
също така относно самото селище Ханиоти,ако може малко повече информация - цени,плаж,спокойствие,близост до забележителности и т.н.

silvy_ Пропуснах да ти отговоря и за това....
Виж първо малко снимки: Ханиоти
ТУК

Цените са както навсякъде в Гърция, не от най-високите:
Ето виж ги нагледно:
ТУК
Не са само от Халкидики...В Ханиоти си купихме хубави праскови за едно евро и череши за две евро, от кола паркирала до черквата...

И не на последно място забележителности, които в по-голямата си част са на Касандра:
Скрит текст:
Касандра
Канал Потидея
Сивири - Amphitheatre Siviri
Светилището на Амон Диас и Paleo-християнска базилика в Калитеа
Светилището на Посейдон и фара в Possidi
Руините на древен град в Полигирос
Kalandra  - Древен обект на Mendi , църквата „Успение богородично”/стенописи/
Stavronikitas кула в Сани
Мелницата в Kassandria
Традиционни къщи и площади, както и останките от древния Afitios
Фолклорният  музей  Афитос
Кулата Апостол Павел в Неа Фокеа
Езерото в близост до Полихроно
Воден резерват Mavrobara /костенурки/ над Polychrono
Касандрия  Вятърната мелница, фолклорния музей и Катедралата „Рождение Богородично”
Пефкохори -  Морското езеро Гларокавос, манастира „Св. Йоан”
Агия Параскеви - Бани в лечебните води на естествените извори
Халкидики
Археологическият музей в Полигирос
Ксерксов канал
Пещерата  Петралона
Стагира  древногръцкия град ,родно място на Аристотел

# 622
Има и друго решение, ама не виждам що ще се прецаква темата тук от един човек. Бая народ имаме регистрация в алтернативата, в краен случай ще се преместим.

# 623
Има и друго решение, ама не виждам що ще се прецаква темата тук от един човек. Бяа народ имаме регистрация в алтернативата, в краен случай ще се преместим.

То и тема има там  Mr. Green Така както е тръгнало скоро целия подфорум ще е крайно неприятно място.

А има и добър туристически форум, който също е много приятно място.

И малко да подразня, който трябва  Mr. Green:

IMG_1030 by BIISS, on Flickr

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 19:27 от Анонимен

# 624
  • София
Здравейте от Нафплио! Извинявайте за грешките, които ще допусна  Simple Smile. Времето тук не е хубаво, но днес успяхме да направим един плаж на близкия Толо, който има разкошен ситен пясък и кристална вода. Когато тръгнахме в събота минахме през 3-4 годишни времена. Прогнозата за близките дни не е особено добра, но се старая това да не скапва настроението ни. Нафплио е фантастично градче, което много ми напомня на Корфу. Кайсии, портокали и лимони - зрели и апетитни се усмихват от дърветата. Пътят не е никак страшен и с едно преспиване в Камена Вурла+кръчма край морето при повече от 15 градуса разлика в сравнение със София, почти не се усети.

П.с. ако се местите, моля да ми свирнете навреме  bouquet

# 625

Ако Халкидики е в отделна тема, ще е много по-лесно.

Да така е , ама какво пречи да се пусна такава тема??!?

Какво сте се заяли с Bled  ? Пътува повечко момичето , информация щедро раздава - няма лошо!! Аз поне не виждам реклама да прави

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 19:44 от veni-b

# 626

Защото има тема за цяла Гърция от ..... не помня коя година и в тази тема един огромен процент от времето се обсъжда само Халкидики. Но ако искате да си комуникирате само с въпросната потребителка.... хайде. Та дано тук обстановката да стане по приятна.  Не, че тук ще спрем да говорим за Халкидики.

Туце ще пишем, ако постигнем съгласие.  Mr. Green

Пътува повечко момичето , информация щедро раздава - няма лошо!! Аз поне не виждам реклама да прави

Раздава, да. Ама не е безплатно и честичко се чудиш дали си бил на същото място или не. Любимо ми е като се изказваше компетентно за хотел в Гърция, а всъщност показваше едноименен в Колумбия.  Joy hahaha

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 20:24 от Анонимен

# 627
Когато тръгнахме в събота минахме през 3-4 годишни времена.
Така беше и когато ние пътувахме, преди месец. Продължи и през вътрешността на полуострова. Явно тази година времето е шантаво навсякъде.
Пожелавам ти незабравима ваканция!

----
По другата тема няма да коментирам за 100-те път и не планирам да се местя- Само това остава, да си зарязваме хубавата къща заради прости съседи. Само ще кажа, че разделянето на "На море в Гърция" вече е обсъждано тук - както по близки и далечни дестинации, така и по "хотели" и "пътешествия". И двете не бяха приети добре от мнозинството потребители и поради това не се състояха. Аз лично мисля, че ако определен дразнител се изнесе и си направи собствено кътче (-найстото такова), ще е най-доброто решение за всички.

# 628
Когато тръгнахме в събота минахме през 3-4 годишни времена.
Така беше и когато ние пътувахме, преди месец. Продължи и през вътрешността на полуострова. Явно тази година времето е шантаво навсякъде.
Пожелавам ти незабравима ваканция!

----
По другата тема няма да коментирам за 100-те път и не планирам да се местя- Само това остава, да си зарязваме хубавата къща заради прости съседи. Само ще кажа, че разделянето на "На море в Гърция" вече е обсъждано тук - както по близки и далечни дестинации, така и по "хотели" и "пътешествия". И двете не бяха приети добре от мнозинството потребители и поради това не се състояха. Аз лично мисля, че ако определен дразнител се изнесе и си направи собствено кътче (-найстото такова), ще е най-доброто решение за всички.

Ама там няма да може лично на теб да ти се доказва колко е по-по-най......и да си чеше егото.

Една тема се прави от потребителите, които пишат в нея. От "драматичната" появата (която явно трябваше високо да оценим, но не би) насам, тук просто стана отвратно на моменти.

# 629
2K първо бях резервирала във Луца-Врахос, но след многото прегледани снимки ми се стори, че плажа бързо става дълбок и се отказах. Дори с теб на лични го обсъждахме. Ще сме с дете на 2 години, което за пръв път ще отиде на море и ми се иска фин пясък и повече плитко пространство за джапане. И на мен не ми харесва Амудя като село, но явно ще трябва да подредя нещата по приоритети. Даже си мисля да резервирам само за една нощувка някъде и на място да търсим, което ни хване окото. 
Има време. Оставих се на течението и не кроя подробни планове. Важното е нагласата и настроението, с които тръгваш. Всяко място може да те очарова и плени, ако му дадеш шанс.

Туцка, радвам се, че се включваш директно от мястото на събитието. Пожелавам ти хубаво време и страхотна почивка.

Ана Бел и ти тръгваш тези дни, доколкото помня. И на теб хубава почивка и чакаме вдъхновяващите ти разкази.

Момичета, много съм назад. Светнете ме плс, може и на лични, за кои други туристически форуми говорите?

Общи условия

Активация на акаунт