БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 44 397
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Направих тесто за пица, със суха мая, стана много хубаво както винаги, втаса, пека пици, но тестото май ще е много. Мога ли да го прибера в хладилника ВТАСАЛО и да го ползвам утре? Или щом веднъж е втасало вече не може в хладилник?

# 646
Премеси го, сложи го в по-голям плик и в хладилника. То ще втасва, но се надявам, че ще можеш да го ползваш. Ако го замразиш, след това трябва да го чакаш да се размразява в хладилника или на стайна температура, но пък няма да втасва допълнително.

# 647
Купих ярешко бутче. Какво да го правя Thinking (Бонгич, ще го готвя, ясно, но как?)

като това агнешко бутче, предлагам.  http://pep-4o.blogspot.com/2009/09/blog-post_22.html Ако ти се готви, а не пече - ще предложим друго  Peace

# 648
  • софия
Купих ярешко бутче. Какво да го правя Thinking (Бонгич, ще го готвя, ясно, но как?)

като това агнешко бутче, предлагам.  http://pep-4o.blogspot.com/2009/09/blog-post_22.html Ако ти се готви, а не пече - ще предложим друго  Peace
Това   Hug

# 649
супер, добър избор. Казвай кога ще го слагаш, да знаем с Бонго кога и накъде да се ориентираме  newsm03

# 650
  • софия
супер, добър избор. Казвай кога ще го слагаш, да знаем с Бонго кога и накъде да се ориентираме  newsm03
Ако спазя рецептата, знам ще се получи, защото е твоя. Hug
Заповядайте на съботен обяд на тиферич на вилата (50 км. от София) Grinning

# 651
  • София
Е само за Пеп-чо и Бонго ли е поканата? Аз ако си кажа тайната подправка за печеното бутче ще ме включите ли  Embarassed
Скрит текст:
супена лъжица розмарин, наръсен върху бутчето  Laughing

# 652
Е само за Пеп-чо и Бонго ли е поканата?
е-е-е-еееее , бутчето е само едно. #Cussing out аз ще лопам , пеп-4о ще брои кокалчетата.
ако дойдеш с 1 каса биричка ще се смилим над теб  Laughing

# 653
  • софия
Е само за Пеп-чо и Бонго ли е поканата?
е-е-е-еееее , бутчето е само едно. #Cussing out аз ще лопам , пеп-4о ще брои кокалчетата.
ако дойдеш с 1 каса биричка ще се смилим над теб  Laughing

Laughing
Взе ми думите от клавиатурата, но и пеп-4о ще хапва. Не мой тъй Naughty

# 654
 smile3516 видя ли сега, Бонго, има кой да мисли и за мен  Mr. Green

# 655
  • София
И с бира и с винце ще дойда Simple Smile))

# 656
остава да се уточни посоката на бутчетата спрямо София. иначе километрите са ясни  hahaha

# 657
Имаме останала боя за яйца от Великден - от тези прахообразните в пластмасовите капсулки.Ако искам  с тях да оцветя крема сирене, трябва ли да ги разтворя в нещо или директно така да ги изсипя в сместа?

# 658
В никакъв случай. Забрави я таз идея!

# 659
Здравейте,искам да покрия чийзкейк с боровинки от всички страни.Желатин ли сложа след като ги приготвя или да ги сгъстя с нишесте както се прави рагуто от горски плодове?

Общи условия

Активация на акаунт