Отговори
# 90
...И къде може да е 32 годишен мъж често- често до първи петли, само на отя въпрос ми отговорете, който си мисли, че пие биричка с приятели и си говори за живота, значи е доста по-наивен от мен.

Може да е точно там, където и с който е казал. На мъжа ми компанията са 20-ина човека плюс жените ставаме 40 - редовно се седи до първи петли, по мъжки, по женски, смесено. Около тази възраст сме. И да, като са по мъжки и не са са на заведение точно това правят (не пред блока де, по домашно), особено когато жените сме излезнали някъде. Ако не им се седи само на маса, си правят  турнири по каквото се сетите - карти, табла, Wii И т.н. Случва се и непредвидено да се присъединяваме, ако ни е омръзнало или на някоя от жените не ѝ се прибира веднага. Не винаги се събират/събираме всички, но винаги има къде и с кой да излезеш.

# 91
Как сте живи след тия среднощни купони  Laughing Не че не съм била на такива, ама около 2 пъти годишно максимум. Или ако съм на почивка, например на музикален фестивал, там до сутринта е купона. Абсурд обаче да имам работа на другия ден и да заседна някъде до 5 часа.

# 92
wild poppy, проблемът в случая на авторката е, че той вече не я ще на тия уж "мъжки" среднощни сбирки.   Ако всичко си е по старому и той наистина е там, където казва, че е, защо иска да е сам?
Всеки път?

# 93
Отговора е само един - защото не иска тя да е там. И аз обаче съм от този тип, че в такива ситуации давам заден ход, в смисъл не бих се натискала да ходя и аз, ако не ме кани с него. Просто бих се отдръпнала полека.

# 94
Не знам тогава. Явно става въпрос за някакъв съвсем друг начин на живот, за който не бих могла да давам отношение.
  Винаги съм смятала, че предупреденият е защитен, затова неколкократно казвам това, което ми се струва най-вероятно и което съм наблюдавала най-често в подобни житейски ситуации. И съветвам авторката да го вземе под внимание и вместо да се грижи за  въображаемата екзистенциална криза на мъжа си и да се опитва да го "подкрепя"  до момента, до който научи  от него каква ще и е съдбата в тая връзка, да се погрижи за себе си.
 И да има предвид, че най-близкият ни човек, с когото сме си въобразявали, че изграждаме нещо си може да бъде безогледен, когато реши, че има друга визия за живота си, че иска да обмисли приоритетите си, че има нужда от време и всякакви дрън-дрън, които всички тук и сме казвали, и сме чували, и които в прав текст означават най-често "не ми се ще  повече да съм с тебе, искам друг(а)".

# 95
Докато четох останалите мнения....се сетих за един единствен случай в брака ни до сега, в който мъжа ми излезе в 22.30ч., за да отиде до работа (на 15км) и да занесе някакви документи.
Толкова силно впечатление ми направи и толкова бясна бях....а той вероятно го направи на пук на мен, само защото видя че се дразня. (можеше да ги предаде и в по-нормално време на някои колега, който да ги занесе на сутринта до работа)
И макар, че за годините на брака ни, нито веднъж не е дал повод да се съмнявам за друга жена или дори нещо от сорта.....е тогава определено си го помислих.

Та....не знам как авторката на темата не се е замислила дори за миг и един път за цялото това време....къде по дяволите виси приятели и до 2-3-5ч. сутринта.

# 96
Не изчетох цялата тема и може някой вече да го е споделил, но всичките ми приятели мъже имаха страхотна криза точно в тая възраст 32-33г. При всеки се е проявявала по различен начин, един изпадна в депресия, че още си няма семейство, друг започна нон стоп да виси по барове, трети не спря да сменя жените и куп още примери мога да дам. Но някак много съвпадат нещата времево.
Аз лично не бих прибързвала със заключенията. Дай му време, то ще ти помогне и на теб да си подредиш мислите.

Поздрави и...понякога е нужно и търпение някакво, няма как Simple Smile

# 97
извинявам се за отклонението ама мъжа ти какво работи, че да има сила да се прибира в 3-4-5 сутринта и после пак да отива на работа? Ами че като има толкова много енергия и сила нека я използва за втора, че да съберете по-бързо пари за ваше жилище newsm78

# 98
  • София
извинявам се за отклонението ама мъжа ти какво работи, че да има сила да се прибира в 3-4-5 сутринта и после пак да отива на работа? Ами че като има толкова много енергия и сила нека я използва за втора, че да съберете по-бързо пари за ваше жилище newsm78
Само аз ли, като чукча читател прочетох. че става въпрос за излизане в петък и събота вечер?

# 99
Става ми странно когато авторите на темите изчезнат и не пишат.

# 100
  • ЯМБОЛ
        Защо ли,докато апартамента е празен,не са се преместили временно там,че да са сами поне за малко?Никъде не става ясно неговите родители какво отношение имат към забежките на синчето и мама дали не си плакне съвестта,като я води в кварталното кафене.каква ли е тази семейна къща,приличаща на дядовата ръкавичка с толкова много обитатели?!Предполагам,че на девойката донякъде е удобно така да си живурка там,но младежът явно е отекчен.Изобщо някаква тегава история в която май няма щастливи хора!

# 101
Авторката, кажи му, че заминаваш при роднини в друг град или командировка, или с приятелка на спа. Без значение, въпроса е да си мисли, че си в друг град, пък ти си стой в апартамента на вашите. Звънкаш му чат пат да питаш къде е и съответно отиваш да провериш. Ако ти каже в 1 през нощта с приятели пред блока съм, палиш и отиваш, като мисли, че си далече и няма как да го хванеш, може доста смело да почне да го раздава.

# 102
        Защо ли,докато апартамента е празен,не са се преместили временно там,че да са сами поне за малко?Никъде не става ясно неговите родители какво отношение имат към забежките на синчето и мама дали не си плакне съвестта,като я води в кварталното кафене.каква ли е тази семейна къща,приличаща на дядовата ръкавичка с толкова много обитатели?!Предполагам,че на девойката донякъде е удобно така да си живурка там,но младежът явно е отекчен.Изобщо някаква тегава история в която май няма щастливи хора!

1, Защото апартаментът е празен от седмица (сега вече втора).
2, Както казах с родителите му рядко се засичаме - така че нямат идея колко често оставам сама.
3, Излизането с майка му в кварталното кафене беше един път и жената просто усети, че нещо не ми е ОК - предложи да слезем и даже когато той ми звънна, че се е прибрал да ме пита къде съм - тя се засмя и каза - "не му казвай къде си! нека се чуди!" - това е нейната "забележка"
4, "Живуркането" в 3стаен - понякога е като в  "дядовата ръкавичка", но не си пречим - всеки си има стая.
5, Не ми е удобно, защото искам да сме самостоятелни, но за момент така се налага !!!!!!!!!
6, Мисля, че изразът "някаква тегава история, в която май няма щастливи хора!" е много краен!!!!!!!!!!!

Прочетох всички коментари и предложения. На тези, с които съм съгласна и на тези, с които не съм - отговорих. Оттук нататък е по-важно да предприема съответните действия.

# 103
И хиляда удивителни да сложиш, все тая.

# 104
Аз пак не разбрах какво стана накрая.Има ли любовница ,няма ли,ще си ходили авторката или не,говори ли с приятеля си или не..... bash Само аз ли не схванах...

Общи условия

Активация на акаунт