В момента чета ... 32

• 49 027
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Мария, кажи каква е забележката? А иначе човекът е не психиатър, а пълен психопат  Crazy  hahaha

# 331
  • ту тук, ту там
"Под сянката на свещеното дърво" е фаворитът ми за тази година до момента! Много ме докосна тази история, а и много ми хареса стилът на авторката, езикът, описанията. Явно и преводът е на ниво!

"Последното писмо на любимия" ми повтаряше почти дословно " Пожелай ми слънчогледи" на С.Кинсела, т.е. чудех се какъв е този чик-лит пък сега! Увлече ме едва последната част на книгата!

Днес приключих с "Невидимият мост", хареса ми, бързо я прочетох, макар че е дебеличка! Обичам да чета за еврейския въпрос по време на войната, не съм се преситила от темата, вълнуват ме историите и съдбите на тези хора!

Сега започвам "Пържени зелени домати", филмът много ми беше харесал някога! Дано и книгата не ме разочарова!

А да, и "Чест" намирам за много по-добра от "Копелето..."!  Peace

# 332
Кали, забележките са две като цяло. Едната е опита постоянно да се опитва да те държи на ръба, но то в един момент омръзва. Харесва ми да има спадове, тамън да се успокоиш и пак да те мята. Другата е главната героиня, то такива перфектни не ги долюбвам хич. Инъче препоръчвам с две ръце, нямам търпение да стигна и до "Стръв"

# 333
Другата е главната героиня, то такива перфектни не ги долюбвам хич. Инъче препоръчвам с две ръце, нямам търпение да стигна и до "Стръв"
До колкото помня, имаше причина главната героиня да е толкова перфектна Simple Smile. Не беше изцяло по нейно желание и избор Simple Smile.

# 334
Е колко да е неин избора да е суперкрасавица и най-умният учен  Laughing

# 335
  • ГОре на черешата...
Започнах подаръка си от литературната  игра:

# 336
"Под небето на Тоскана" съм гледала филма, който беше приятен. Доколкото си спомням. Книгата предполагам е по-хубава.

Приключих с "Нечестивци" на Конъли. Много добър роман! Имаше известни гадости и на места ужасно се ядосвах. Не е леко четиво.

Скрит текст:
Като си помисля, че такива изверги като педофилите съществуват, и ми става зле.

# 337
  • ГОре на черешата...
Началото ми харесва, обичам книги, в които се разказват истории за хубави къщи и хубава храна Grinning. Филма не съм гледала.

# 338
Започнах "Братя Карамазови" на Достоевски след 2 книги на Джон Гришам и любимият на няколко читателки Джак Ричър. Струва ми се мн дебела, вчера четох доста и съм на 2%.

# 339
Започвам пак нещо леко, горещо препоръчано ми от библиотекарката, ще видим... Thinking

# 340
  • София
Започнах "Братя Карамазови" на Достоевски ... Струва ми се мн дебела, вчера четох доста и съм на 2%.

Доста е обемна книгата, наистина; тухла и половина  Wink

# 341
Завърших " Пътят" .....без думи съм....страхотна книга....много тъжна , само сивота, безнадежност и обреченост.....сигурно много дълго време ще си я спомням и ще ми става някакво такова депресантско. Дочетох и " Селцето" също много ми хареса, ще потърся определено и други книги от автора, допадна ми стилът му на писане. Някой може ли да ми препоръча нещо като тези две книги, мисля че се води антиутопия - чела съм " Проходът" на Дж. Кронин и " Сблъсък" на Стивън Кинг. Харесват ми такива книги , с тематика за свършека на света Simple Smile

# 342
  • Пловдив
Привет  Hug
Гледам, че "Стръв" буди интерес у все повече читателки, което много ме радва  Heart Eyes Аз бях толкова обсебена от нея, че исках да я препоръчам на всички. Веднага след нея прочетох и "Клара и сянката", която ми дойде една идея по-слаба, може би трябваше да оставя пауза между двете. Затова ме е страх да започна "Зигзаг", мисля, че ще ме разочарова, но пък мнението на Мария е добро  Hug
Аз да се похваля, че вчера за рождения си ден получих четец и съм много щастлива  Heart Eyes Blush Веднага си свалих "Анна Каренина" и ще си я чета, когато съм в движение.
Иначе на хартия чета "Селцето", харесва ми, но съм едва на 50-та страница.

# 343
  • на североизток от Рая
Бубка, честит рожден ден!   bouquet Бъди щастлива! Със здраве ползвай  хубавия си подарък!  Hug

# 344
Буб, честит рожден ден и си получила прекрасен подарък   bouquet
Аз още не съм чела "Стръв" и не знам дали "Зигзаг" е на нейното ниво.

Общи условия

Активация на акаунт