Колко дълго отнема на разбитото сърце да си събере парченцата?

• 11 841
  • 65
  •   1
Отговори
# 60
Или просто не си намерила досега този, за които ще страдаш 300 дни и нощи.  Mr. Green

# 61
  • Сф
Или просто не си намерила досега този, за които ще страдаш 300 дни и нощи.  Mr. Green
Ааа, приоритетите са ми други, а не "голямата"  любов. Иначе май го срещнах. Мога само да се радвам за него и да му помагам с  каквото мога, но не страдам- гот ми е  Wink

# 62
  • SF
По- принцип, аз обичам да съм наясно със ситуацията и ако един човек не иска да е  с мен и го покаже/ каже/ по някакъв начин, приключвам много бързо с "разбитото сърце" и любовта.
Разбира се , понякога /90%  Wink/ - увъртат, но някак си имам талант да изкопча каквото ме интересува.
Горе- долу 5, 6 месеца може някой да ме върти, но разбера ли - за 1 ден любовта ми се превръща от любов в омраза. Ненавиждам недостойни мъже!

Скоро срещнах една фраза в нета- "Мълчанието също е отговор". Тъй- че не си заслужава да се страда дълго, пропускат се други съществени неща.

Така е и при мен. 5-6 месеца - не знам дали това е цифрата и дали въобще може да се дефинира период, но съм жена, умна и винаги усащам нещата, колкото и да съм влюбена.

А Toffi  са мо ни разпитва тук при коя как е.
Ами, Toffi, няма правила. Зависи и от партньора отсреща и от това как той ти подава топката. Общувате открито или с увъртания и въпроси от типа "Защо така мислиш?" и отговори като "Аз не съм казал такова нещо."....

# 63
А ако сте от другата страна на барикадата ??? Някой от тази гледна точка да коментира ?

# 64
Също е гадно. Аз се чувствам много кофти, когато някой ми засвидетелства чувствата си, а аз не ги споделям. Хич не ми дреме за свалячите, които искат само секс, но ако някой наистина си пада по мен се чудя как да се държа.

# 65
  • SF
И аз не се чувствам комфортно, нито поласкана от това, че съм харесвана от момче, с което не сме на еднаква вълна. Знам, че някак трябва да намеря начин да му го покажа, а това само по себе си е доста грозно и често не добре разбрано и прието. В такива моменти предпочитам никой да не ме харесва.
В старата работа бях обект на любовта на женен дърт нахален шеф. И тази ситуация е доста стресираща, въпреки че не изпитвам симпатии или съжаление към човека, на когото трябва да покажа някак, че отговорът ми е не.

Общи условия

Активация на акаунт