В момента чета...42

• 64 141
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Belgium
Значи ако ще си спретваме въргал за Хари Куебърт, бройте ме в първите редици на свирепите му защитнци  Twisted Evil Joy

# 706
  • София
Венка, по-добре бой с тортички или парчета пица за по-практично!  Mr. Green Аз се записвам във вашия отбор с Лу! Изключително много ми хареса "Хари Куебърт", дори я номинирах като една от най-добрите книги, която съм чела през тази година. Ули, на мен точно начина на писане и изграждане на образите ми хареса страхотно. По-неутрално ми беше отношението към самата криминална история... Но виж, любовната - съвсем друга работа.  Peace

Kosty, ще чакам отзива ти като прочетеш двете книги. Може пък и да не ти харесат, не е задължително.  Wink

# 707
Ааа, не, аз с Вени и точилката си имам вземане-даване, другите да си търсят други нехаресващи  hahaha

Пете, аз му се обидих на Дикер, че така ме подцени и още преди 100тна страница знаех със сигурност кой е замесен. Ама много му се обидих Simple Smile

# 708
  • Чукарландия
Затова ги оставих и почнах нещо по-блудкаво - Другоземец, в началото ми харесваше, вече взе да ми писва, не бях съобразила, че книгата е 900 страници ooooh! Като цяло става за разпускане, но не бих подхванала следващата от поредицата Peace

Кой е авторът на Другоземец, че не ми открива нищо чичо Гугле? Hug

# 709
Хари Куебърт ме чака от няколко месеца и все не мога да стигна до него. След празниците смятам най-после да се запозная с него. Simple Smile
Аз съм решила по най-лесния начин проблема с обидчивостта по отношение на книгите. Предпочитам да казвам, че (не) ми харесва, без да използвам квалификации. Трябва страшно много да ми е въздействала или да ме е подразнила някоя книга, за да я заклеймя или да я превъзнасям. Понякога и аз се впрягам лекичко, като прочета негативно мнение за книга, която ми е допаднала, ама само лекичко. Simple Smile И бързо ми минава.
В тази връзка - чудя се да пиша ли за "Вила с басейн". Simple Smile Не знам все още към коя категория да я причисля - да я заклеймявам ли, да я превъзнасям ли... Simple Smile

# 710
Ох, заглавиено е Друговремец ooooh! Laughing
Бела ето https://www.goodreads.com/book/show/18761084

Петя аз пък си мисля, че ще ми харесат, въпроса е колко. Ще споделя.

# 711
Венка, по-добре бой с тортички или парчета пица за по-практично!  Mr. Green Аз се записвам във вашия отбор с Лу! Изключително много ми хареса "Хари Куебърт", дори я номинирах като една от най-добрите книги, която съм чела през тази година. Ули, на мен точно начина на писане и изграждане на образите ми хареса страхотно. По-неутрално ми беше отношението към самата криминална история... Но виж, любовната - съвсем друга работа.  Peace

Както се казва +1  Peace

# 712
  • София
....Дан Симънс. След един несполучлив опит с книга от този автор...
Ми така е, като не слушаш да подхванеш "Хиперион"  Crossing Arms
Ще те чакам с отзив за Купата, че нали и аз ще я чета, някога  Rolling Eyes

# 713
  • София
Кали, обещала съм си да го подхвана "Хиперион", някога  Mr. Green! ММ също, а той уж чете фантастика, пък как му се е изплъзнал този автор, не знам.

# 714
Започвам да чета: 1."Розов храст и сладко от смокини" 2. "Кръстина и райските ябълки" на Красимира Кубарелова/препоръчаха ми тази писателка/
и 3. "Плашилото" на Романьола Мирославова
Ако някой е чел тези книги, ще се радвам да сподели впечатления Simple Smile

# 715
  • София
...В тази връзка - чудя се да пиша ли за "Вила с басейн". Simple Smile Не знам все още към коя категория да я причисля - да я заклеймявам ли, да я превъзнасям ли... Simple Smile

Изчакай малко време да мине, с времето му се повишава оценката на Кох... (поне според мен)  Wink

# 716
  • София
...В тази връзка - чудя се да пиша ли за "Вила с басейн". Simple Smile Не знам все още към коя категория да я причисля - да я заклеймявам ли, да я превъзнасям ли... Simple Smile

Изчакай малко време да мине, с времето му се повишава оценката на Кох... (поне според мен)  Wink
И при мен така се получи! Поне с "Вечерята". "Вила с басейн" още не съм дочела. Почнах я на телефона и от поне четири месеца се каня да си я прехвърля на четеца, за да я довърша ooooh!.

# 717
  • Belgium
Започвам да чета: 1."Розов храст и сладко от смокини" 2. "Кръстина и райските ябълки" на Красимира Кубарелова/препоръчаха ми тази писателка/

Много приятни чиклитчета с главна героиня на средна възраст. Имат една тънка меланхолична нотка, а стилът е лек и четивен  Peace

# 718

Много приятни чиклитчета с главна героиня на средна възраст. Имат една тънка меланхолична нотка, а стилът е лек и четивен  Peace

Благодаря Simple Smile

# 719
Кости, с любопитство ще чакам отзива ти, но след като завършиш "Друговремец". Защото и аз я четях с такива чувства, които претърпяха обрат към края.
"Хиперион" на Симънс е великолепна тетралогия, цял един свят.

Общи условия

Активация на акаунт