Професионални серии за коса - тема 94

• 55 985
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета, Лилавият Секси шампоан хубав ли е? Прави ли косата пухкава или хидратацията е по-жилава, така да го кажа  Laughing
Ох, искам нещо да поръчам Simple Smile))))

# 91
Момичета, Лилавият Секси шампоан хубав ли е? Прави ли косата пухкава или хидратацията е по-жилава, така да го кажа  Laughing
Ох, искам нещо да поръчам Simple Smile))))
hahaha и аз
Сложила съм кутия с ампули Наши и секси термото и се чудяя  Thinking Joy hahaha
друго май не ме влече, освен маската Редкен екстрийм  Thinking скоро я приключих, сега имам само балсам  Laughing

# 92
  • София
Хаха, и аз Наши ампули съм пъхнала, и Секси шампоана, защото имам маската, да ми станат серия  Laughing  Това кокосово масло бе блазни много ...  ooooh!

# 93
  • Somewhere far away
Хаха, и аз Наши ампули съм пъхнала, и Секси шампоана, защото имам маската, да ми станат серия  Laughing  Това кокосово масло бе блазни много ...  ooooh!
Маската харесва ли ти и как ти се отразява ?

# 94
  • София

... не питай ... не съм я пробвала  Embarassed
Промоцията ще бъде и утре нали? Поне да пробвам серията, имам шампоана като отливка ...

# 95

... не питай ... не съм я пробвала  Embarassed

Joy hahaha Joy иначе за шампоана мисли  Joy скица  Joy

Чакам някой да каже добра дума, или лоша за ртова термо и да стрелям?

# 96
Вив, с какъв акъл си си взела лилавата Секси маска, че и за шампоана питаш  ooooh!  Laughing Косата ти ще стане като облак пухкава и хвърчаща, това е най-силно омекотяващата маска, която някога съм пробвала. На Епона дебелия косъм успява да смекчи, какво остава за нормален, тънък...

# 97

Сетони значи 1 мокър кичур и 1 почти сух с автом.четка правих-обем голям не виждам но все пак в корените не съм слагала,дължините не са слепнали,не се чуства да има продукт,не са и изсушени,отдолу вече 30 мин.си седи подвито крайчето.Мисля че ще ти свърши работа за целта за която го искаш  Hug не е точно пяна,не е и спрей-нещо средно-мисля че може и директно да се впръсква,аз слагах първо на ръката защото очаквах че ще е като мус.Миризмата в началото ми се стори като мъжки одеколон,но става приятна,парфюмна,подобна на Денсифик мусчето (естествено то е по-готино-но не съм го ползвала поне от 6 месеца и ти сега ме подсети и за него да го извадя),косата е леко ароматизирана-не прекалено  Peace
Мишел, нещо съм изтървала, за кой продукт става въпрос?
За този за който питаше преди  Mr. Green Редкен Fabricate 03  Hug
Можеш да си ползваш Денсифика  Peace

Адамантче и при мен така се поначупва с четката ако не сложа нещо тип пяна.Със смесени чуства съм за Лидълската четка и най-вероятно ще я върна,просто ми се припокрива с другата четка която имам.
Най-бързо се правя с тия ролки лепкавите и ми държи повече отколкото с четката.Сега я искам тази преса на Исо ретрото-ама няма,дядо Коледа си замина-а и дифузер не си взех  Sad

Дели ти пробва ли балсама Сексито за руси коси ? Поне него да взема да са ми комплект с ш.

# 98
  • Somewhere far away
оо... значи се отказвам и аз от поръчка. на лилавите!  мислех снощи много мислех- он добре че не я поръчах. ако става  само за дебел и твърд косъм значи не ее подходяща и за мен.  ooooh!

# 99
http://www.hqhair.com/redken-extreme-pamper-pack/11190399.html под 50лв излизат шампоана екстрийм+маската  Crazy не знам дали има код.
аз ще изгърмя там  Joy и в арлен май  Joy

# 100
Виви ако все пак вземеш лилавите Сексита (след заплахата от Фрея  Mr. Green ) мога да те освободя от известно количество  Mr. Green

ДжейЛо ако нямаш подобен продукт-вземи го термото,от друга страна ако ще го ползваш само с четката-по -добре някоя пяна.То си е за преса/маша по-скоро.Или пък вземи Сексито за сушене.

# 101
Секситата имат серия за къдрава коса,хидратираща и за обем.Освен това има и минита.За съжаление тук не се предлагат...

# 102
Странно! Аз съм с много тънък, фин косъм, но лилавата серия не ми разхвърча косата. Косата беше мека, пригладена, но аз сложих Нектара като финиш и изправих  хубаво със сешоара.

# 103
Странно! Аз съм с много тънък, фин косъм, но лилавата серия не ми разхвърча косата. Косата беше мека, пригладена, но аз сложих Нектара като финиш и изправих  хубаво със сешоара.
Да ама ти си с руса коса, нейната е тъмна. Освен това от години вече се оплаква от точно такава пухкавост, отежняване, а се хвърля на най-силните продукти. Всеки да и решава де, но аз съм длъжна да предупредя. Simple Smile

# 104
Анти снап на Редкен може ли да се комбинира с Л2  и протеинов финиш ли е?
Анти Снап е протеинов, кремообразен финиш, трябва да се внимава с количеството, ако се прекали може да утежни.Хубаво кремче е. Л2 е хидратиращ.
Valneta, Редкен Екстрийм е чудесен избор /любими са ми/, други предложения за добри протеинови са - Архитект серията на Керастаз, също и на Джойко протеиновите.А също и на Алтерна, но на мен са ми леко силни протеиновите хайверни, на по-плътен косъм и при по-третирана коса, предполагам ще са страхотни.
Момичета, отзиви за този спрей против накъсване на Редкен: http://www.arlen.bg/product/2678/udalzhavasht-eleksir-za-iztosht … primer-150ml.html
Вив, аз даже го употребих, много ми хареса, като хубав балсам е, икономичен е, макар да е малко мл. си е ок, малко количество е достатъчно моментално да разплете и да държи косата разплетена.
Мишел, много благодаря  Hug , ще кажа и при мен как е, поръчах го.
Ловинг, за Редкен, текстуриращото кремче с термозащита, за което с теб говорехме става дума.

Така, аз поръчах, още късно снощи след като прочетох Мишел Hug, взех освен спреят и още разни-разнообразни и сега се чудя кога да ги чакам, ние в четвъртък сутрин пътуваме извън града за Коледа, а Редкен спреят ще ми трябва за прическата /то ще сме в домашна обстановка и ние, но прическата няма да ми пречи...и рокля си купих  Grinning /.

Общи условия

Активация на акаунт