Бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 64 215
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • София-Младост
Ще рискувам, благодаря ви. Така става когато сметаната не се разбие и сгъсти, а другото е готово...но пък сега един крем брюле се пече, а утре ще досготвя белтъците. Лошото е че им сложих захар и не мога да ги ползвам за някой омлет  Mr. Green

# 76
Ще рискувам, благодаря ви. Така става когато сметаната не се разбие и сгъсти, а другото е готово...но пък сега един крем брюле се пече, а утре ще досготвя белтъците. Лошото е че им сложих захар и не мога да ги ползвам за някой омлет  Mr. Green
Направи забравените сладки, да не ги мислиш до утре белтъците.

# 77
  • София-Младост
Не ми допадат особено да ти кажа, правила съм ги 1-2 пъти. По-скоро като се изпече брюлето ще ги сложа под формата на целувки.  Simple Smile

# 78

Не ми допадат особено да ти кажа, правила съм ги 1-2 пъти. По-скоро като се изпече брюлето ще ги сложа под формата на целувки.  Simple Smile
Аз пък целувки не харесвам особено, но забравените ги излапвам за отрицателно време. Шарен свят. Hug

# 79
Аз бих си направила ореховки с белтъците - тях всички ги обожават в къщи.

# 80
  • Sofia
Ала-Бала, няма риск, само ги разбиваш отново.

# 81

Какви са забравените сладки? Стана ми интересно каква е рецептата, ако може да я споделите?  Hug

# 82

Какви са забравените сладки? Стана ми интересно каква е рецептата, ако може да я споделите?  Hug

Заповядай! Heart Eyes

# 83
Ще сервирам печена сьомга за основно. Чудя се какво да измисля за предястие. Малко помощ Praynig Praynig?

# 84
  • Русе
Ще сервирам печена сьомга за основно. Чудя се какво да измисля за предястие. Малко помощ Praynig Praynig?

http://www.bonapeti.bg/recepti/Palneni-domati-s-koze-sirene-i-ma … gories=prediastia

# 85
  • София
Имам пълнозърнести точени кори и искам да направя нещо, но не трябва да е с млечни продукти. Дайте идеи. Може сладко, може и солено.

# 86
  • Русе
Имам пълнозърнести точени кори и искам да направя нещо, но не трябва да е с млечни продукти. Дайте идеи. Може сладко, може и солено.

Щрудел, тиквеник, спаначник ................................

# 87
  • Sofia
Имам пълнозърнести точени кори ... Може сладко, може и солено.

Сладки банички. Simple Smile 

# 88
  • София

Щрудел с ябълки

Картофени банички

# 89
  • София
Благодаря ви, ще направя щрудел. За него хич не се бях сетила  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт