Ани
Бризче
Лу
Злати
Гости 
Ани
Бризче
Лу
Злати
Гости 
Много е права мамашата - само егоистите живеят за себе си....и искат да подчинят всичко и всички на собствените си желания. Преобладаващата част от героите в Съдбата ни го показаха.....
Тони 

е, може и докато си почивате
/
Даже оня ден се шегувах със себе си, че сигурно за втората сватба ще го скалъпя.
Снощи обаче като видях прекрасната лилава тема, реших, че точно тук му е мястото и набързичко го оправих. Е, не мина без грешка- разменила съм последните две изрезки- ама здраве да е! Та, това уж щеше да ми е единствения подарък за всички нас, ама .... имаме си и други песнички с превод.
ни направи страхотен подарък....клипа е прекрасен, а думите в песента са точно за любовта на Елиф и Кахраман...."...не те ли взема с отворени очи ще си отида....и хиляда години да те имам няма да ти се наситя...." 

Стана баща
Ох миличките ми те, кога и при тях ще изгрее щастието

всички кълнат като за световно...направо отврат...

споко - има реклами.....

не можах да гледам
но Нерви е била на линия и ще чета....ако има някъде и качен епизода на турски ще е разкош 
Гости 

В последния момент още два фрагмана.....

Е, това бабите са големи фантазьорки
Присъстващите се изключват
Само Зия бей ще попита Елиф как е....А Шюкрян остана без въздух, когато видя каква гривна подари Зия на Елиф....

Е, това бабите са големи фантазьорки
Присъстващите се изключват
Само Зия бей ще попита Елиф как е....А Шюкрян остана без въздух, когато видя каква гривна подари Зия на Елиф....

Препоръчани теми