Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~154

• 34 929
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора
Досро утро HugАни HugБризче HugЛу HugЗлати HugГости Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

# 31
Боби  Hug

Досро утро HugАни HugБризче HugЛу HugЗлати HugГости Hug
Скрит текст:

newsm10 newsm10 Много е права мамашата - само егоистите живеят за себе си....и искат да подчинят всичко и всички на собствените си желания. Преобладаващата част от героите в Съдбата ни го показаха.....

Кахраман и Элиф (сериал "День когда написана моя судьба / Kaderimin Yazildigi Gun.) -27 cерия

https://youtu.be/tnrCRZ3QHEU

# 32
Добро утро! Hug

Ани HugБоби Hug

Бризчее Hug,отново ни зарадва с нов клип!Страхотна си! newsm10

Аз днес продължавам с чистенето и ще боядисам яйцата! Laughing

Приятен ден на всички!

# 33
  • Бургас
Поздравления! Това са най-красиво оформените теми, в които съм влизала! Може би, освен заради Еркан и Айча, това влизам тук! Добре е , че не забравяме Ниргюл в "Парампарча". Наистина благодаря!

Зачетох се в "шапката" на темата. Дали всички отправки към сайтове и колекции се отварят и са актуални? А, да знаете превод на "Тиха буря" на български или руски???

Весели празници, момичета! Пожелавам ви много усмивки и качествени сериали с любимците ни!

# 34
Злати  Hug Тони  Hug

Злати и аз действам по задачите днес...
Скрит текст:
но яйцата ще ги боядисвам при втората възможност, която ни дава канона - в събота, за да са пресни...а и внука ми да види как се боядисват яйца....Ще му направим снимка, след време да има спомен...

Тони

Цитат
Това са най-красиво оформените теми, в които съм влизала! Може би, освен заради Еркан и Айча, това влизам тук!
Благодаря ти  Hug
А за актуализацията показана в началния пост си напълно права - за всяка тема трябва да я правя, но времето ми никога не стига...и все отлагам. Но сега направих актуализация за двата сериала Парченцата и Съдбата. Не искам да се оправдавам, но тази работа отнема много време. За да изтриеш един линк, който вече е затворен, предполага да се смени цвета на всички следващи линкове...а като се разбута едно нещо трудно се изправя след това...Но днес го направих....макар, че ми се получи един излишен празен ред и се връщах многократно, за да видя къде е грешката....
Благодаря ти, че ме стимулира  Hug

Скрит текст:
- Джансу! Доченька, пожалуйста, пойми меня. Хорошо? Нужно понять. Доченька, я очень сильно тебя люблю. Больше всего на свете люблю.
- Я тоже тебя очень люблю. Очень сильно люблю. И понимаю, мама, понимаю.

(63 серия)

Дилара наистина обича повече Джансу, макар да не й е родна дъщеря....

# 35

Добро утро на Велики Четвъртък! Hug Hug Hug Hug
За днес, докато боядисвате яйцата съм ви приготвила музика и специални кадри/ newsm78 е, може и докато си почивате Joy/

Ани, Ани, ох бе Ани, гледай само как ме промени!
Скрит текст:
Бях се отказала да правя клипове, защото са много трудоемки- с това кълцане на кадри и сглобяване. Обаче, докато ровех из старите теми, попаднах на едно твое желание- отправено към Дила ханъм- да направи клипче с двете сватби. Може би малката приятелка не е успяла да разбере с транслатора какво искаш и затова реших аз да го направя. Докато ровех за кадри изпогледах отново почти целия сериал и направих вече три клипа. Няма да казвам колко пъти го започвах и го оставях да чака този Joy Joy Joy Joy Даже оня ден се шегувах със себе си, че сигурно за втората сватба ще го скалъпя. Joy Joy Снощи обаче като видях прекрасната лилава тема, реших, че точно тук му е мястото и набързичко го оправих. Е, не мина без грешка- разменила съм последните две изрезки- ама здраве да е! Та, това уж щеше да ми е единствения подарък за всички нас, ама .... имаме си и други песнички с превод.
Относно превода- сложих моя текст, защото оня "молец", дето го въртят рускините изобщо липсва в текста, а аз съм питала за този текст и приятелките от Истанбул/разбира се за друг сериал, не за "Съдбата"/-та превода е малко по-различен

Bana Ellerini VerПодай ми ръцете си♥♫♪♫

БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ ЗА КЛИПА И ЗА ВСИЧКО ОСТАНАЛО! Бъди жива и здрава, и само хубави неща да ти се сбъдват, и винаги да ни радваш с твоите клипчета! newsm51 love001

# 36
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Бризчето  Heart Eyes ни направи страхотен подарък....клипа е прекрасен, а думите в песента са точно за любовта на Елиф и Кахраман...."...не те ли взема с отворени очи ще си отида....и хиляда години да те имам няма да ти се наситя...." Party
не знам дали ще имам време да се върна назад в темите и да си припомня емоциите от раждането на Топрак ....
миналата година великденската ни тема/април/ е била червена/12.04-19.04/, после сме имали в цвят аквамарин /19.04-26.04.2015 / и раждането на Топрак в синьо.../започната на 26 април/
спомени от старите ленти..... Joy Joy Joy
Скрит текст:
УЖАС ooooh! ooooh! ooooh!
От родилния дом Мера взема детето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Максут и той там  ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ще ни трябва нещо по-силно от валидол  Naughty

http://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-yazildigi-gun/fragmanlar … -bolum-2-fragmani 2
http://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-yazildigi-gun/fragmanlar … -bolum-3-fragmani 3

има втори и трети фрагман
ще ни стопят лагерите довечера от нерви
Аз не видях Максут , а Ибрахим че се готви да я отвлече
Мера нищо няма да направи на бебето, но Елиф май ще я отвлекат

И тук вече не мога да се въздържа
що за ЖЕНА - ИЗРОД трябва да си за да отвлечеш прясна родилка визирам Невал и Дафка
тези сценаристи са за убиване с такива хрумки то бива бива напрегнат да е сериала ама чак пък толкова жестокост айде нема нужда
те май си живеят във времето на султаната тия хора още
айде малко по човечност
а после се чудят що не ги щат в европа и що ги плюят и не ги долюбват цивилизованите страни

Скрит текст:
момичета в другата тема казват , че не са на изпит когато гледат сериала, но правят коментари без да отчетат дребни, но важни подробности...каквото е сменено обзавеждане или защо Елиф не се "наложи" над Кахраман за оставането и в имението.... Naughty

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 12:18 от gostenka68

# 37
  • Плевен / София
и още малко спомени....
Скрит текст:
Боже с такова  „ семейство „ на нашите хубавци врагове не им трябват.  Whistling
Дано поне тази серия на Якуп и Шукран  им сгреят вратовете, че на другите влечуги май ще им се размине за сега.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Тук съм
сипвам кармазъ шарап , слагам пижамата и ида да посрещна оолума кахрамански

А Кахраман колко е щастлив  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Стана баща  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ох миличките ми те, кога и при тях ще изгрее щастието  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Нерви, Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

Аууу, то голямо чудо, че се роди това детенце... ooooh!  всички кълнат като за световно...направо отврат... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Свърши повторението..Започва епизода....Може би ще има реклами...и след 15 минути - Господ да е с Елиф и Кахраман и с нас  Praynig

Ели вече сме наредени, мунициите са готови  Peace

Нерви  Hug  споко - има реклами.....

Злати дано радостта да е повече от болката  Praynig

Тук ли сте момичета  Илда, Нати, Бубе, Тери, Кралице, Гости и момичетата от балкона  Hug
Да посрещнем Топрак, пък след това ще му мислим....
Здравейте момичета
В късният следобед при нас се изля голям дъжд с гръмотевици и вкъщи интернета "умря" smile3511 не можах да гледам smile3518 но Нерви е била на линия и ще чета....ако има някъде и качен епизода на турски ще е разкош newsm17
надявам се довечера да мога да гледам серията.....по време на онлайн гледането всички са извадили тежката артилерия....Мамчето що коса е оскубала.... Joy Joy Joy

# 38
Лу  Hug Гости  Hug

И на мен клипа много ми хареса  Hug Hug Hug

Гости мерси за спомените от раждането на Топрак....Една мама ми се обажда на следващия ден след като Топрак се роди и ме пита как съм, пък аз й казвам, че Топрак се е родил   Joy Joy Joy Joy
Боже какви емоции бяха тогава  #Crazy #Crazy #Crazy В последния момент още два фрагмана..... #Crazy #Crazy
А за другия скрит текст
Скрит текст:
Не само обзавеждането и тапетите бяха сменени....
Но те не знаят, че след това Дафа ще живее в същия апартамент, и ще спи на леглото на което е спала Елиф....без да има никаква подмяна на обзавеждането или тапетите....
Дефакто Елиф не е спала в леглото в което беше спала Дафа....Но Дафа ще изпълзи и в леглото в което спяха Елиф и Кахраман - когато Дафа се върна в имението с лъжи.....
Но това е днешната младеж....
Спомням си преди време, когато пишехме за Зия бей, че някой не знаеха кой е и не искали и да го знаят....За какво говорим....
Гости много е забавно да се четат постовете, когато не сме знаели какво ще се случи....

Това е първия колаж, който направих тогава на Топрак - бяха пуснали само една снимка и тя беше много неясна....колко си играх колажа да има що годе вид....

# 39
  • Плевен / София
Ани, така е много е интересно да четеш сега, когато знаеш историята.....
Скрит текст:
Тио например....
си мислеше, че Дафа и Мерием могат да дадат Топрак на приемно семейство.... #Cussing out
а ти самата....
Ели  Hug
вече всичко очаквам от сценаристите...Но дано търсенето да не продължи в реално време, а да има скок - след седмици или месеци. Дано до края на сезона да го намерят  Praynig
То в такъв случай ще напредне и бременността на Дафка.
Ще продължат да ни изправят на нокти и накрая ще ни оставят да мислим цяло лято какво ще се случи....
Спомням си Джошкун Ърмак в Ойлето на края на първи сезон ни направи на хахо - капитан Али стреля в рибаря, Хасефе ханъм стреля в Али и двамата се трупясаха и въпроса беше кой ще оживее и кого ще видим във втори сезон...На промото за втори сезон не показаха нито един от двамата герои...Пазиха голяма тайна....
Та и тук сигурно ще ни ошашавят.....
нямахме този късмет....
Скрит текст:
Дафка няма да роди детето си ще видите .
Абсолютно !!! На същото мнение ъм ,тя от лошотия няма да може да го задържи …сигурно ще направи спонтанен аборт ! Такъв звяр няма право да има дете !!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 40
Гости кой номер е темата, която четеш  newsm78

Много момичета мислеха, че Дафа няма да роди, ама роди....
Нямаше как иначе да я върнат в имението и да започне да върти отново интригите...
Да стане майка на детето, което се опита да убие....и се молеше за смъртта на двамата, когато Елиф отиде да ражда.....
Да я съжаля за нещо ли.....Затвора на тази убийца й е малко.....

Малко снимки от Кехлибар....от 7-ми епизод....

# 41
  • Плевен / София
Гости кой номер е темата, която четеш newsm78

Много момичета мислеха, че Дафа няма да роди, ама роди....
Нямаше как иначе да я върнат в имението и да започне да върти отново интригите...
Да стане майка на детето, което се опита да убие....и се молеше за смъртта на двамата, когато Елиф отиде да ражда.....
Да я съжаля за нещо ли.....Затвора на тази убийца й е малко.....

Скрит текст:
Малко снимки от Кехлибар....от 7-ми епизод....

121 Party
намерих поста на Тио.... Joy Joy Joy
Скрит текст:
Сега като говорим за белега който ни показаха си мисля дали Мера и Дафа няма да дадат детето на приемно семейство ….  Thinking ooooh! newsm78

# 42
Гости мерси  Hug Hug Hug
Какво ли не си мислехме тогава, като не знаехме какво ще стане....

С моя комп ли става нещо, с форума ли....буквите излизат след после... Thinking

Елиф обаче колко резервирано се държа с Къймет, когато дойдоха за пръв път да видят бебето....А пък Къймет - бебчо спи, тя като взе да се превзема, че бебето приличало на Кахраман - същите очи и нос  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Е, това бабите са големи фантазьорки  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Присъстващите се изключват  Grinning Само Зия бей ще попита Елиф как е....А Шюкрян остана без въздух, когато видя каква гривна подари Зия на Елиф.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 43
Гости мерси  Hug Hug Hug
Какво ли не си мислехме тогава, като не знаехме какво ще стане....

С моя комп ли става нещо, с форума ли....буквите излизат след после... Thinking

Елиф обаче колко резервирано се държа с Къймет, когато дойдоха за пръв път да видят бебето....А пък Къймет - бебчо спи, тя като взе да се превзема, че бебето приличало на Кахраман - същите очи и нос  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Е, това бабите са големи фантазьорки  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Присъстващите се изключват  Grinning Само Зия бей ще попита Елиф как е....А Шюкрян остана без въздух, когато видя каква гривна подари Зия на Елиф.... Joy Joy Joy Joy Joy

Ами ще има гривна! Малко и е дори това, след като роди наследникът на фамилията! smile3521

# 44
Лу

Цитат
Ами ще има гривна! Малко и е дори това, след като роди наследникът на фамилията!

И то двама, не един.....Е, Зия няма да види втория, ама Шюкрян ще го види....

Kehribar 7.Bölüm 2.Fragmanı

https://youtu.be/Rhws5Q-CqAc

Общи условия

Активация на акаунт