Разведена с дете

• 35 226
  • 243
  •   1
Отговори
# 210
  • при късмета
Ма ко, родителите й са алкохолици. Има ли избор? Както казах, избрала е по-малкото зло/ според нея/.
Бяхме близки, преди да се омъжи и зная доста неща. Сега, макар и вече роднини, се виждаме много рядко. Тя се чуди с каква манджа да угоди на свекъра, аз имам други занимания и т.н
Е нали каза, че свекъра я избрал, какво значение има какви са нейните родители? Той си знае, че сина му е научен да се подчинява и си е избрал снаха да отговаря на представите му, според неговия манталитет.
Тя сама щеше да е по-добре. Какво като родителите й са алкохолици? Освен ако не е разчитала все някой да я издържа. И сама да беше каквото и да работи само нея си все ще издържа. А сега, ако "слуша" как ще издържа и нея и детето/цата, ако я изгонят. Изобщо не е избрала по-малкото зло. Не знам дали го разбира или не, май по-добре е да не го разбира. Примирила се е, мисли, че е осигурена и така за самата нея е по-добре.
И макар, че още има такива случаи, хубавото е, че са изключения, а не всеобща нагласа. Все с някое поколение ще се изкорени.
А който иска и в следващите поколения да си го спазва, Турция е на една граница. Свободни са да се върнат по родните си места и ще си гледат сапунките по националната ТВ и ще си живеят като всички около тях

# 211
  • Deutschland
Ами да, той му я избра. Била кротка и покорна. Според мен беше депресирана заради семейството си и й е било все едно за кой ще се омъжи, стига да не е до майка си и баща си. Както казах, някога бяхме близки.

Допълвам: Свекъра, който ми се пада чичо е фен на турските сериали

# 212
  • при късмета
Нали въпросния свекър беше бивш военен? От там му е изкривяването на него и нереалната представа за нашата действителност. А турските сапунки допадат не само на тирани по характер, а и на голяма част от населението, които сами се определят като турци. Едните заради самоопределение, другите защото са тирани и насилници и друг освен смачкан психически, не би им бил жертва

# 213
  • София

Допълвам: Свекъра, който ми се пада чичо е фен на турските сериали
Е, това вече е убийствена комбинация! #Crazy

# 214
  • Deutschland
Ма ко, бивш военен е. Пенсионер. Обича сериалите, да. Лошото е, че много се вживяват в тях феновете им

# 215
Ма ко, бивш военен е. Пенсионер. Обича сериалите, да. Лошото е, че много се вживяват в тях феновете им
Много ми е странно, мъж и турски сериали.

# 216
  • Deutschland
И баща ми ги гледа  hahaha

# 217
Моя баща играе видео игри, не гледа телевизия, чете новините в нета, тегли си филми от замунда. Мрази сериали, дори и моите американските не мога да го навия да пробва.

# 218
  • Варна
Отговарям на право без да чета коментарите.
Защото е страхливец!
Неказва на родителите си или защото няма намерения към теб ,или защото ужаасно се страхува от мнението на близките си.
Аз също бях разведена  с дете на 7г,сега съм семейна с 2 деца.
Как станаха нещата ли ,не знам от къде събра смелост /аз дори не знаех какво предстой/Бяхме на почивка,тръгнахме си всичко ок,но по едно време заби в друга покосока........Супер ми беше нелепо,закараме направо в тях заедно с детето ми и ме запозна с родителите си.Няма да ви казвам тези хора колко против бяха,но на него не му пукаше.
Така де ,след 6 меца аз бях бренна ,роди се ворото ми дете .....и хоп сега съм най- яката снаха.
Знаете ли ,човека който подкрепи връзката ни беше бабата на мъжа ми......супер ларж жена.
Сега всичко вече е наред,уважават ме и мен, и децата ми .....дори смея да твърдя ,че сме в чудесни отношения.

Ако твоя приятел иска да има семейство с теб ,има хиляди начини да ви представи.

.

# 219
Отговарям на право без да чета коментарите.
Защото е страхливец!
Неказва на родителите си или защото няма намерения към теб ,или защото ужаасно се страхува от мнението на близките си.
Аз също бях разведена  с дете на 7г,сега съм семейна с 2 деца.
Как станаха нещата ли ,не знам от къде събра смелост /аз дори не знаех какво предстой/Бяхме на почивка,тръгнахме си всичко ок,но по едно време заби в друга покосока........Супер ми беше нелепо,закараме направо в тях заедно с детето ми и ме запозна с родителите си.Няма да ви казвам тези хора колко против бяха,но на него не му пукаше.
Така де ,след 6 меца аз бях бренна ,роди се ворото ми дете .....и хоп сега съм най- яката снаха.
Знаете ли ,човека който подкрепи връзката ни беше бабата на мъжа ми......супер ларж жена.
Сега всичко вече е наред,уважават ме и мен, и децата ми .....дори смея да твърдя ,че сме в чудесни отношения.

Ако твоя приятел иска да има семейство с теб ,има хиляди начини да ви представи.

.
Подкрепям с две ръце,ММ дори и не знаеше дали ще излезе нещо от тази връзка,но се обади на техните и каза,че си има жена и дете.След седмица отидохме у тях,но без детето,беше ме страх,той ме убеждаваше,че няма проблем,но аз бях длъжна да предпазя детето си от излишни драми.Отидохме и първите им думи бяха "Къде е Тони"  Simple Smile Толкова мило ми стана,че след две седмици заведохме и него там,е не спряха да го глезят и обгрижват  bowuu

# 220
До Vanesa20 

Здравей , Ванеса20.   Приех твоята история много лично. Този, който те обича истински, ще обича и твоето дете, защото дъщеря ти е част от теб!!! Моят мъж има дете на 12 години,   той постоянно ми казваше,че мога да си намеря по -добър, но какво значи "по - добър" ?   Един ден му казах думите,които написах и на теб, обичам малкия, той е страхотно дете, това, че не съм го родила аз не е толкова важно, аз  приемам моя мъж заедно с детето му, заедно с цялото му минало. Той ме уважава ,цени и обича, по - щастлива не съм била, макар,че ни е много трудно.   Та , Ванеса ,това не е твоят мъж, поговорете и ако има проблем спрямо дъщеря ти, значи има проблем и с теб. Това е.

# 221
Добре че беше тази тема, та да осъзная, че има и свестни мъже, които биха могли да бъдат безпроблемно и с жена с дете. Аз съм разведена, с дете на 5, и винаги, ама винаги в разговор споменавам детето. Всички около мен знаят, че имам дете, знаят защо не излизам често в компанията и винаги ме питат за дъщеря ми, така че дори да има нов индивид, е ясна моята ситуация. Отделно поствам снимки на детето си във фейсбук и т.н. В това време с тези социални мрежи не виждам как човек ще скрие детето си. Хайде, от майката на този мъж да речем, че може, но от приятелите откъде накъде? Мен това ме жегна - че този мъж всъщност иска да крие детето на приятелката си не само от майка си, за да я пожали и предпази от какво ли не, а от приятелите им. Това за мен означава, че той не е готов за такава връзка и просто трябва да си намери жена без дете.
Преди година един мъж нещо ме задяваше. Той знае, че имам дете, винаги ме пита как е, какво прави и т.н. В обща компания се движим, засичаме се понякога. Заби ми въпроса дали съм ангажирана, а аз му казах, че не съм. Той обаче след 5 минути се обърна към мен и каза "Е, ангажирана си, нали имаш дете". Почувствах се доста нелепо, защото самият той е дете на разведени родители, които си имат нови семейства, и не е някой смотльо. Естествено, повече дори не отвърнах на свалките му, тоест давам пълен игнор оттогава.

# 222
Не се ядосвай за този мухльо. Ми ангажирана си. Що не му каза той, като е волна птица да отлита надалеко. Не щеш два ангажимента.

# 223
Трябвало да го питаш да не би да си търси някоя да го отглежда...пфу, много са ми противни такива.
На мен пък един ми каза, че толкова ме иска, че и десет деца да имах, пак щял да ме иска. Трябваше да се разтопя явно, в такова гадно положение съм значи, с дете, но въпреки това ме иска, бе!

# 224
Добре че беше тази тема, та да осъзная, че има и свестни мъже, които биха могли да бъдат безпроблемно и с жена с дете. Аз съм разведена, с дете на 5, и винаги, ама винаги в разговор споменавам детето. Всички около мен знаят, че имам дете, знаят защо не излизам често в компанията и винаги ме питат за дъщеря ми, така че дори да има нов индивид, е ясна моята ситуация. Отделно поствам снимки на детето си във фейсбук и т.н. В това време с тези социални мрежи не виждам как човек ще скрие детето си. Хайде, от майката на този мъж да речем, че може, но от приятелите откъде накъде? Мен това ме жегна - че този мъж всъщност иска да крие детето на приятелката си не само от майка си, за да я пожали и предпази от какво ли не, а от приятелите им. Това за мен означава, че той не е готов за такава връзка и просто трябва да си намери жена без дете.
Преди година един мъж нещо ме задяваше. Той знае, че имам дете, винаги ме пита как е, какво прави и т.н. В обща компания се движим, засичаме се понякога. Заби ми въпроса дали съм ангажирана, а аз му казах, че не съм. Той обаче след 5 минути се обърна към мен и каза "Е, ангажирана си, нали имаш дете". Почувствах се доста нелепо, защото самият той е дете на разведени родители, които си имат нови семейства, и не е някой смотльо. Естествено, повече дори не отвърнах на свалките му, тоест давам пълен игнор оттогава.
Аз правех и правя същото макар,че вече имам човек до себе си и имаме дете,казвах си още от началото,приятелите ми го обожават.Но се сетих за един мой бивш който прекрасно знаеше,че имам дете и накрая го хванах от друг профил не знаеше,,че пише с мен и почна да се обяснява как не знаел,че имам дете,разкарах го веднага мухала  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт