С какво ви дразнят свекървите- 69

• 65 870
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • Северозапада
Не съм Crazy Dolphin, но аз не бих се подразнила, ако детето е яло само хляб, все пак говорим за едно хранене. За щастие (или не) свекърва ми е по-стриктна в храненето и от мен. За нея най-важното в отглеждането е храненето. Когато е гледала малката и питам как е минал деня, ми се обяснява първо какво и колко е яла.

# 661
  • Варна
Тя ли е донесла чипса?
Да. Купила му го е докато са били на разходка.

# 662
Делфин, малкият е извъртял баба, защото знае, че ще мине номера. Разбирам, че ти е гадно, но ако стане система тогава я кастри. Сега можеш на мъжа ти да му вметнеш по чия вина е повръщането.

# 663
  • Варна
Познавайки мъжа си и разстоянието което ни дели, смятам да му спестя подобни дребни негативи. В момента просто търся начин как да и кажа, че още е много малък за да яде боклуци и това да се води хранене. Смятам да и предложа, да му дава само хляб.

# 664
Познавайки мъжа си и разстоянието което ни дели, смятам да му спестя подобни дребни негативи. В момента просто търся начин как да и кажа, че още е много малък за да яде боклуци и това да се води хранене. Смятам да и предложа, да му дава само хляб.
Това не беше ли лудата баба, която ви кълнеше?

# 665
  • Варна
Не, лудата е бившата ми свекърва. Joy И не е луда, а алчна и злобна. Тази е новата ми свекърва с която се разбирам повече от добре. Като всеки нормален човек си има своите дребни "прегрешения", а аз от своя страна като един виден нервак се дразня, но никога не съм си позволила да я обидя или да и вдигна скандал.

# 666
Недей и да го правиш, само да си обтягане хубавите отношения, виж каква рядкост са Simple Smile Кажи й, ще те разбере предполагам. Да бъде по-твърда и да не се поддава на Бабооооо, купииии миии! Ако може де Simple Smile Моята преди време я помолих да спре да прави кекса с маргарин, не че толкова ми пука за едното парче, но малкия за два дни у тях изяждаше почти целия кекс, а тя го прави с голяма опаковка маргарин, което е ужасно! Е, направи фасон и уж мина на олио, следих я известно време, после се отказах Simple Smile

# 667
  • Варна
Нямам и намерение да си развалям отношенията. Нейната помощ, макар и рядка ми е от голямо значение. Много ми липсва майка ми, но някои неща не могат да се върнат. Свекърва ми никога не е натрапвала помощта си. Така сме уредили нещата помежду си, че един вид тя идва да се порадва и поиграе с децата, а аз използвам момента да свърша нещо.

# 668
Нямам и намерение да си развалям отношенията. Нейната помощ, макар и рядка ми е от голямо значение. Много ми липсва майка ми, но някои неща не могат да се върнат. Свекърва ми никога не е натрапвала помощта си. Така сме уредили нещата помежду си, че един вид тя идва да се порадва и поиграе с децата, а аз използвам момента да свърша нещо.
Peace

# 669
  • Северозапада
Според мен просто пак поговорете като наблегнеш, че детето след това има здравословни проблеми. Не познавам баба, която да иска внучето и да се чувства зле. А децата на 2,5 чудесно разбират от "когато,тогава" - "Когато си изяде обяда, тогава ще получи картовче/ бисквита"

# 670
  • Бургас
Според мен просто пак поговорете като наблегнеш, че детето след това има здравословни проблеми. Не познавам баба, която да иска внучето и да се чувства зле. А децата на 2,5 чудесно разбират от "когато,тогава" - "Когато си изяде обяда, тогава ще получи картовче/ бисквита"
И аз си мисля, че ако й споделиш, че е повръщал от чипса, ако е нормален човек, ще спре да му купува.

# 671
Джули, може и да се възприеме като превземка и едва ли не "да бе да, повръщал, преувеличава". И такива ги има.
Делфинче, обясни й някак тактично, за да не се разсърди. Знам ли и аз? Не е добре, че детето е повръщало, но не е и ок един чипс да е причина за лоши отношения.

# 672
  • Бургас
Джули, може и да се възприеме като превземка и едва ли не "да бе да, повръщал, преувеличава". И такива ги има.
Делфинче, обясни й някак тактично, за да не се разсърди. Знам ли и аз? Не е добре, че детето е повръщало, но не е и ок един чипс да е причина за лоши отношения.
Тя сподели, че свекърва й е свястна жена, така че ако обясни, че чипсът не му понася на детето, би трябвало да се съобрази, а не да се обижда.
Имам племенник на възрастта на детенцето на Делфин и не мога да си представя да му дам чипс, който си е чиста отрова. Нормално да повърне детето, ядейки тази гадост и то на гладен стомах.
Стана ми странно как детето си е поискало чипс ако не е яло такъв никога.

# 673
Тя сподели, че свекърва й е свястна жена, така че ако обясни, че чипсът не му понася на детето, би трябвало да се съобрази, а не да се обижда.
Имам племенник на възрастта на детенцето на Делфин и не мога да си представя да му дам чипс, който си е чиста отрова. Нормално да повърне детето, ядейки тази гадост и то на гладен стомах.

Ами винаги е гледало с интерес чипса.

# 674
  • Варна
Скрит текст:

Ами винаги е гледало с интерес чипса.
Ял е чипс за съжаление, по едно две парченца но е опитвал. Имам по голяма дъщеря която си взема от време на време. Или правя домашен чипс. Едва ли е казал, че иска. Предполагам е награбил шарената опаковка. За мен проблемът е в количеството и факта, че го яде на празно коремче. Ако беше се нахранил нормално и след това чипс, нямаше да му стане тежко. Както и да е, исках просто да споделя и да изпусна напрежението. Конфликти за подобна глупост не смятам да правя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт