АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 36 663
  • 695
  •   1
Отговори
# 105
Добавих на първа страница, който има желание да се включи във ФБ-групата да изпрати ЛС.  Peace
Аз, Дундулина и Кристи_95 сме модератори, поне доколкото виждам в групата. Ники или трябва и нея да направим или да сменим на първа страница имената Simple Smile Simple Smile

# 106
  • Пловдив
До колкото виждам всички членове могат да добяват нови - Ники беше писала по-назад и затова я добавих. Слагам и теб, Таня   Hug

# 107
Момичета, наистина ли е толкова студено или на мен нещо ми става - от три дена гоня всичко, което мърда в къщата, да се облича, че е студено и изкарах олекотените завивки даже newsm78 newsm78 newsm78

# 108
  • Бургас
Момичета, наистина ли е толкова студено или на мен нещо ми става - от три дена гоня всичко, което мърда в къщата, да се облича, че е студено и изкарах олекотените завивки даже newsm78 newsm78 newsm78
И ние вчера изкарахме олекотената завивка. След термоклина, мъжът ми реши, че вече ми е време да сменя тънката завивка с олекотена  Laughing

# 109
И ние вчера изкарахме олекотената завивка. След термоклина, мъжът ми реши, че вече ми е време да сменя тънката завивка с олекотена  Laughing

И ние сме така от снощи  Simple Smile

# 110
Цитат

Ние извадихме радиатора даже  Laughing

# 111
Ние извадихме радиатора даже  Laughing
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ hahaha hahaha И аз бих извадила, ама няма, трябва да запаля направо парното Laughing

# 112
https://www.facebook.com/kriss1.savova <-- който желае нека ми пише, за да мога да създам групата, тъй като трябват поне двама души  Peace

Писах ти на ЛС във фейса Simple Smile

# 113

Все още не съм записана, но заради здравословен проблем - понеже съм болничен трябва да изчакам да изтече и тогава да се запиша. Имах запазен час за записване за ЖК  в 10 г.с. Simple Smile

Момичета, не успявам много да следя, но това, че като си болничен не може да се запишеш на ЖК за пръв път го чувам. С първата си бременност бях болнични от самото начало до края, записаха ме на ЖК 11-12 г.с. (не помня точно). Освен, ако не е някое ново изискване, но ми звучи нелогично. Ами ако удължат болничния и си останеш болнични до самото раждане, никога няма да те запишат на ЖК ли?

# 114
https://www.facebook.com/kriss1.savova <-- който желае нека ми пише, за да мога да създам групата, тъй като трябват поне двама души  Peace

Препрати го на мен или на Дундулинка, че Криси май отиде на разходка Simple Smile

# 115

Препрати го на мен или на Дундулинка, че Криси май отиде на разходка Simple Smile

На теб писах Simple Smile

# 116

Все още не съм записана, но заради здравословен проблем - понеже съм болничен трябва да изчакам да изтече и тогава да се запиша. Имах запазен час за записване за ЖК  в 10 г.с. Simple Smile

Момичета, не успявам много да следя, но това, че като си болничен не може да се запишеш на ЖК за пръв път го чувам. С първата си бременност бях болнични от самото начало до края, записаха ме на ЖК 11-12 г.с. (не помня точно). Освен, ако не е някое ново изискване, но ми звучи нелогично. Ами ако удължат болничния и си останеш болнични до самото раждане, никога няма да те запишат на ЖК ли?

Ако си по здравна каса -да. Не го признавали, защото щом си болничен се очаква, че си седиш вкъщи, а не ходиш за записване на консултации. Това е тъпо като цяло, но факт - мен ме върнаха, дори преглед не ми направиха (скоро са ме гледали в болницата когато лежах и нямало нужда). Та още не съм записана, ще трябва да чакам 14г.с. когато ми изтича болничният за да мога да се запиша на ЖК. Лекарката каза, че е достатъчно да имам само 1 раб ден за да се запиша и после на воля мога пак да излизам болничен.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 16:16 от Смърфка

# 117
  • Варна
Изписали сте цял свят точно като съм заета   Laughing
Днес мих едни моркови уж за кратко навън ..леле как ме заболя кръста  ooooh!
Добре дошли на новите попълнения! bouquet
Lelee , поздравления за куража!
Ние вече спим с юрган  Joy
В момента пътуваме и вали, ще помагам на ММ с още 1 чифт очи за всеки случай  Simple Smile

# 118
Еха, колко сте писали!
Браво на мамата с батко и близначета Simple Smile
Отивам да пиша лично за ФБ-а. Пфф, не мога да напиша лично от тъпата мобилна версия. Може ли някоя от добавящите да ми пише, за да отговоря? Пак се редактирам, писах на tanya06.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 17:19 от Manhamanha

# 119
Аз живея в едно селце много близко до Приморско.Тук е по-студено и вече спим с дебела олекотена завивка.  Laughing Преди два дни печката ми гореше,днес пак ще я запалим.Студено си е. Crazy
Аз си записах час за 10 ,а кога ще дойде...... Whistling
От два дни не спирам да чета всичко свързано с отглеждането на новородено.Страх ме е,изникват ми толкова много въпроси в ума. Confused

Общи условия

Активация на акаунт