Искам да кажа ... (92)

• 60 736
  • 802
  •   1
Отговори
# 480
Аууу, яде много, тъкмо моята едната е ужасно злояда, може пък да я разяде, виж точно същата не и се учи много  Laughing

# 481
  • Някъде там
Ох, Янтра, и предния път го искаше за 2-3 дни. Ама да си кажа болката. Всичко, което е за правене у дома се прави след дъъълго чакане и отлагане(защото винаги има нещо много, ама много по- спешно).

На същия хал съм и аз а като се има в предвид че на моя мъж това му е работата.Всичко може да направи с лекота и за секунди,проблема е че в работата е много натоварен и в къщи не пипва нищо,а лошото е че като може и знае как да стане добре не иска да вика майстори.И така чакам с години за елементарни неща.
Захир много уютно местенце си сътворила.

# 482
Ние последно миналата седмица намазахме нови масички и едно кресло от Икеа. Мъж ми реши, че е време да учи големия на мъжка работа, та той ги сглабя, под бащините наставления Wink Голямо пуфтене падна, ама имам и маси, и кресло Wink Не че е на мама гарджето, ама умее да готви 1-2 неща, сандвичи прави, масаж на ходила и гръбче прави, чисти с прахосмукачка и зарежда миялна, а вече и да сглобява мебели може. Ръцете трябва да ми целува снахата!!! Mr. Green Е, всичко с клизма и заплахи, ама сега няма да придиряме чак толкоз!
Simple Smile същата работа Simple Smile при нас Деян сглобява, Ясен готви, за третия викам да не ти казвам още.

# 483
  • Бургас
Мариана е с коксакивирус. Петъчната температура стана неделен обрив Simple Smile

# 484
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
За мъже си говорите...Моят може да ремонтира всичко, с изкл. на климатик. Умира да ремонтира дребни ел.уреди  и понеже нямаме достатъчно развалени, му нося на приятелки, на фризьорката сешоари, маши и пр., да се забавлява. Много обича да поправя часовници, телефони - въобще всичко, което може да се работи седнал и без много-много да се мърда, му е любимо. Но ако се налага ,прави ремонти и с повече движения - може да сглоби мебели, да смени накладки, фарове, филтри, да монтира осветителни тела, мивки, тоалетни чинии, бидета - а бе почти всичко.
Обаче сутрината го пратих до магазинчето, което е до нас, да купи едно кисело мляко и един магданоз. Показах му кофичката с остатъка от предишното мляко - Родопчанка, от малките, трудно е да я сбъркаш, защото е с дръжка, по-голяма от нормалните кофички по 400 г и т.н. Казах му точно къде стои. Той снима кофичката с телефона си, за по-сигурно. Joy (Вече много внимава, защото се е случвало да носи айрян или цедено мляко, извара, сметана, че веднъж даже и свинска мас вместо кисело мляко. Отделно никога не намира това, което аз съм поръчала. Joy.) Та този път успя с млякото, но магданозът, който донесеее - не се поддава на описание Joy, чак ме напуши смях, не бях виждала такъв магданоз - рехава връзка с дъълги тънки клони, на върха тук-там по някое листенце, изглежда някой се беше бил с магданоза, защото оцелелите листенца висяха на конец, а другите просто ги нямаше и стърчаха голи стъбла. Нищо не казах, щото се обижда и отказва да пазарува, обаче е пълна скръб в пазаруването, просто трагедия. Никога не си сигурен какво ще донесе в отговор на списъка, който си му дал. (А без списък не тръгва, щото нямало да се чуди той там в магазина Joy)

Захир, наистина си успяла и си направила уютен дом, но и наистина ви е малко пространството. заслужаваш да се развихриш на по-голяма площ и ти го пожелавам.

# 485
svetal4o27 и моят ремонтира разни неща, но напоследък духалката работи по 1 минута и спира и иска да я носи на ремонт не можел да я оправя, направо да я дам на мъжа ти да я оправи.  Mr. Green

# 486
Моя мъж почти всичко може да направи...но е ужасно бавен и мен ме хващат всички нерви.

Махнах.бенките, намазаха ме с едно лилаво, пиоктанин. Сега се чудя как да го махна?!

# 487
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
svetal4o27 и моят ремонтира разни неща, но напоследък духалката работи по 1 минута и спира и иска да я носи на ремонт не можел да я оправя, направо да я дам на мъжа ти да я оправи.  Mr. Green

Ще го питам, като се върне, но съм сигурна, че ще се навие.
Дописвам:
Готово, донеси я! Пращам ти адреса на лични. Но каза, че най-вероятно е биметалната пластинка, а нея няма как да я смени, но все пак я донеси да я види, може да е нещо друго.

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 18:41 от svetal4o27

# 488
  • Пазете Гор
svetal4o27 и моят ремонтира разни неща, но напоследък духалката работи по 1 минута и спира и иска да я носи на ремонт не можел да я оправя, направо да я дам на мъжа ти да я оправи.  Mr. Green

Отворете и почистете вътре с прахосмукачка. В духалките често и лесно се набива домашен прах, а това пречи на пластинката. Пробвай, не пречи. 80% сигурно е, че проблемът е това при тези симптоми.

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 19:02 от Куркума

# 489
  • София
Сега се чудя как да го махна?!
Не можеш, това е много цапащо, няма махане. Прости изчакай, то само ще си избледнее.

Искам да похваля ето тази - http://www.bonapeti.bg/recepti/gabena-supa-s-kartofi/ - супа, за първи път я правя и е изключително вкусна! Малко разнообразие от обичайната гъбена супа.

# 490
Зуз, описанието на твоя мъж се препокрива на 100% с моя.
Прибрахме се от училище и от игра на вън. Намръзнахме се с една майка.
Сесил, какво беше усещането? Как са веждите?

# 491
  • Варна
Егати ти деня днес!  ooooh!
Бяхме на очен преглед заради детето. Установиха повишен диоптър, ама лекарката ни извика за още едно изследване-формата на очните нерви била нестандартна. Не че нещо, ама за всеки случай. Понеже и аз бях там, погледнаха и моите нерви-нормални са. Обаче и свекървата беше едновременно с нас на преглед. Сравниха с нейните нерви-подобни били на детето. След голямото чакане в клиниката, се прибрахме изморени.
Нали посрещах днес гости, та трябваше и да домакинствам и кулинарствам екстра. Свекървата и тя беше с разширени зеници, та си бъзикнах гостите, че поне не виждат съвсем кулинарните ми постижения. Посмяхме се де. Между другото благодаря на Лили за идеята за фрикаделите-ми спасяват ме в екстремни ситуации, и все ги харесват. Аз още нямам звук и картина-за всяко нещо карам някой да опита, докато приготвям и момента не беше много подходящ за гости, ама така се случи.
Изпратихме гостите. Ошетах. И реших да си включа лаптопа. Греда-блъвнаха искри.
В момента сме само на осветление и бойлер. Изключихме всичко възможно у дома и пак не застава нагоре бушона. Утре чакаме ел. майстор. Междувременно пуснахме разклонител до хладилника, че... ooooh!
Ами споделих от днес.

# 492
  • Варна
Ахой, банда! Изчетох ви най-подир.

Имам една приказка за способностите на Ловето,
ама е 18+, та ще си затрая. Simple Smile

На взимане на първокласника заварих скандал
между майките... грозно. Пак за пари иде реч.

За ваканцията от 4 дни с прискърбие научих...
Супа ли ще ги правя тези деца бре?! Понеделник
и вторник или на частна занималня, или отпуск
трябва да вземам егаси му. Crossing Arms Понеделника
след изборите пак няма да учат...

# 493
Евилче, а най-вероятно и понеделникът след балотажа Simple Smile

# 494
ААА, evil, такива да си ги нямаме. То, и ние сме над 18 години. Казвай каквото имаш за казване! Ние ще те разберем. bouquet
Аз много, много се радвам на почивните дни след изборите. И се радвам, че ще има и балотаж. Ох, как го чакам тоя нов президент.

Общи условия

Активация на акаунт