Отговори
# 75
Оправданието на авторката с пълния работен ден беше по повод на ученето за кандидатстуденския изпит. Тя твърди, че не може да се подготви за кандидатстване, докато работи. Вметката, че е възможно да учиш и работиш беше по този повод. Но темата си остава за кандидатстудентския, не за самото следване.
Аз съм се подготвяла за кандидатстудентски изпит по медицина и казвам, че с работа и малкото време, което остава, успехът е съмнителен и клони към загуба на време.

# 76
А защо не запишеш за медицинска сестра, или акушерка? Или пък за рехабилитатор? Пак е в областта на медицината, но ще завършиш много по-бързо. И работа има.

# 77
Аз съм се подготвяла за кандидатстудентски изпит по медицина и казвам, че с работа и малкото време, което остава, успехът е съмнителен и клони към загуба на време.
Защо да е загуба на време, като тя така или иначе пак ще кандидатства същото догодина? Тъкмо ще е минала материала вече веднъж, ще е видяла какво се иска на изпита, до къде стигат баловете и т.н., а при малко късмет може и да успее да влезе и да не губи тази година, след като е загубила години в цяло едно "грешно" образование.

# 78
От тази гледна точка да-т.е. ако сега започне да се подготвя за догодина-да. Ако обаче смята за 3 месеца да се подготви, да се яви, да види, че не става и да се откаже-си е загуба на време.

# 79
 Не съм учила медицина но 5 семестъра редовно + работа на пълно работно време / спедитор/, накрая се чувствах като парцал и се отказах от тази гонка, съжалявам само за времето, което не отделях за самата мен, след 5 семестъра се събудих и имах точно 2-ма приятеля и почти никакви спомени. Не съм от богато семейство, работя от 12-13год. и бях в голям град, нямаше кой да ме издържа и бях се хванала на хорото, че като си млад имаш сили за всичко, важното, че опитах и си разбрах възможностите.
 За това и приканвам авторката, пробвай, ще разбереш възможностите си  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт