Баба Марта иде вече, рита юнското човече - тема 7

• 47 725
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
ехе да са живи и здрави,дано всичко е наред  Heart Eyes

# 631
  • София
Ехеее, още една избързала. Да е жива и здрава и тя и бързо наддаване!

# 632
Оххх, много раничко. Нещо почвам да се плаша покрай тези раждания. Поне до 36 седмици да се държим. Лежите, почивайте.

# 633
BoOo давай повече информация ако има  Laughing аз като една клюкарка,но ме интересува колко тежи бебчето и в коя седмица е родено.Мой си притеснения общо взето.Да е живо и здраво.

Иначе количка избрах.Mutsy Evo

# 634
Да са здравички всичките бебоци! Нека задържат още малко останалите...
А скъпи мами, замисляли ли сте се над козметиката, коя фирма и т.н.? 

# 635
BoOo давай повече информация ако има  Laughing аз като една клюкарка,но ме интересува колко тежи бебчето и в коя седмица е родено.Мой си притеснения общо взето.Да е живо и здраво.

Иначе количка избрах.Mutsy Evo

Ами не мога да намеря в момента поста на майката в групата, но ако не се лъжа бебечето е към 1 300кг., до колкото разбрах добре е понесло инжекциите за дробчетата и сега първите 7 дни са критични, хубавото е че е изплакала веднага след раждането  Hug .

Иначе и мен ме е страх от това преждевременно раждане дано си устискаме всички останали до термин или поне до 9тия месец  ooooh! ..

Аз на фона на всичко да взема да се похваля, свършихме с ремонта вкъщи налепихме тапетите в стаята на беба и сложихме ламинат в спалнята и нейната стая и стана мнооого хубавоо  Heart Eyes , даже се радвам че по-раничко свършихме тази работа, че самия паркет има някаква много специфична миризма като на дърво ли е и аз не знам, та се надявам да се изветри хубаво до юни месец.
Иначе днес пуснах първата пералния с бебешки дрехи, голямо простиране падна ..  ooooh!

А сетих се да споделя с вас не знам дали тук или в фейсбук се обсъждаше козметиката на Дав за бебета, днес случайно намерих къде продават онлайн на добри цени тази козметика и мнооого се замислям дали да не я изпробвам за начало нея + кремче за подсичане на Бюбхен  newsm78, какво мислите?
http://kosara.bg/izmivasht-losion-za-kosa-i-tqlo-dove-sensitive-200ml-665646 в сайта може да разгледате и другите продукти на Дав Simple Smile

# 636
Иха, честито за ремонта и за прането. Глади ли или разчиташе на сушилня само? Аз досега през живота си два пъти съм пипала ютия и малко ме плаши този уред, с всичко друго се справям, но гладенето хич не ми е сила.

# 637
Иха, честито за ремонта и за прането. Глади ли или разчиташе на сушилня само? Аз досега през живота си два пъти съм пипала ютия и малко ме плаши този уред, с всичко друго се справям, но гладенето хич не ми е сила.

Нямам сушилния, тези дни ще хващам ММ да ходим да си купя ютия че тази дето я имаме не ми харесва, чудя се само как да изпера бебешките оделаца, че са от изкуствена материя, а имам и две пелени плетени на една кука и май ще ги пера на куп на по ниски градуси, но се чудя как да ги изгладя  дайте идея?  newsm78

Междодругото си взех прах за пране Елви бебешки вие какви ползвате ?

# 638
Ехааа , още едно бебенце Simple Smile Да ни е живо и здраво, да се пребори юначето Simple Smile
Ама какви са тези групи, Boo ? Аз пиша само в една .... newsm78

# 639
Ехааа , още едно бебенце Simple Smile Да ни е живо и здраво, да се пребори юначето Simple Smile
Ама какви са тези групи, Boo ? Аз пиша само в една .... newsm78

Ами едната група е Юнски мами а другата Термин Юни, не знам и аз защо не се слеем в една на няколко пъти се даваше идеята, но никой нищо  Whistling

# 640

Нямам сушилния, тези дни ще хващам ММ да ходим да си купя ютия че тази дето я имаме не ми харесва, чудя се само как да изпера бебешките оделаца, че са от изкуствена материя, а имам и две пелени плетени на една кука и май ще ги пера на куп на по ниски градуси, но се чудя как да ги изгладя  дайте идея?  newsm78

Аз съм взела от израелските на Sano Maxima взимах си и за моите дрехи такъв и омекотител и съм много доволна.
Уф аз ютия имам и то чисто нова (неупотребявана, на една две години), но все още тая надежда, че може да и се размине ползването. Когато не препълня сушилнята даже не ми излизат смачкани дрехите, но се чудя дали е ок за бебешките да не се гладят, при все че сушилнята е на високи градуси...знам ли и аз... newsm78

# 641

Аз съм взела от израелските на Sano Maxima взимах си и за моите дрехи такъв и омекотител и съм много доволна.
Уф аз ютия имам и то чисто нова (неупотребявана, на една две години), но все още тая надежда, че може да и се размине ползването. Когато не препълня сушилнята даже не ми излизат смачкани дрехите, но се чудя дали е ок за бебешките да не се гладят, при все че сушилнята е на високи градуси...знам ли и аз... newsm78

Аз смятам поне до 2-3 месеца да ги гладя по натам не мисля  Simple Smile

# 642
Аз никога не съм гладила...мъжа върши тази работа.Но онзи ден майка ми ми подари нова ютия с пожеланието да се науча  Laughing

# 643
Аз никога не съм гладила...мъжа върши тази работа.Но онзи ден майка ми ми подари нова ютия с пожеланието да се науча  Laughing
Мъж мечта!!! Моя онзи ден като влезнах в болница по телефона го научих къде е пералнята и как се пуска...

# 644
Да са живи и здрави и трите бебенца! Много сили на родителите! А на нас пожелавам да изчакаме до деветия месец!
Bo0o честито за ремонта. Ще се отмирише, не се притеснявай Simple Smile
gnikolova92 пази се и дано повече не се повтаря случката до деветия месец!

Общи условия

Активация на акаунт