Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 108
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте на всички!
Пикни, стискам палчета да се образува прекрасен фоликул
Етиолче, три месеца е съвсем разумен срок. Психическото възстановяване винаги е мнооого по-трудно в тези сличаи  Cry Cry Cry. Ужасно е, че в днешно време все повече и повече жени преживяват това.
Напълно си права, че е най-важното да си здрава и напълно възстановена. Но никакви мисли относно повторение  Naughty Това е нещо, през което е трябвало да минеш и вече си го направила. Приключило е  Hug Трудното е минало, сега вече ще е лесно  bouquet
Съмърче, дано РД донесе на всички около теб, но и НА ТЕБ най-хубавата новина!
Относно резултатите: трябва да се проследят поне три цикъла, за да се говови за каквато и диагноза на яйчниците! Не се отчайвай, изчакай какво ще кажат лекарите  Hug Ще стискам палци  Hug

Hug на всички!

# 496
Здравейте  Hug
Самър,днес след док те чакаме тук на отчет!
Етоал,сега най-важното е да се възстановиш и да си здрава.На мен след ИБ ми казаха,че трябва да се пазим шест месеца.Стори ми се,че ще чакам година,но минаха бързо,а и това бяха най-спокойните шест месеци от както бебеправим  Wink
Дея,ти как си,имаш ли някакви неразположения?Прегледа май спомена,че ще е края на седмицата,нали?Чакаме го с нетърпение  Hug
Мерииии  fingerscrossed,чакам  EFP
Данче,аз съм с много болезнена М принципно.Но от януари имам едни режещи и остри болки от ляво,където ми откриха киста. Назначиха ми лечение за три месеца с Дуфастон.След първия прием беше намаляла със сантиметър.От тогава не съм била на преглед,защото реших да приключа с хапчетата и тогава.Но тези болки доста ме притесняват.Началото на април ще запазя час да видим какво е станало,дано е изчезнала тази гад!
Много  love001 на всички и слънчева седмица,изпълнена с много усмивки!

# 497
Здравейте момичета  bouquet

На мен току що ми зацапа и чакам Ц до довечера или утре  Peace

Много стиснати палчета на всички останали  Hug

# 498
Здравейте. Честита първа пролет.  Flowers Sunflower
Искам да се запиша в темата отново. Wink Пиша тук в "Искам бебе" от 2009г, когато започнахме с опитите за първото ни бебе. Тогава бях много активна във форума / имах повече свободно време /, запознах се с много прекрасни дами /не виждам вече да пишат тук, за което много се радвам, това означава, че се е сбъднала мечтата им/, заедно бяхме и в радостите и в болката. Прекарах дълго време в тази тема... забременях след 2 години опити, като Чудото се случи, когато въобще не очаквах, когато бях решила повече да не го мисля, а само да се обичаме. Simple Smile Спокойствието е много важно. Родих 2012г, и когато синът ни беше на 6м решихме да имаме второ /знаейки колко много време ни трябваше да се случи първото чудо, решихме да започнем опити по - рано./ Още след първия месец опити забременях с второто ни дете, нашата малка принцеса. Винаги сме искали повече от две деца... винаги. Този месец започнахме с бебеправенето... много искаме трето детенце, но и не искам да го мисля постоянно, а да се оставим на течението и ще се получи, сигурна съм.

На всички дами пожелавам много скоро да видят двете черти  Flowers Four Leaf Clover EFP, а на вече бременните - лека, прекрасна и красива бременност  newsm30 preggo /каквито бяха и моите/.

# 499
  • София
Плодче, добре дошла (отново) в редиците на бебеправещите! Радвам се, че вече два пъти си сбъднала тази прекрасна мечта и ти стискам всички палци съвсем скоро да го направиш и за трети път.  Hug И да не се застояваш тук много. Аз мога да потвърдя, че нещата май се случват когато най-малко ги мислиш и се вглеждаш в тях. затова на теб и на всички бебеправещи пожелавам огромно спокойствие!   bouquet

Деси, благодаря ти, че питаш. Добре се чувствам, за момента нямам странични ефекти, само гърдите ме болят много, но само ако взема че ги натисна, иначе са сравнително спокойни. Този петък (24-ти) съм на преглед сутринта и ще гледам бързо да пиша след това. ако са ви останали палци за стискане, ще се радвам на още малко мотивация  Praynig Hug

Мери, много съжалявам за Ц. Дано пък това зацапване те изненада с нещо по-хубаво, но ако не - тогава напролет да развееш двете чертички (днес влизаме в астрономическата пролет, така че още другия месец да ни зарадваш) Simple Smile  Hug

# 500
Добре дошла Плодче  Wink
Дея , стискам палци и чакаме да се похвалиш в петък след прегледа Hug
Мери , съжалявам за Ц #2gunfire Hug

# 501
  • Бургас
Плодче, добре дошла отново, аз съм от старите муцунки/pufpafka или Звезден Прах/, ако ме помниш. Стискам силно палци за теб, да се получи бързо третото детенце, много се радвам , че сте се решили  bouquet bouquet

Намини да ни видиш и в темата за мами, мисля че много ще ти се зарадват другите стари муцунки  bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=969125.msg34728253#new

# 502
Мери,съжалявам за ц,дано е последен  Hug
Деси ,за теб също,дано напролет да ви навести щъркелът  Grinning Hug
Дея,аз бях разбрала,че прегледът ти е в понеделник  Simple Smile Продължавам да стискам палците до петък ,когато ще си видите точицата  Flutter Hug Hug
Плодче,дано бързо да се запътиш към отчетни  Hug Видях,че си питала в темата за добавките,от изброените аз пия Вечерна иглика и съм много доволна,от М до М 5*500,вечер след ядене.  Simple Smile
Лори  Hug
Бремелинки,как сте  Hug
Аз да ви се похваля,че най-накрая ц дойде  Grinning За първи път толкова да му се радвам  Laughing Иначе сте прави,времето ще мине бързо,но ще започна пак да си спортувам,ще пътуваме,общо взето ще се поотпуснем ,защото постоянното вглеждане и притеснения не влияят добре  Simple Smile
За всички  Praynig Hug Hug

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 14:26 от Étoile*

# 503
Deya_Nova, Силвия Атанасова_552024, благодаря момичета.  Hug Hug

Étoile* Hug, вечерната иглика на Прим Ойл ли ти е? Какви подобрения усети? Дълъг МЦ ли си имала?

EXACTLYou или както аз си те помня Звезден прах и Пуфпаф Simple Smile  Hug Hug Hug Благодаря за линка за другата тема.

# 504
Дейче , Етоиле , Силве  Hug

Плодче , добре дошла и скоро да се сбъдне твоята мечта  Hug

Сорендичка , за списъчето : първи ден на МЦ 20.03., предполагаема О 04.04., Тест/МЦ 18.04.

# 505
Етойле , не се скатавай 🤗

# 506
Плодче,аз съм със Спкя,с нередовен ц и о.Мви много добре ми се отрази като цяло и имах положителен тест за о след като започнах да я пия.На Прим ойл е,да Hug
Ливче  Hug

# 507
  • София
Честита първа пролет момичета!
Етоиле , много прегръдки от мен . Радвам се, че е дошъл Ц. Стискам палците от сега и чакам да мине бързо времето.  Hug
Мери  Hug
Плодче добре дошла и дано не се застояваш.
Стискам палци и пожелавам успех на всички.

# 508
Здравейте, момичетаа Simple Smile Много е мило, че ме мислите!  Hug Hug Hug
Плодче, добре дошла отново Simple Smile Много хубава история, да са ви живи и здрави дечицата и бързо да видиш двете чертички
Етоалче, сигурна съм, че тези месеци ще минат много бързо. Тъкмо ще се поразсееш малко, което 100% ще ти се отрази положително!
Деси, Лорче , благодаря за подрепата Simple Smile Ще звънна утре на доки, защото чаках изследванията за хламидия да излязат, а те се забавиха. За сметка на това пък съм много озадачена - някой може ли да каже мнение ?
Chlamydia trachomatis IgM   1.73   NTU   < 9.0 - Отр.; 9.0 до 11- Гранична; > 11- Полож.
Chlamydia trachomatis IgG   9.34   NTU   < 9.0 - Отр.; 9.0 до 11- Гранична; > 11- Полож.

# 509
Здравейте, момичетаа Simple Smile Много е мило, че ме мислите!  Hug Hug Hug
Плодче, добре дошла отново Simple Smile Много хубава история, да са ви живи и здрави дечицата и бързо да видиш двете чертички
Етоалче, сигурна съм, че тези месеци ще минат много бързо. Тъкмо ще се поразсееш малко, което 100% ще ти се отрази положително!
Деси, Лорче , благодаря за подрепата Simple Smile Ще звънна утре на доки, защото чаках изследванията за хламидия да излязат, а те се забавиха. За сметка на това пък съм много озадачена - някой може ли да каже мнение ?
Chlamydia trachomatis IgM   1.73   NTU   < 9.0 - Отр.; 9.0 до 11- Гранична; > 11- Полож.
Chlamydia trachomatis IgG   9.34   NTU   < 9.0 - Отр.; 9.0 до 11- Гранична; > 11- Полож.

Знам , че едното е дали си имала а другото е дали имаш в момента. Но кое кое е , не знам, но виждам че са ти отрицателни   Hug

Общи условия

Активация на акаунт