Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на сътресение и какви са препоръките за лечение?
Какво представлява съдържанието на публикацията?
Какви са основните теми, обсъждани в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на сътресение и какви са препоръките за лечение?
Симптомите на сътресение включват главоболие, гадене, повръщане, умора, раздразнителност, трудности с концентрацията и дори проблеми със зрението. Лечението на сътресението включва почивка, избягване на физически и умствени натоварвания и избягване на компютър и телефон. Важно е да се консултирате с лекар за по-подробни указания.
-
Какво представлява съдържанието на публикацията?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикацията?
-
Какви са проблемите, свързани с храненето на децата, обсъдени в публикацията?
-
Какви са резултатите от тестовете за интелигентност, споделени в публикацията?

. това са симпоми на сътресение, но и на други неща, та стискайте палци. уринен тест ми излезе отрицателен, но така или иначе имам още 2 дни до датата на МЦ... Пробвах се да направя и кръвен, ама цибалап работели до 13 часа, а не както пише в сайта до 14.30, та само си направих разходка до дружба... Та незнам кво да правя... Тука в офиса като ме гледат колко съм отнесена от вихъра и само ми се спи и ме тормозят да ходя към токуда, ама като не мога да им обясня що се дърпам
На фона на тебе,ние просто сме лаици и абсолютни късметлии. Как го правиш това ,бе жена? Ааааа,много талант ,много нещо!
Стискам палци на кръвния днес:peace: А за катастрофата- дума нямам.Трябва всички бакшиши да минават проверовъчен поне няколко пти в годината
, че все е тях стават белите.Дано се оправиш бързо 
Ние имаме от миналата година. Още в началото беба така падна с нея и си ожули цялото лице и брада
Ревахме дружно всички - и тя и ние с баща й. Много са нестабилни.Не можеш да оставиш детето,без да държиш дръжката.А сега като е голяма, не излизаме без нея, но тя я бута само.Не иска да се качва. Така ,че ако те сърбят ръцете,купи друга глупост, но не и тази. аз съм яхнала много яко метлата,може по гъз да се влача,но ще се правя сама,няма да търпя да ми натякват разни хора,разни неща. Друг път ще ви обяснявам,че сега съм бясна. Хубав Фторник на всички! 
.Тя реплии нямаше, разбира се, но пък се държеше много адекватно