Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 3

• 39 038
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
shmamichka може цикъла да е ановулаторен и може и да не ти дойде без прием на прогестерон/ даже и да си бременна този хормон го изписват за подпомагане, така че не застрашава ако си бременна/ Отиди на друг лекар и ако не види отклонения или бременност искай да ти изпише , за да ти дойде.

Хубаво е да пуснеш хормони на 3ти ден от цикъла/идва ти и броиш 3 дни и отиваш рано, сутрин на гладно-преди работа, лабораториите работят от много рано сутрин, така, че все ще го вместиш в график, здравето е най-важно/, все пак да видиш дали не са се разбутали, не че не е нормално да имаш ановулаторен цикъл, но може и да е от някой хормон.

# 721
Здравейте!

По повод на всичките ми оплаквания вчера след отрицателния тест 5 дни преди цикъл и успокоенията от всички вас как винаги има надежда и нещата се случват невинаги така, както си ги представяш, да ви разкажа какво ми се случи малко след това снощи.

Бях си купила още 2 теста Шуър Чек и тръгнах да ги прибирам в чекмеджето, когато изведнъж осъзнах, че те са различен вид от теста, който си правих сутринта. Изрових сутрешния от кошчето и видях, че наистина е друг вид - някакъв Sure Check Streamer, при който се пишка върху единия край на теста, върху една пръчица и освен това вчера му е изтекъл срокът на годност....явно е някаква стара партида Simple Smile Може това да е причина да не отчита правилно, може и да е отчел абсолютно точно, ще видим, но...важното е, че явно винаги има надежда и неочаквани неща се случват - вярваме или не, очакваме, или не Simple Smile

Успех на всички Simple Smile

# 722
Понни , 5 дена преди цикъла е просто много рано, така че имаш шанс Simple Smile Стискам палци.

# 723
Понни , 5 дена преди цикъла е просто много рано, така че имаш шанс Simple Smile Стискам палци.

5 дни преди цикъл е рано, но всъщност е на 12 ден след инсеминация, което всъщност така не звучи толкова рано Simple Smile
Но все пак е уринарен тест, права си....и все пак все си мислех, че поне някаква светлосенка би трябвало да се покаже, ако ще има втора черта Simple Smile

Мерси за подкрепата все пак!

# 724
Инсеминацията с таймирана овулация ли беше ? При инсетата пак не е много ясн кога е зачеването има плюс минус няколко дни, да се придвижат спермитата или да се придвижи яйцето......при ин витрото е ясно очно , защото се знае на какъв стадии се връща ембриона и се смята лесно кга би трябвало да се отчете чхг в тялото  Wink

# 725
Ами, нестимулирана овулация, предполагам, че това означава, че е нетаймирана Simple Smile

Беше на късмет всичко - отидох уж просто на преглед, за да ми кажат дали се вижда вече фоликул - на 13-и ден, а то аз си бях в овулация вече въпреки, че по-принцип уж е към 15-и ден. И докторът каза - за този месец или сега, или изтърваме. И, така се организирахме набързо -  кой от работа, кой от другия край на града (ембриоложката) и я хванахме овулацията уж Simple Smile

# 726
Мами днес пак съм на лекар да видим какво ще каже Simple Smile

# 727
На мен последно МЦ ми дойде на 18 февруари и все още го няма. По принцип ми идва 2-3 дни ппо-рано или точно на датата. От 4-5 дена ме  боли корема все едно ще ми идва, абсолютно същата болка,но го няма. Имам само бяло течение. Не знам дали е рано да се мисли,че може да съм забременяла и да правя тест...Дали може да ми закаснява,защото февруари месец беше 28 дни.. newsm78 иначе не съм открила никакви симптоми за бременност...

# 728

По принцип ми идва 2-3 дни ппо-рано или точно на датата....

И колко по принцип е това по принцип?  Laughing Момичета не сме гадателки, така че давайте пълна информация. Също така освен да ти кажем направи си тест и да ти пожелаем успех друго не можем да направим. Хайде бягай сега за тест и по късно да се похвалиш. Simple Smile

# 729
  • В сърцето на любимия човек
Моля заповядайте в новата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=710075.new#new

Общи условия

Активация на акаунт