Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да върна артикул, който не ми харесва или не ми става?
Какво представляват „складовите“ стоки на Amazon - Warhouse Deals?
Как мога да откажа или анулирам поръчка от Amazon?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да върна артикул, който не ми харесва или не ми става?
Можете да върнете артикул, който не ви харесва или не ви става, като влезете в профила си и отидете в менюто за връщане. Изберете артикула и разпечатайте бакода със снимка. Поставете артикула в кутията с бакода и изпратете с препоръчана поща без приоритет. Доставката отнема 7-8 дни, а разходите не се възстановяват в този случай.
-
Какво представляват „складовите“ стоки на Amazon - Warhouse Deals?
Складовите стоки на Amazon (Warhouse Deals) са нови продукти с транспортна бележка, върнати от клиенти (пробвани само, не носени), с фабричен дефект или описан под продукта. Те имат описание за състоянието им и при повреда могат да бъдат върнати на Amazon за възстановяване. Клиентите трябва да закупят отново уреда и те имат 1 година гаранция.
-
Как мога да откажа или анулирам поръчка от Amazon?
Можете да откажете поръчка, като посетите https://www.amazon.co.uk/gp/css/homepage, влезете в профил и изберете 'View recent and open orders'. Ако има бутон 'Edit Order', можете да го промените или анулирате. Всички поръчки могат да бъдат променени или анулирани преди парите да бъдат изтеглени от вашата карта. Можете също така да опитате да се свържете с чат на живо и да поискате отмяна на поръчката; средствата ще бъдат деблокирани след приблизително 45 дни, в зависимост от вашата банка. Ако сте закупили книга, имате право да я анулирате в рамките на 14 дни. Обикновено книги не се виждат при другите фактури, а в отделна секция. Можете да използвате уебсайта на Amazon за анулиране на поръчка или да се свържете с тях за помощ.
-
Как да спра преобразуването на плащанията, след като вече съм маркирал, че ще платя в евро или в левове?
-
Как мога да се свържа с отдела за обслужване на клиенти на Amazon?