Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 438
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 585
  • На морето!
От фейсбука на Никифор
Скрит текст:
Вчера го слушах този Муньо и си мислех, че по-зле няма как да стане, но уви, имало.

Предаването продължава тенденциозно да представя нещата, с което още повече настройват срещу муньото.

# 586
Погледнах за какво става въпрос, благодаря ви Hug
Доколкото ми е известно именно суфисткото направление е това, което прави турския ислям по-мирен, не така агресивен.

# 587
  • Тра-ла-ла
Полото не е спасило Форко от настинка, щото нямаше кой да му пази крачетата Joy
Форчо пи вода от всяка локва покрай която мина, щото била светена, пък после се чуди що повръща Joy
Ахаха, верно. Направил е Голям шлем - мокри крачка и светена вода от мазе tooth

# 588
Не разбирам защо за последното/избраното от Таня и Заро жилище, всеки мълчи за финансовата страна на нещата. Паркинг, незнамси какво... това жилище изглежда с много висок наем.

По напред в темата имаше коментари по този въпрос. Изказа се предположение, че предаването ще плати наема. Според мен минимум 1000 лв е наема на този апартамент. Не беше добре режисирана наистина тази част с търсенето на квартирата.
Скрит текст:
В момента търся квартира и наемите са много високи

# 589
  • Terra incognita
Съвсем изплискахте легена с темите за домашно насилие, черни хроники и убийства.
Продължавам да твърдя, че Никифор е едно страхливо куче, което само лае. Плюс това не видях директна заплаха за убийство- ще те кача на Витоша не значи нищо, освен, че Фори е гледал много "Под прикритие".

# 590
Мерси, a.nik - и ние така мислехме
Не съм чела съвсем всичко от началото...

# 591
Мерал, ако е изчистил преди това, да им е хубаво и да направи добро впечатление напълно нормално да я подсети, все пак и тя там ще живее. По-готино ли ще е на следващия ден да трябва да мислят пак за чистене? Той ми изглежда спретнат, домошар, тя е малко немарлива и според мен го е усетил това, не го е направил на проблем, а много добре ѝ напомни, че не бива да ходи с обувки вкъщи.

# 592
Мерал е човек, който печели най-много от участието си в това предаване. Дори и да не остане с Ивана, последователното му поведение, жестовете, възпитанието, дори и малкото книги на лавицата, показват наличие на духовен живот, желание за развитие и интелект, и биха му спечелили доста интелигентни фенки.  Дори и да е постановка, режисура , той се справя отлично с ролята си на съпруг до момента.

# 593

Нищо не е такова, каквото ни го показват.  Предаването е режисирано.  Кадрите са сглобени и монтирани така, че да пасват на замисъла , концепцията и сценария, а не да обслужват истината и реалността.  Тъй че няма да видим. Ще видим само това, което решат да ни покажат. Сеир.

Истината е, че нивото на масата е много, много ниско. Кълве на простотии.  Тук им ги поднасят на тепсия.

Убедена съм в това, вземат ни за бълъци плюс това със сигурност четът тук и черпят материал.

# 594
За всички в това предаване се оказах права. Кефя си се на прозорливостта Joy

А иначе.
Ако изобщо някога Форито се завъди с женица ..то тя яко ще е неосъзната личност със същите или повече от неговите липси. Всякакви липси. От всякакво естество. А този придатък...ще изригне с цялото си "великолепие". Добавяйки майчицата и сестрицата в този комикс...Няма по-гнусно книжлЕ.

# 595
Thirteen, има всякакви изтръпляци на тоя свят

# 596

Нищо не е такова, каквото ни го показват.  Предаването е режисирано.  Кадрите са сглобени и монтирани така, че да пасват на замисъла , концепцията и сценария, а не да обслужват истината и реалността.  Тъй че няма да видим. Ще видим само това, което решат да ни покажат. Сеир.

Истината е, че нивото на масата е много, много ниско. Кълве на простотии.  Тук им ги поднасят на тепсия.

Убедена съм в това, вземат ни за бълъци плюс това със сигурност четът тук и черпят материал.

И се чудят на ентусиазираните коментари от някои потребители.Прожектират един сериал с изключително елементарен сценарий и гледат сеир.

# 597
Със сценарий или без...Същите глупцИ..Да ме извините. Не са професионални актьори сЕ пак.
За съжаление сценарият не може да ги прикрие. За тяхно съжаление.

# 598
Защо наистина нищо не казаха за наема на жилището, което ще наемат Зарко и Таня? Разбра се, че ще е докато времето се стопли. Ремонт на къщичката на Зарко, ще правят ли или ще я ползват само за лятото? Таня, не беше ентусиазирана да прави каквото и да било, всичко и харесваше, а при огледа държеше на неща, които в къщата изобщо липсват.
Много ми стана смешно, за ценителя на антики /Зарко/ при пълна със стари непотребни вещи къща дава експертна оценка на чуждите такива.
Тези въпроси разбира се са свързани и с едно по дълго съжителство, а от видяното явно няма да има такова.

Истината е, че нивото на масата е много, много ниско. Кълве на простотии.  Тук им ги поднасят на тепсия.
Не бих го казала така. Просто свикнахме, да гледаме простотии, защото това се предлага. Лошото е, че млади хора също гледат и приемат това за меродавно, та и започват да подражават.

# 599
Какво означава, че си събул обувките, естествено, че ще го направи дори ако дайде у нас човек и не ги го приканвам да се събува.
А, да книгите и аз нямам на показ всичко ми е прибрано в шкафове, за да не събират прах имам и четец, може и той така.

Общи условия

Активация на акаунт