Имате ли нужда от промяна на дома? Консултирайте се с Диана Кръндева!

• 249 201
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 495
Тоест при теч паркетът ще се повреди или? Не ми се струва естествено с паркет в банята, но какво ли не виждам в днешно време. Много се учудих ...

# 496
Ако се загледате немалка част от заведенията са с паркет/ламинат, ни с по-здраво покритие. Нали и зимата се влиза с обувки покрити със сняг, минават с метални токчета и се разливат кафета, сокове

# 497
  • София
Тоест при теч паркетът ще се повреди или? Не ми се струва естествено с паркет в банята, но какво ли не виждам в днешно време. Много се учудих ...

Не, трябва да е доста сериозен теча...

# 498
Благодаря на всички Simple Smile Решихме да е малък хибрид между двата. Компромис и от двете страни Simple Smile
Мисля, че е оптималният вариант в нашия случай.
стаята ви ще изглежда по-малка и всеки ще гледа пода, границата между двете, акцент.
Според мен в отворен хол жилището изглежда най-просторно, ако и коридорът е с настилката на хола, аз поддържам варианта изцяло с ламинат. Даже в и в другите стаи, в цялото жилище еднакъв под, без санитарните възли.
 И най-евтиния вариант ламинат 6 мм, ще издържи поне 10 г, а след това, ще ви е толкова омръзнал и остарял десен, че с радост ще си го смените.

@jo jo
къде ви е снимката, махната ли е? Друго си е да погледне човек тия ваши прозорци...

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 23:13 от Pepina_n3

# 499
Здравейте,
Моля за съвет, според вас удачно ли е да обединя всички прозорци с един корниз и завеси.

# 500
# 501
Това е същото изложение и прозорци в същата сграда, само интериора е в друг стил и е идея на дизайнер

# 502
Въпрос на вкус, но на мен не ми харесва завеса да покрива стена.

# 503
При толкова прозорци в помещението, да загубите още една стена в завеси, не ми изглежда удачно.
Достатъчно е да си сложите дълги завеси с хубав набор, пак ще стане красиво.

# 504
И аз гласувам за необединение на корнизите.

# 505
Благодаря много за отговорите !
А цветово какво ви е мнението?
Аз съм се спряла на кафяво за плътни и златисто-жълто за тънки...

# 506
Според мен с едни хубави бамбукови щори ще се получи супер излъчване. Аз не бих сложила завеси на цялата стена, и да кажа че имаш страхотни цветя Simple Smile.

# 507

С тъмно кафяви няма ли да стане прекалено мрачно. По - скоро нещо с по - малък контраст.

# 508
Още веднъж благодаря, бяхте ми много полезни!
  Повлияна от вашите мнения, твърдо няма да обединявам прозорците.
 Относно бамбуковите щори и моята първоначална идея, беше за такива. В последствие се спрях на "плисе". Искам да имам и завеси, защото според мен, създават повече топлина и уют. Най - вероятно ще се спра на не много контрастен цвят .Hug

# 509
Аз бих предложила едно радикално решение - бели или почти бели (много, много светло бежово) пердета. С тези тежки мебели и тъмни цветове тежки пердета тип завеси ще направят цялата обстановка по-натежала. Няма достатъчно светли неща за баланс. Но пък може и да е нарочно търсен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт