Кате, подкрепям написаното от теб на 100%! Аз днес тактично запазих мълчание, за да не развалям розовото настроение на всички момичета! Съгласна съм с това, че на "нашите не им отива нищо освен най-доброто", затова и аз като теб се "впрягам" от някои неща! Надявам се, искрено се надявам да не съм права, но определено ме притеснява липсата на динамика и реални действия в сериала и най-вече извеждането отново на преден план на Серкановата приятелка от детството! Надявам се, само на мен да не ми се гледа вече един и същ сюжет и тъпчене на едно и също място! Оставам с усещането след двата трейлъра, че 19 еп. ще е подобен на 16-18, за да не се връщам по-назад в епизодите: красиви и оригинални сцени, разменени хапливи реплики между двамата главни герои и никакво напрежение и съществено развитие! Провокациите идват само от приятелката от детството, които са от елементарни, по-елементарни (наводнило се жилището й от гръмнал бойлер - 80 литра вода?!)! Дано съм единствената и наистина в събота епизода със своите особености до момента: дълбоко пазена тайна; объркания и застанал отново между Еда и приятелката си от детството Серкан; наранената и обидената Еда и самата агресивна приятелка от детството на преден план, да донесат на епизода много висок рейтинг! Искрено го пожелавам! Може пък да са решили най-накрая поне тайната да излезе наяве и да имаме развитие на събитията?! Дано!

Хубава вечер и спокойни сънища!

Сигурно столове е подрежда, много е загрял и се е поразхвърлял

, така е миличка, хвърляме си по едно око, коя къде ходи
и го сънувах как сме щастливи , смеем се , забавляваме се , че.и аз каквато съм лудетина и щура,на едно място не ме свърта... , пък ето къде съм била.🥰🤔 В тяло на пеперудка и съм посетила момчето ни , а аз защо ли не помня... 🤔🤔🤔то ,която и да е от нас, всяка би изгубила здравия разум и биха й омекнали краката.😅😱