Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 998
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Не обичам да се обяснявам, но за да не останете с погрешно впечатление - нямам нищо против промо видеото, което пуснаха преди малко, даже смятам, че е похвална инициативата, за да събудят интереса на още зрители за събота. Нооооо това, което видяхме в никакъв случай не е фрагман, защото не е част от новия епизод, а компилация от стари. Т.е. терминологията, която използват не е много правилна и смятам, че трябва да се отнасят по-сериозно към комуникацията като цяло, защото по-паметливите ще си спомнят какъв хейт отнесоха заради прословутата по-дълга версия на сцената с воалите, която беше ужким екслузивно само в интернет, но която не ни показа нищо по-различно от излъченото в епизода...Знаете за малките камъчета... На нашите не им отива нищо освен най-доброто, затова се впрягам в случая Wink

Кате, подкрепям написаното от теб на 100%! Аз днес тактично запазих мълчание, за да не развалям розовото настроение на всички момичета! Съгласна съм с това, че на "нашите не им отива нищо освен най-доброто", затова и аз като теб се "впрягам" от някои неща! Надявам се, искрено се надявам да не съм права, но определено ме притеснява липсата на динамика и реални действия в сериала и най-вече извеждането отново на преден план на Серкановата приятелка от детството! Надявам се, само на мен да не ми се гледа вече един и същ сюжет и тъпчене на едно и също място! Оставам с усещането след двата трейлъра, че 19 еп. ще е подобен на 16-18, за да не се връщам по-назад в епизодите: красиви и оригинални сцени, разменени хапливи реплики между двамата главни герои и никакво напрежение и съществено развитие! Провокациите идват само от приятелката от детството, които са от елементарни, по-елементарни (наводнило се жилището й от гръмнал бойлер - 80 литра вода?!)! Дано съм единствената и наистина в събота епизода със своите особености до момента: дълбоко пазена тайна; объркания и застанал отново между Еда и приятелката си от детството Серкан; наранената и обидената Еда и самата агресивна приятелка от детството на преден план, да донесат на епизода много висок рейтинг! Искрено го пожелавам! Може пък да са решили най-накрая поне тайната да излезе наяве и да имаме развитие на събитията?! Дано! Gift Heart

Хубава вечер и спокойни сънища!

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 02:26 от nrgmama

# 556
Кате, +1 за мнението ти Blush

Пеперудке, от къде го намери това момче, а пък и как те оглежда само Blush, Налбантова ли ти го прати? Kissing Heart Сигурно столове е подрежда, много е загрял и се е поразхвърлял Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Марги Hug, така е миличка, хвърляме си по едно око, коя къде ходи Blush
Да сме здрави само и да се усмихваме по-често.
Оставям ви, че утре съм първа смяна, трябва да се става рано.

# 557
Ех, мечтаех си снощи аз преди да заспя , да имам такъв съпруг до себе си , че устоява ли му се ! Grinning и го сънувах как сме щастливи , смеем се , забавляваме се , че.и аз каквато съм лудетина и щура,на едно място не ме свърта... , пък ето къде съм била.🥰🤔 В тяло на пеперудка и съм посетила момчето ни , а аз защо ли не помня... 🤔🤔🤔то ,която и да е от нас, всяка би изгубила здравия разум и биха й омекнали краката.😅😱
Да бягам, че ако види мъжо какво съм писала , ще си докарам беля на главата. 🤣🤣🤣👀👀
Хайде пак да отивам в онзи свят, където отново съм пеперудка,  хихихи... 👅👅👅

# 558
  • Варна
Nalbantova - много навреме качваш клипчето и  снимките, нищо че не съм Пеперудка.Ще се сънуват хубави неща.

# 559
  • София
И аз идвам да ви кажа лека нощ с пожелание някой да ви гушка и да ви се усмихва ей като тези двамата:

Прекрасни са! Heart Eyes

И пак да кажа - Биге продължава да мълчи по отношение на нашия сериал. Много ми е странно това. Преди участваше в почти всяко стори на Башак, Анъл, Сарп. Отделно тя самата беше доста активна - най-малкото си споделяше всеки трейлър. А сега... пълно мълчание. Смяна на деня имахме, дори това не сподели. Много ми е чудно защо така?! Thinking

# 560
# 561
Страхотен петък  да имате момичета Flowers Hibiscus
Ииии.... малко Фифи и Ерден Wink
https://www.instagram.com/p/CHu5dSmJkXe/?igshid=m7qm31kla1b1

# 562
  • София
Хора не виждам пръстени - някой който е гледал клипа в по добро качество да каже, ама май пръстен ще видим след 10тина епизода ако има нов годеж, официално ScreamSobSobSob

Добро утро в петък, момичета! Flowers Hibiscus

На клипа с анонса за промяната на деня на излъчването и информацията, че епизодите ще се излъчват вече в събота, вместо в сряда Еда Йълдъз е с пръстена цвете! Прилагам снимка, защото се вълнувахте вчера дали е с пръстен или не! Не знам дали в този ден, когато е сниман клипа са снимали 19 или 20 епизод, но Еда е с бледо розово сако с каквото беше в ресторанта с приятелките на Айдан от еп. 19, трейлър 1:

Желая ви успешен и усмихнат петъчен ден!

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 15:00 от nrgmama

# 563
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден и само положителни емоции Hug

От сета снощи:
https://twitter.com/i/status/1329560632635625474

# 564

Какъв предизвикателен поглед му хвърля Еда... А той, милият, ще се разтопи от нежност и любов....Heartpulse

# 565
# 566
Ето ви малко материал за преди лягане, а клипчето ми е един от фаворитите 😂
https://www.instagram.com/p/CHqS3MwoZOw/?igshid=mlembxwtifig
Пеперудке да имаш нещо да ни казваш?!?!

Офффф беееееееееее😍😍😍😍😍😍😍😍
Хайде сега добро ви утро🥰Почти е събота🎉🎉🎉

# 567
Добро утро ,момичета,пожелавам един хубав петъчен ден ,а това е от мен....нещо любимо😄

# 568
На клипа с анонса за промяната на деня на излъчването и информацията, че епизодите ще се излъчват вече в събота, вместо в сряда Еда Йълдъз е с пръстена цвете! Прилагам снимка, защото вълнувахте вчера дали е с пръстен или не! Не знам дали в този ден, когато е сниман клипа са снимали 19 или 20 епизод, но Еда е с бледо розово сако с каквото беше в ресторанта с приятелките на Айдан от еп. 19, трейлър 1:

Скрит текст:

Да, в 19 еп Еда и Серкан ще са с пръстени 100%, нали се преструват на годеници пред приятелките на Айдан.
Но за еп. 20 май няма да са с пръстени. Дано не съм права. И аз не виждам как Серкан ще свали пръстена. Сърцето ми се къса Broken Heart

Но историята както я промотират сякаш започва отначало...
В първите серии ми се струва Еда беше тази, която беше по-активна и спечели сърцето на Серкан - тя го провокира, разчупи го и го извади от черупката му (и в крайна сметка той се предаде, отказа се от Селин и разумният избор). Еда му помогна да се пребори с демоните си.

Сега е ред на Серкан, предполагам след като й каже истината, тя ще е тази която бяга, ще е ядосана, че не й казал, че е крил, че не й е имал довери, ще страни от него, а той ще е този който ще я провокира, и ще трябва да заслужи любовта й и да и помогне да преодолее загубата и да прости.

Забелязах, Серкан носи пръстена си на дясната ръка - този клип от снощи е от снимките на 20 еп. - клипът е огледален https://twitter.com/i/status/1329496666676875267 - и ръката с която Керем пипа косата си е дясната и ясно се вижда че няма пръстен Sob Освен това в един от клиповете той каза, че вече е снимал сцени с този перчем, т.е. не не е преди снимки, но не и след снимки, защото ги викаха да снимат следваща сцена SobSob
Скрит текст:

Аз гледам посоката на перчема така се ориентирам - дясно/ляво.

Има теории, че снощи това което са снимали не е било рожден ден, фирмено празненство, благотворително събитие, изпращане или годеж, а модно ревю ? Thinking
https://twitter.com/i/status/1329563583643070465

# 569
Мики, по повод тази мисъл  - "Една лъжа е достатъчна ,за да постави под съмнение всичките истини." - от мен едно незабравимо стихотворение от Лиляна Стефанова:
Цитат
Аз искам да ти вярвам

Аз исках да ти вярвам.

И ти вярвах.
https://www.duma.bg/poeziya--n189663

Добро утро в петък Flowers Hibiscus
Малко да се направя на Миглена Ангелова (или както й е фамилията след 4-5 брака Joy) , та тя нали все казваше "Изживейте своя прекрасен, динамичен и стремителен ден днес" , пожелавам ви го и в края на деня да минете през магазина , че утре сме на кино Wink

Кате щях да ти коментирам вчера , но главата ми хич я няма Joy страхотни стихове,  всичките ги прочетох и се замислих , че съм много зле с поезията , отдавна не съм чела,  трябва да наваксам със стихосбирки , давайте идеи Hug

Ninika Прочете ли "Уве" до края , какво мислиш ? Хареса ти , нали? По скалата от 1 до 10 как е?  Joy

Днес ще ви споделя нещо от една поетеса, която открих преди около 1г - Ралица Генчева , но в соц.мрежи се пише @charly.wildе

Ще остане или ще си тръгне, Еда? Предполагам, че ще разберем в 20еп., нямам търпение  вече, а още 19еп. Не е минал Grinning

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 09:16 от mikipoli

Общи условия

Активация на акаунт