Коледа да идва вече иска ЮЛСКОТО човече

• 10 740
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
 newsm59 МАРАЕЛИ,желая ти всичките ти мечти да станат реалност  newsm51

welcome на новите мами.Дано ви хареса при нас  Hug

Ели,мерси за милите думи.Но всичко което си казала е така.Благодарско   love001
suzi_a,ние сме със същото албумче за което питаш,в жълт цвят.Но не знам дали има разлика,тъй като ни е подарък.Според мен,е най-добре да си провериш в магазина,да го разгледаш дали изобщо ще ти хареса.Според мен не е лош,дори е интересен  Peace
Диди,не знам какво му става на Алекс и не иска да спи   33uu Според мен става така,защото свикна от няколко седмици да ти го прави този номер.И разбра че може да дремне и после пак игра.При мен няма такива неща  Naughty при нас има последователност-баня,ядене и в леглото.Имало е случаи когато е заспивала след час,но е в леголо и понякога мрънка.Но разбира се всичко си е до детето,и за съжаление не мога да ти дам съвет  Confused
Джорджи,надявам се вече си по-спокойна  spoko
Вчера дадох на Ема малко пюре,хапна 2-3 лъжички и почна да се мръщи,дабе й се догади.Миля да изчакам след НГ,сега не ми се занимава....
Исках още да пиша,но нямам време,а и ще стане много дълго.

Момичета,днес аз и още няколко момичета от форума сме на интервю с репортер от вестник "24 часа".За да разкажем историята на Дари,и да й се даде публичност.Стискайте ми палци всичко да мине добре,и да не се спеча много.Айде отивам да се подготвя,че много се притеснявам.

# 211
popova стискаме палци!

Момичета чета ви отгоре-отгоре, че само с Ема се занимавам. Откакто стана "по-съзнателна" иска да я забавлявам, а вечер като заспи чета книга, че загубих дар словото си от тези памперси, а ми предстои дипломиране - все пак съм почти филолог Laughing.

Лек ден на всички!  bouquet Hug

# 212
здравейте, здравейте, здравейте!!!

днес ставаме на 5 месеца и по случая искаме да почерпи всички приятели:
 feeding newsm64 newsm38 beer breastfeeding bombs cook cook Popcorn

честито на всички, които празнувате днес! да сте живи и здрави и безкрайно щастливи!!!

и да се похвалим, че вече си имаме сняг, ура!

popova желаем ти късмет!!! ние сме сигурни, че ще справиш.

тази вечер съм на Коледно парти с колеги, което ще бъде в Чепеларе и ще се наложи да оставя бебка за пръв път сама през ноща. но аз съм сигурна в татито, а и баба е тука, така че... дано успея да се повеселя без да се притеснявам постоянно какво става в къщи!

а утре сме на консултация да видим колко големи сме станали.

весел ден на всички!

# 213
добро утро и от нас
Честит рожден ден на МАРАЕЛИ желая ти толкова много щастие че да застанеш на един кръстопът и да се молиш за малко нещастие[/size][/color][/color]
  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm59  bigdance2 Tada  ura bdbaloni happy bd baloni hbdtu
popova ти си умно дете ще се справиш fingerscrossed  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup Peace
вчера така се смяхме с моя големия син сутринта идва при мен и ми вика (преди няколко дена баща ми беше на гости и ни направи тутманик) "мама искам да закуся от тупаника на дядо" така се смях викам му че на дядо му е свършил ама и аз мога да му забъркам тупаник Joy Joy
после вечерта сядаме да вечеряме и аз им бях направила печено пиле с картофи съответно Марти от начало се намуси и ние му се скарахме че яде онези боклуци дюнерите а това не ще и после ни забива следния въпрос "това пиле от какво е от кокошка или от елен" Joy Joy така се смяхме защото може би е искал да ни пита месото от какво е .
та си се посмяхме вчера за сметка на Марти
лек ден ви желая  bouquet  bouquet  bouquet

# 214
честита месечинка на последните рачета днес
а именно Йоана на мама IvelinaM
       Иван на мама Valshebnica
       Стефан на мама Стечи

Гергана на мама dew
нека растат много здрави умни и красиви и ви желая да преоткриете света през техните очи
  bouquet Hug newsm51 smile3525  love001 smile3522

# 215
Здравейте на всички  bouquet

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

Минавам само набързо да ви почерпя, макар и на патерици, за моя рожден ден и на Дени мини-рожденния ден. Покрай приготовленията в къщи не ми остана време да се отчета тук Embarassed

Misc Baby Bottle feeding newsm64  party023 newsm38 beer cheers Drunk Wine Glass Popcorn morning  food010 bombs cook cook

Абе момичета, къде ги дават тези талони за играчка от Памперс. Аз досега все от Била купувам и нищо, пък бая парички съм оставила там. Да не "ме цакат мене с топла бира" hahaha #2gunfire #Cussing out

Айде толкова засега, ще се опитам да ви изчета и после пак bowuu

# 216
Честит Рожден Ден  Мариаели!  bouquet  bouquet  bouquet Много щастие и късмет и занапред!

Честити месечинки днес на всички месечинковци и мамите им!  bouquet

Попова успех и да кажеш къде да четем или да гледаме!Ще се справите!Еййй и ти стана публично активна, няма лошо! Peace

Сега бяхме на ваксина боцнаха ни и спим вече!Не усети нищо!Не посмях да питам педито от нова година как ще са,знае ли за новите ваксини, но ние вече ги минахме 3те ДТК и незнам, но бяха от касата  и ги понася учудващо добре, нито температура, нито нищо!Незнам нали тези ДТКтата не бяха мъртви,, а?То аз хем съм чула нещо хем незнам нищо,само разбрах че е по-добре мъртви,но не съм купувала,айде де, от касата квото сложиха тва е! Thinking

Хайде оставям ви да се поровя из други теми!Бай!

# 217
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честито на месечинките от вчера и днес! ЧРД на Mariaeli! Всички да са много здрави и засмени!
Добре дошли на новите мами Foquita и  Maysy и техните бебчета!
Morskasirena, пъпчето все още не съм го хвърлила никъде. И аз смея да твърдя за себе си, че съм станала пълна откачалка по отношение на всичко, свързано с детето.
Jorji, радвам се, че Митето е приел добре картофчето!
ИвИчка  и Isi_kam, сигурно е голям купон при вас!
Ели83, честито за късмета! Да й е вкусна на Юлето кашата!
Mim pl, във фотостудиата вече има огромен избор – все някъде може би предлагат и многолистни календари. А имам личен въпрос към теб – кога сте учили с мъжо в Свищов – може да се знаем!
Yolk, браво на теб – вече си готова с подаръците! Аз все още се моткам. А за “проверка правопис”- не знам какво се е случило. Обаче на мен не ми липсва, понеже и след използването му, съм откривала грешки в свой пост.
N_A_N, идея си нямам коко ток гори 1 РС.
Prascho, пащърнака най-общо прилича на бял морков /а май има и подобен вкус/. А, сега видях, че добри хора са ти дали линк със снимков материал!.
Фокита, идеята ти за площадките е страхотна! Защо не зададеш тема във форума- сигурна съм, че ще получиш много ползотворни напътствия как да се осъществи това.
newsm10
Maysy, сядането доколкото знам, започва около 6-тия месец, стабилно трябва да е около 7-мия.
Диди 81, аз не давам чай, въпреки че и ние заспиваме в късна доба – 1 часа.
Popova, успех!
Тази нощ сънувах, че  Вяра е проходила!
 Искам да ви питам какви фотоапарати ползвате /ако може марка и модел/ и доволни ли сте от тях? А камера?
Спирам вече, че стана мноооооого дълго!
Спорен ден ви желая!

# 218
# 219
Добре дошли на новите мами. Честито на месечинките.  bouquet
Това време нещо ме депресира нищо не ми се прави. Чета чета и не ми идва музата да пиша нещо.
За тока който харчи компютъра, засякох го нашият гори около 0,2 KW на час това за 10 часа на ден прави по 30ст., значи 9 лв. на месец.

# 220
Здревейте
Честито на всички месечинки – да са здрави,  усмихнати  и да слушкат повече 
didi_81 – личната лекарка ни каза, че трябва да навършим 6 м. за да сядаме. Криси прави опити да се изправя още преди 1 месец, но при него не са оформени още ябълчиците и може би за това не са ни казали по късно.
Мама Дани – ние също не харесваме много зеленчуковите пюрета с изключение на тиквата, която му приготвяме вкъщи. Относно местните пюрета те се дават по 4-5 лъжички в началото и за мое учудване доста ги хапваме.
suzi_a – ние имаме албум „Нашето бебе”, незнам колко струва, защото ни е подарък. Корицата е жълта и се води албум дневник. Незнам дали вътре са едни и същи, иначе този който имаме много интересно е направен с много илюстрации, места за снимки, теми и бележки. Незнам дали вътре са едни и същи.

# 221
Честито на Йоана на мама IvelinaM, Иван на мама Valshebnica, Стефан на мама Стечи и Гергана на мама dew - да растат здрави и послушни деца!
 newsm59 Честит рожден ден на МАРИАЕЛИ!  newsm59
Бъди весела, щастлива и много обичана жена!
Попова - успех с интервюто. Знам ти си много печена мацка и ще се справиш  Hands Thumbsup

# 222
Да ви питам- има ли някоя мама, която да дава от успокояващият чай на ХИП с липа и лайка?  newsm78 Просто вече не знам какво да правя с моят син, защото си лягаме по нощите с него! Crazy Последно е спал към 16 часа и след това дремна 10 минути след банята и после като се събуди и не иска да спи, какво ли не пробвах- не става TiredТа накрая с триста зора и с бутане в количката заспа към 23 часа ooooh!
didi_81 в списание "9 месеца" рекламират капки за спокоен сън "Dolce Nanna", попитай лекар дали можеш да му ги даваш на бебчо. Пише,че са 100% натурални ( стандартизирани екстракти от глог, лайка и липа).
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧОВЦИ  newsm51
 welcome на новите мами и малките бебочета
 nbirthday на МАРИАЕЛИ
Попова  успех и от мен.

# 223
  • Варна
Честити месечинки на празнуващите днес бебоци  4uu
 nbirthday на MARIAELI nbirthday
изследванията на малкия са готови,но немога да намеря педито да ги види.виждам че някой неща не са в норма и определено ми е притеснено/отстрани пише кои са нормалните стойности/
Диди,нашата пиша също не е заголена още и незнам........стигнахме до едно положение и нататъка не става.а като започна много да го заголвам и става на кокълче Embarassed Embarassed Embarassed

Popova,с теб сме :hug:100%ще успееш
Maysy,нашия ортопед ни каза вече да го подпираме с възглавница
за да свиква да стои седнал,а от 6месец в проходилка./с това за проходилката не съм много съгласно,но карай/
 #Sillyпу и аз в отбора на откачените мамита Joy
Нашето пъпче подна във болницата,докато го обличаха за изписването,но аз го взех.хич не ми се ще да става гинеколог Naughty.А,аз също се чуда какво да го правя,да го хвърлям ли или да си го запазя newsm12
Suzi_a,на нас са ни купили албумче за Коледа, hahahaаз по случайност го разгледах ей така без да искам и май е като на другите мами.определено ми хареса.20лв струвал
pepi111,нашето фото е Samsung Digimax V3.вече се води стар модел,но е  newsm10.и клепчета си правим с него и излизат с доста прилична качество.
аз изчезвам пак да търся педито
До скоро  bouquet

Ренито нещо си изгуби Thinking

# 224
Пак съм аз, нещо ме боли глава и съм разсеяна  #Crazy
pepi111, ние сме с фото PENTAX Optio M10 6.0 Megapixels мнооооооооого сме доволни Grinning а камерата ни е вече старичка JVC mini DV ама ми е подарък от мъжа за шофьорската книжка  Embarassed и за сега не искам нов модел, тази ни върши чудна работа  Peace
Айде, че не ми е комфортно  Sad

Общи условия

Активация на акаунт