Коледа да идва вече иска ЮЛСКОТО човече

• 10 740
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте пак!
 Hug
Лала, и аз мисля, че признаците на Пипи са от зъбки, нашата кокона и тя е такава - една мрънкаща и пискаща, когато е будна, а като заспи, е неспокойна, по принцип си спи по цяла нощ, ама напоследък промрънква, без да се буди, върти се и наистина като че ли яде по-малко. И нашата докторка каза, че все още няма да имаме зъби, ама тя пък откъде е толкова сигурна?  newsm78 Да не би да ги поръчва тя? В петък пак сме на консултация и ще питам дали да взема някакви мерки - гелче или нещо друго.
Лека вечер на всички!

# 121
  • somewhere over the rainbow
Ели,на нас 150 гр пюре са ни само за предястие hahaha На обед се кърмим и после ядем по около 300 гр пюре-домашни,понякога на Ганчев, че и Нестле съм давала /също толкова отвратителни,колкото и Ганчев/. Дая ги намира всички за мноого вкусни.
Не говоря за налучкване на паролата, а за други начини,които, убедена съм, има. И ме съмнява някоя майка да е объркала-то трябва да си хептен кьорав да не видиш,че това не са вашите албуми. За месеца и годината-аз нарочно ги обърнах. Който иска да я сменя паролата и да я праща-на мен не ми се занимава вече с това. Naughty

Ще ми кажете ли защо гледате да давате безмлечни каши, какво им е лошо на млечните? Аз давам Слънчо всякаква без глутен, мисля че са хубави кашичките, въпреки че са двойно по-евтини от Хумана, Милупа  и др.
И аз т'ва се чудя от доста време newsm78 От к'ъв зор се дават 6 лв. за каша? Thinking
И isi_kam, не разбрах кое му е чак толкова смешното на Коледните конкурси?

# 122
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честито на месечинките - Димитър, Мина и Мартин!! Много да са здравички!
Цял ден чета за флуора и вече съм... #Crazy Тя тая тема по-спорна и от ваксините!
Prascho, постовете ти винаги ме зареждат положително!  Hug!
Didi81, аз схема все още нямам, но съм в процес на изготвяне. Пък ще видим Вяра дали ще я спазва...Все пак мисля да започна с пюре от морков /и педито вчера даде такъв съвет/.
Mariaeli, каво те притеснява в обиколката на главата? Нашата е 41-42 см. Мисля, че сте в норма...Пък за ръста сигурно не са ви измерили точно.
Lala, прилича ми на зъби. Дано скоро всичко се оправи!
Хоби не мога да кажа, че имам. Фотографията е нещото, което винаги ме е влечало, но никога не съм имала възможност да се занимавам с нея. Иначе и аз като Диди81 не готвя. Не ме бива, хич. Има 2-3 манджи, дето ги умея, ама музата да ги приготвя ми идва 2-3 пъти в годината. Обаче днес съм си наумила да се пробвам да правя баница /обикновена/. Стискайте палци - ако стане, обещавам да почерпя  Wink!
Лоша работа това с медиците... Tired Face
Лека вечер ви желая!

# 123
NAN пише конурси
pepi111 бях писала че е с 10 см. повече #Crazy
недогледана работа Whistling

# 124
Баницата със зеле е в доста опростен вариант за бъдни вечер - киселото зеле се нарязва и се изпържва с малко мазнина и лук (който обича). Иначе са възможни доста вариации - с месо както yolk е писала, с яйце, тн...

Ще ми кажете ли защо гледате да давате безмлечни каши, какво им е лошо на млечните? Аз давам Слънчо всякаква без глутен, мисля че са хубави кашичките, въпреки че са двойно по-евтини от Хумана, Милупа  и др.
И аз т'ва се чудя от доста време newsm78 От к'ъв зор се дават 6 лв. за каша? Thinking
Дават се безмлечни каши, защото в състава на млечните има АМ (в по-добрия случай) или както аз получих една мостра на Нестле Алете - там има и прах от обикновено мляко. За едно дете на 6 м е доста рано за това мляко (макар че тук не мислят така), а пък за започналите по-рано със захранването съвсем...Безмлечните каши могат да се разбъркат с кърма или със съответното АМ, с което бебето е свикнало и няма проблеми Peace

# 125
Pepi111  не се притеснявай и нашата глава е толкова. Ние на 4 месеца и половина имахме с 2 см. по малка обиколка на главата от гърдичките. Но всяко бебенце си е различно. Ние си се родихме с не толкова едра глава и така си вървим.
Както maira е обеснила затова се дава безмлечна каша, че не си сигурен дали има АМ или просто сухо мляко. Това естествено е за случаите когато бебо има някакъв проблем. Но щом на вашите бебнца им няма нищо няма нищо лошо да си хапват и на Слънчо.

И ние след 1-2 дена ще направим опит да ядем месни пюрета (прескачаме зеленчуковите) и направо месни и то с ориз.

За готвене от както съм родила съм го правила 2-3 пъти нямам време. Криси ми е постоянно в ръцете. То не ми остава време да изчистя както искам ... По този повод тези дни съм се захвана с предколедно пране wash. Изпрах де що ми видяха очите. Но сега ми е много готино всичко мирише на Ленорче.
 smile3521

# 126
  • somewhere over the rainbow
Майкооо, ooooh! yolk, оправяй го. В мен е грешката Embarassed Ама и вие къде гледате бе? Crossing Arms

# 127
N_A_N не ми се сърди аз само се пошегувах аз също правя много грешки с тази клавиатура а и намерих на други момичета ама не смея да си кажа че не знам дали няма да се обидят та си се смея сама ама знам (поне така мисля) че ти разбираш от малки шегички извинявай ако съм те обидила Praynig Hug

# 128
Момичета вашите мъници искат ли да пишат на клавиатурата аз Криси едва го одържам Simple Smile

# 129
Изясних си вече въпроса за безмлечните каши, ако беше направила някаква реакция малката сигурно отдавня щах да знам, добре че ни няма нищо. Като яде каша даже издава един такъв мучащ звук "мммммууумммм" и мижи от кеф
kris79, на мен ми е много трудно да не нападна плънката докато наредя баницата.
И като говорим за баници да споделя и една моя рецепта за банички с кайма и кашкавал.  cook
Продукти: 1 пакет точени кори, 300-400 грама кайма, настърган кашкавал на око, черен пипер, сол, масло.
Каймата се запържва в много малко олио като се надробява на много ситно докато се пържи и се слага солта и черния пипер (може и чубрица, червен пипер, каквото обичате). Оставя се да изстине и към нея се добавя настъргания кашкавал и се разбърква много добре. Да не ви притеснява това, че става леко лепкаво, като се изпече вътре в баничката се разтича и става еднородно. Та баничките се правят по следния начин: За една баничка се взимат 2 кори, прегъват се веднъж на 2 и след това в единя край се слага една лъжица от плънката така, че да може да се загърне като правоъгълниче. Подреждат се в тава добре намазана с краве масло и отгоре всяка една баничка се намазва с разтопено масло. Пекат се докато станат розови и заухае неустоимо в целия апартамент. Стават страхотни, много вкусни и хрупкави eat Ето и схема за това как се сгъват:

# 130
lala,spoko mila,и ние сме така,че ио-зле :Алекс се криви постоянно и все ми в ръцете.Просто вече не ги усещам от болка. Sick
Без да пропогандирам, националистичните си възгледи,ама от днес още повече ги мразя тези араби.Ей,гадна напаст са #2gunfire  Честно казано не съм очаквала да постановят оправдателни присъди
Днес гледах като никога "Искрено и лично'и поставиха много сериозно пробеми на нашето време,а именно за сексуалното възпитание на децата.ще се въздържа да спомена какви ужасни примери казаха,но ме озадачи друго.. newsm78Вие намирате ли за нормално родителите да се показават голи пред децата от противоположния пол?Аз специално не,но всеки с вигданията си Thinking.

# 131
  • някъде
yolk newsm22, кога да ти идвам на гости Mr. Green
НАН, много бързо се палиш бе свао ooooh!
Иси_кам, моите грешки можеш да ги казваш Peace, няма да се обидя,поне да се посмеем заедно Wink
Tizija, не намирам за нормално родителите да се разхождат голи пред децата Naughty, но всеки си решава! Даже имаше една тема за това дали е редно или не и какви коментари и спорове имаше ooooh!

# 132
Сега като ви чета и гледам ами то май доста бебчета ги тормозят тия зъбки Sick Аз вече съм почти убедена, че точно това е причината Пламена да си е променила режима така и да отказва да се храни. Сега говорих с една мама от Варна и тя горещо ми препоръча този гел - PANSORAL за деца. Утре ще го купя и дано малко се подобри апетитът й, че май колкото кърма тя яде, толкова и на мен се пада Mr. Green
Лала, предполагам, че и при вас е от зъбките, както май и при повечето от нас.

Да ви се оплача днес как се изложих: след сензационното ми учене за днешния изпит, ми се паднаха неща, които изобщо не бях погледнала и затова с цялото достойнство, което ми беше останало, си излязох от стаята и ми изваше да се гръмна #2gunfire Не само, че си пропилях 10 дена, ами пак след има-няма месец ще трябва да разлиствам учебниците....пфуууууу, направо така ме е яд  #Cussing out

# 133
  • Варна
Хораааааааааааа имаме РАХИТ
 smile3511 smile3511 smile3511
Сега се върнахме от преглед при частното педи,утре отивам да пусна и едни изследвания на кръвта за мое успокоение.Каза че бил в начална Форма рахита и ще се оправи,ама той малкия като парцал направо newsm45 newsm45дано да е само това newsm17 newsm17 newsm17Направо ми идва да се гръмна smile3514
Popova,знам че има хте такъв проблем,кажи маля те Емичка така отпусната ли беше?въобще какво и беше цялостното състояние?кажи моля те че ще се побъркам Shocked

иначе сме 68см и 8.400.от утре ще почнем със пюре от картофче да видим Tired

# 134
Я да ви попитам един странен въпрос, но без спорове  Hug вие вярвате ли в магии....... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт