Коледа да идва вече иска ЮЛСКОТО човече

• 10 579
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Много ви благодаря за бързите отговори! Супер сте! И аз май започвам да мисля, че е зъби. Дани, май не е стомашно-чревно - Пипи няма температура, не повръща, няма разстройство и сякаш не го боли корем. Днес откакто дадох Хамомилата спа доста добре и изяде един биберон горе-долу. Дано се поуспокои. Аз с първото си дете не съм имала изобщо подобни проблеми със зъбите и сега съм малко като в необрано лозе. Даже мъжът ми вика, че все едно дете не сме гледали, толкова е различен Пипи. Ще видя как ще бъде по-нататък, но като ви чета, явно не сме единствените, ще трябва да се въоръжа с търпение и ще мине и това.

Герито - толкова бяхме шашнати, че сме забравили да направим снимка на Пипи на карнавала. Той спа през цялото време и само се събуди за малко, дефилирахме и толкоз. Снежинката пък така сновеше, че 1 снимка нямаме като хората даже и на нея. Заснимахме с камера и Пипи го има за малко в количката. Обаче непременно ще го облека пак и ще му направя снимка, че голяма излагация  Embarassed

# 106
  • Варна
лелеееееееее мами,сега четох за една мама която е намерила ФАС в пюре на Ганчев #Crazy #Crazy #Crazy

Май няма да купувам от тях Naughty Naughty Naughty

# 107
Браво Пиги да се закараш сама да раждаш- велико! Peace
Peace И на мен ми хареса! Аз пък имам книжка от 12 години вече и не карам. Много ме е страх и това е! Каах малко във Франция под зоркия поглед на мъжа ми, който се държеше за дръжката на вратата като че ли във всеки един момент ще се изстреляме в Космоса, но това ми беше. Не мога да се престраша, особено тука в Бг условия.

И аз обичам много да готвя, жалко че трябва и да работя и вече май за нищо не ми остава време. Писва ми на моменти, обаче знам, че ако остана само 1 седмица в къщи само с децата и домакинската работа и ще се лудна. И аз не знам вече какво искам...

# 108
Jorjito дай линк де къде е тази тема?На мен до сега не ми се е случило нищо да нямеря пък ще видим!Да не би да има фалшиви пюрета?То всичко си има фалшификат !

# 109
  • Варна
Ели,не мога да кажа че е тема,по-точно е коментар
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=34470.0
а може и да е нарочно newsm78

# 110
Здрасти и от мен  bye
Честито на днешните месечинки
Лала,и аз мисля като другите,че най-вероятно го мъчат зъбки.
Прасчо,винаги ми е много приятно да ти чета постовете.Голям шемет си на моменти без да се обиждаш
Пиги,брави за смелостта и куража да се закараш сама до болницата,Въпреки,че когато нямаш избор си готов на всичко.А що се отнася до покаата ще се възползвам  Peace Къде всъщност живееш?
Пусто захтанване ми взе съня  1countingsheep ,само го мисля и премислям.И накрая нищо не измислям.Тази нощ сънувах,че почвам със захранването,но тайно от мъжо,че той не дава.И от едната страна картоф,от другата каша  Crazy  smile3532 нещо напълно психясах.
Ема е много нервна вечерно време.Снощи много плака,и нищо не я успокоява.Тези зъби,здравето ще ми вземат.Днес заспа в 14:30ч и още спи,чак ми е скучно вече...
Исках още да пиша,но забравих какво...Айде по-късно пак ще се включа.

# 111
ох напоследък нямам муза за писане ама ви чета!
lala и аз мисля че са зъби ние сме същите и то от 2 месеца!Даже и дупето и е ужасно!
jorji радвай се че спинка че чудо като нашето... #Crazy не си спомням кокво е това здрав сън!
синеочка да това са Диди и Орлин!Да ти кажа понеже сестра и на Диди трябваше да ни е кума обаче нямаше 18г. и направихме така-Диди се подписа а иначе сестра и си беше през цялото време до нас като кума!Абе беше голяма врътка Joy
ние бяхме днес на консултация и тежи 7 килца а е дълга едва 53см. newsm78
а за обиколката на главата Embarassed леко съм объркала Embarassed -само 43см. е а гърдичките са 44см. newsm78
абе здрави да са Mr. Green
казаха ни да започнем с месните пюрета и от утре почвам!

# 112
Eli83, след седмица сме на 6 месеца и още не съм давала жълтък. Май педито каза, че ще го почнем от 6-я.
pigi, транспорта не е проблем, до лятото всички ще станем шофьорки  Grinning
jorjito, на коя от всичките 34 страници го прочете това за фаса, че ми е трудно да го намеря?
Аз пък преди няколко дена реших да пробвам нови пюрета - OVKO, зеленчуци асорти и зеленчуци с месен бульон. Е няма такава гнусотия просто. То не са пюрета, с нож да ги режеш, приличат по-скоро на пача (надявам се знаете какво е пача Laughing). Опитвах се да ги бъркам с вода, да ги пасирам какво ли не, ама не стават за ядене, това бебе неможе да го яде. А Весела като го опита щеше да си повърне червата, горката беше толкова гладна, че отвори уста лакомо, глътна и направи физиономия на погнуса и започна да се мъчи да го повърне и да го изкашля. Много ще ми е любопитно да разбера, ако има някое бебе, което е успяло да яде такова пюре. На Ганчев са и любими зеленчуковите (плодови не яде), даже спанак яхния харесва, а спанака на хип го ненавижда. Немога да повярвам за фаса...
Ще ми кажете ли защо гледате да давате безмлечни каши, какво им е лошо на млечните? Аз давам Слънчо всякаква без глутен, мисля че са хубави кашичките, въпреки че са двойно по-евтини от Хумана, Милупа  и др.

# 113
Честито на месечинките днес!

и аз се хванах, че не помня подробности от изминалите месеци вече - имам приятелка, която роди края на октомври и ме пита как е било това при вас, как е било онова и аз не помня всичко Sad Да не говорим, че като гледам снимките сега от първите дни и месеци сякаш е друго дете - струва ми се доста различна Crazy

Лала, признаците на Пипи отговарят на това което съм чела за зъбките.

Диди, аз пак да си каза за захранването дето питаше - аз мисля с пюре от моркови да започна Peace Ясмин току-що получи поредния подарък - поредното пюре от моркови - този път от Бебивита и пак лъжичка - вече имам на 3те марки тук пюрета и лъжички, ще видим като започнем кое ще и хареса най-много Simple Smile

Ясмин има вече 3 доста големи бели точки на долния венец - на последната консултация педката каза, че зъбките идвали вече - да видим кога ще се появят Wink

За готвенето - аз от както съм по майчинство готвя всеки ден и татито се оплаква, че много е надебелял Sad Уж не готвя тежки и мазни манджи ама нещо трудно си влиза в панталоните Sad

А като заговорихме за манджи - кой какво ще приготвя за коледа и бъдни вечер? Аз съм намислила за бъдни вечер любимите ми чушки, пълнени с кисело зеле и ориз, за татито с боб, може би баница със зеле и задължително компот. За коледа още не знам Sad

Джорджи, на моя приятелка бебето спяло по 4 часа - яде и пак спи 4 часа и така по цял ден - тя е по-малка де (на 2м) но тя се притеснила, че много спи и го водила на доктор - нищо му нямало - според мен си е до дете или е някакъв период, не се притеснявай излишно, че като почнат да пълзят ще се молим за почивки  Mr. Green

# 114
а забравих да кажа за жълтъка на нас ни казаха вече да го даваме.По1/4 ама забравих колко често newsm78 ще и звъня!
Ели и Галя честити ви рожденни дни на голееееееееми патерици!Ми то ние с вас сме от една порода Hug

# 115
  • Варна
ами,на мен последните отговори ми излизат най-отгоре.този отговор е от днес .
аз лично съм чувала от моя позната която има дете на година и половина и която отначало започнала с пюрета на Ганчев че отначало били много хубави,а после вече не били същите.аз лично не съм ги пробвала и нямам мнение.исках само да споделя инфото,не ме разбирайте погрешно Hug

# 116
maira ние не спазваме никакви пости, защото мъжа ми е заклет мръвояд. Мерси че ме подсети за баница със зеле, отдавна не съм се сещала да правя, а толкова много обичаммм, ше я направя за Коледа. Правя я с готови домашни кори, от тези кръглите и изпечени. Запържвам много ситно нарязано свинско, на съвсееем мънички кубченца, после слагам зелето, малко домати, подправки... Абе като манджа, само че не водниста. Потапям всяка кора за половин секунда в хладка вода и сода, слагам плънката и така редя. Сподели твоята рецепта за баница със зеле.  Hug

# 117
jorjitoтук съм мила ама като ми остане време ще напиша какви каръци сме с моя дори преди малко ни изгоря оптичната клавиатура и оптичната мишка и сега пиша на старата и ми е много трудно с такъв мерак му ги бях купила за един рожден ден крих ги до последно и му ги сложих през ноща и той като стана през ноща ги намери абе беше много хубаво но уви сега нямаме късмет а сега няколко дена компа не можаха да го подкарат защото моя реши че е време за нов хард ама нъцки е подкарах го ама няма да ви казвам колко безсънни нощи изкара моя
преди малко бяхме на консултация и скрих топката на лекаря питах го за главичката на Валери защото ми се виждаше много издута и той като прихна да се смее каза ми че много чета и започвам да се вманиачавам като студент по медицина пред последна година всички болести си ги преписват на себе си и забелязах че много неща са се променили от времето когато Марти беше бебе защото на него ми бяха казали да давам сок от портокал за витамин С а сега категорично ми забрани защото имали някакви консерванти които слагали в плодовете и не било хубаво но ми каза да му давам ако искам сокче от домат
хайде утре пак че ме чакат да дооправят компа лека и спокойна вечер  bouquet  bouquet  bouquet

# 118
Честита половин годинка на Мартин на мама jam!
  uraЧестита месечинка и на :
Димитър на мама Jorjito и Мина на мама Zvanche!  Party Time
Здраве и весело детство им желая!
Това с коментара за фаса е на последната страница-34 в постинга на tzvety26 . Ама дали е вярно, щото уж приятелката видяла..... Така, че много не вярвам. Това са бебешки храни и има голям контрол над качеството. Не се дава да се пуши, па камо ли из цеховете. Поне такова е моето мнение. Друг е въпроса, ако това е действие на конкурентна фирма с цел, намаляване на престижа на фирмата. Олииииии каква защитничка съм се извъдила.  Crazy Но Венци вече опитва всякакви пюрета, включително и на Ганчев и му харесват. Съответно всичко, което дава мама го опитва.  Laughing
И аз искам пълната рецепта за баницата със зеле. Голяма готвачка се извъдих, от както съм си в къщи и нашият батко умира от кеф, на деликатесите.
Днес тази новина с медиците в Либия беше голям шамар за България. Аз съм на мнението, че дори и да ги освободят, тия хорица за 8 години са ги убили хиляди пъти....Мамка им .... дано да им се върне стократно на тези, които са  издали смъртните присъди. Моля се за българките-дано да стане чудо. Praynig Praynig Praynig

# 119
  • София
Оле Yolk лигите ми потекоха с таз твойта баница.

Общи условия

Активация на акаунт