Коледа да идва вече иска ЮЛСКОТО човече

• 10 577
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Ели,и аз гледах направо се разревах Cryгорките хора направо ги побъркаха 8 год,а сега и ги осъдиха на смърт.,но според мен те отдавна са убити психически.Дано се случи чудо и да ги помилват newsm17 newsm17 newsm17,макар че като гледам май няма надежда smile3518
нищо не ни пречи да се помолим. Praynig Praynig PraynigГосподи помогни им! Praynig Praynig Praynig

Диди,притеснявам се защото преди въобще не спеше,а сега ooooh!
Ще го вземем Алечко няма проблем Hug току виж сме го научили да спи Joy
Моето хоби е Форума.Обичам да се ровя в Готварските рецепти и да изненадвам приятно Любимия с нови гозби.Засега всичко ми се получава и моичкия навсякъде ме хвали и аз естествено умирам от кеффффффффффф Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Рени Flowers Bouquet,

# 91
  • ES
Здравейте и от нас

Честити месечинки и най вече на ada64eto Миташки,

Жоржито, не се тревожи за съня на малкия и ние имахме такъв момент, един следобед спа 5 h. Но казват, че така растели децата, не се безпокои. Така даже ще имаш повечко време за себе си.
Прасчо, винаги мие било приятно да чета постингите ти.
Лала ще видим ли динозавърчето-Пипи на снимка?
А това за медиците ни в Либия, и да ги оправдаят те няма да са никога онези хора, които са били.
Лек ден

# 92
Напоследък не съм честитила на никой нито месечинките, нито РД Embarassed Не успявам и да следя темите както трябва. Затова
Пожелавам на всички празнуващи много усмивки и все така да бъдем заедно и да си честитим безбройните празници!

Jam, много се радвам, че си отново сред нас и дано Марти е добре вече и да ти е здравичък занапред.

Момичета, имам проблем с Пипи и вече не зная какво да правя, искам да ви питам на вас случвало ли се е подобно нещо и какво сте/бихте направили. Пипи от около 5 дни е доста неспокоен. Започна да се буди през нощта, а досега не съм имала проблеми. Започна всеки ден да се буди все повече и повече - първо в 5 сутринта, после в 4, после в 1, а последните 2 нощи не знам дали въобще е заспивал. Дремне половин час и почва да мрънка и така цяла нощ. В чудо сме се видяли, не знам какво да правя. Успоредно на това започна да губи апетит - той е много лаком и досега изяждаше по 200 гр 5 пъти на ден. Пробвах да му дам през нощта, но не пожела и капка да хапне. Вчера яде 5 пъти по 100 грама най-много, цяла нощ не е ял и днес досега е изял само 30 грама и то на 2 пъти. Заведох го на хомеопата - той е лекар разбира се и работи с много деца - прегледа го и каза че гърлото му е добре, гърдичките също (от време на време покашля, а таткото е доста болен в момента и се чудих дали и Пипи не се е заразил), венците му се леееко подути, но ми каза, че зъби скоро няма да никнат. Даде ми този път и на мен Хамомила, но каза, че ако днес и утре не се подобри, да го водя пак...Много съм притеснена, да не вземе и да се обезводни. Ще пробвам и вода да му дам, ама той по принцип я плюе...Започна да става и доста вял, направо се плаша. Сега и на педито ще звъня, но исках да чуя и вашето мнение, ако има мами минали по този път.

Сега говорих и с майка ми и тя ми каза, че около тази взръст и аз съм отказала рязко да ям мляко и тя ми предлага да взема да се опитам да го захраня вече.  newsm78 Може и това да пробвам...

# 93
  • някъде
Лала, аз доколкото съм чела и съм чувала зъбките могат и по месец- два да избиват, така че може и от това да е! И Алекс напослъдк е невъзможен- само мрънка, плаче, не иска да спи, хапне малко почне да се тегли, да мърда, да мрънка, ужас направо, вечер до 12-1 не може да заспи! Crazy
Ами ако искаш го захранвай, и аз вече се чудя кога ще почна и с какво, даже си мислех тези дни да му дам малко сокче от морков или ябълка, но още не съм го измислила! Thinking
А водичката- пробвай да му даваш по-честичко дори и да не иска, пробвай и с лъжичка, или му сложи биберона от шишето и му наливай по малко вода- аз така му давам някой път Rolling Eyes
Жоржи, аз не умея да готвя, пък и въобще не ме влече да ти кажа, а и с товадзверче нямам време, иска постоянно да съм в стаята иначе е рев! ooooh! а и като има кой да готви Whistling

# 94
Lala, ти сама казваш, че Пипи покашля, значи не е съвсем здравичък Sad Дано бързо мине.
Jorjoto, да не скоро да сте слагали ваксина? Моята бебка след първия Пентаксим беше доста сънливичка.
Стискам палци по-скоро да минават тия неща!

# 95
Lala вмомента върлува стомашно-чревен вирус. Много е вероятно да е прихванал Пипи. Той е с доста болки в коремчето и се засилват предимно през ноща. Ние също сме го хванали и 2 нощи Криси почти не спа. Единствения начин беше да е гушнат в мен, сякаш като го гушна му се стопля коремчето и го отпуска. Един от симптомите са точно отказ от храна( за щастие ние до сега не сме отказвали, но пък за сметка на това много повръщаме). На нас ни изписаха хомеопатични за повръщане Vomitusheel S. Това са свещички, но аз още не съм ги слагала, ще изчакам до следобяд да видя как е. Имате ли температура?
Аз лично давам и чай и много му помага, само температурата ме притеснява. Давам чай от лайка и мащерка. Знам, че някои са твърдо против, но аз съм доволна вече 2-3 пъти прекъсваме болестта в самото начало без нищо друго. А  и при нас е проблем до сега към всичко сме имали реакция.
Лала стискам палци всичко да се оправи и то още днес.

# 96
  • София
Lala и аз като Диди мисля,че от зъбките ще да е.Люско също беше много лаком до преди месец и половина,ядеше по 200 и след това даже рев за още.Изведнъж обаче яденето ни стана цяло приключение,което продължава до сега.През нощта положението е същото като при вас.Най-много един път в седмицата да поспи непробудно до към 5-6 часа.Преди десетина дни ни се появиха един след друг долните две зъбчета.Няколко дни преди това и през деня не спираше да мрънка и все до него трябваше да стоя.За два дни след появата на зъбчетата детето си беше много спокойно,но сега пак е същото.Горният му венец е доста подут,а казват че горните зъбчета излизат по-трудно.Едва изяжда по стотина грама,даже се принуждавам да давам млякото с лъжичка.
Защо не пробваш да мажеш венците на Пипи с някакво гелче/аз ползвам Gingigel /.Поне ще разбереш дали наистина го мъчат зъби.А пустите му мъки наистина могат да продължават по месец-два.

# 97
  • София
Забравих да честитя на месечинките днес.Да са здрави и спокойни.
А Jorjoto твоята месечинка е сигурно в някоя поспалива фаза.Нека се понаспи,че после сигурно ще го обърне на бодърстване.Бебешка му работа,можеш ли да ги разбереш.
Диди ти се чудиш кога да захранваш,а видиш ли я твоята снаха по две ги яде пюретата.
Рени не кърмя.На Фризолак сме от втория месец.До сега сме нямали проблеми с голямата нужда,ама ще видим.Мислех си дали след моркова да не въведа тиква,както казва Фиона или пък круша вместо картоф.Ех пустото му захранване.

# 98
здравейте момичета влизам само за малко
искам да честитя на всички празнуващи тези дни и да им пожелая много здраве и късмет  bouquet  bouquet  bouquet
да почерпя за нашата месечинка вчера Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle newsm64  party023 newsm38  cook smile3510
 lala потърси причината в зъбките на Марти когато му никнеха беше с такива симптоми не сме имали зачервено дупе но ако ти кажа какви проблеми сме имали ще ти настръхне косъма дори и кашлицата може да е от тях пробвай да му изтискаш малко лимонче в устата и да му дадеш водичка ако беше по-голям можеше да му дадеш и малко сок от доматче сестра ми е била много злоядо и така майка ми я е карала да яде
в минала темичка бяхте питали ако сме момичета как щеше да се казва определено Виктория но на нашето тати не му харесва Виктор и затова сме Валери и това беше резервния вариант защото трима лекари на различни видеозони ми казаха че ще е момиче но както каваше моята гинеколожка излезе скрития мъж
лек ден  bouquet  bouquet  bouquet

# 99
само да ви питам повредата в моя телевизор ли е на заглавната страница чета това
 КОЛЕДНИ КОНУРСИ Joy Joy Joy Joy Joy

# 100
  • Варна
isi_kam,повредата не е в твоя телевизор,така си пише hahaha
а ти къде се губиш? Hug
Lala,и според мен това при вас са зъби Peace
Kris79,дано е поспалива фаза,а не нещо друго PraynigВ 18.30 сме при педи и после ще кажа какво е станало
Prascho,преди седмица слагахме ваксина,но беше хепатитна,а уж от нея нямало реакции newsm78 newsm78 newsm78
А между другото ние пак спим Crossing Arms

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 15:39 от jorjito

# 101
Lala, ако пробваш да го намажеш с Генгигел като се пробуди поне ще разбереш дали са зъбките или да търсиш другаде причината. И Весела се пробужда така повече от два месеца, намазвам я и заспива спокойно, а изгледи да поникнат пустите зъби изобщо няма (освен мъките).
Jorjoto, като чета това за готвенето все едно аз съм го писала, направо съм луда на тая тема, само да има кой да мие чиниите. Ще обменяме опит с теб Grinning Ровя обаче не въф форума, а в kulinar.gbg.bg мисля, че е най-добрия сорс за рецепти   chef

# 102
  • През девет земи в десета
Здравейте и от нас,нещо от тая работа не остава време да пиша,едва успявам да ви изчета.Май ще се откажа в най-скоро време,то така не се издържа,пък ще караме с по-малко пари.Направо завиждам на мамите,които си седят вкъщи и си гледат бебчетата.Днес успяхме да се разходиме за малко,нищо,че вали и айде пак на работа.Добре,че ми е кротка душичката.
Лала,и Цвети започна да се събужда нощем с рев,преди се будеше да суче и без да плаче,а сега не иска и бибата даже.Предполагам,че е от зъбките,защото при сукане възпаления венец се изпълва болезнено с кръв и яденети е дотам.Спасяват ни кашите,които досега не искаше да яде,но явно с лъжичката и е по-добре да я храня в момента.Купихме си нова безмлечна каша Фризолак,приготвям я с изцедена кърма и много добре я хапва.
Попова,успех на курса,лятото каня всички мами в нашия двор.Тати обеща да ни направи пясъчник и въздуха ни е чист,проблем е транспорта.
Просто не мога да си представя какво бих правила без кола.Даже лятото си се закарах съвсем сама да раждам,в 10ч.бях в болницата,в 12.30ч.се обадихме с бебка на тати.

# 103
  • През девет земи в десета
Добре,че имате време за завързани манджи.Напоследък готвя в една огромна тенджера да има поне за два дни,че сме си цял полк.  cookИ тая работа я върша предимно вечер като заспят домашните ми любимци.

# 104
Браво Пиги да се закараш сама да раждаш- велико! Peace

Лала и на мен още като четох поста ти ми се струваше че са зъби и други са ти казали,пробвай с гелче и ако не е от зъби пробвай да дадеш чайче някакво успокояващо,лайка,или във водата сложи копърови семена да се оцвети!Те за по скооро за корем ако е! newsm78
Вие дето давате чай топъл ли го давате или като водичка?

Рени да от днес я пробвах и хапна като за първи ден половин бурканче Заешко!
Сега се върнахме от консултация!Казаха ни вече да даваме по 1/2 жълтък! ooooh! Аз до сега съм и давала само два пъти по 1/4!

На ваксина сме пък на 21 вдруги ден!Сега оревахме кабинета незнам на 21 как ще сме!Вече помнят и познават кой ги е боцкал ей! Thinking Докато бяхме три мами с деца да чакаме едната влезна и излезна, че реве нейното и нямало да го бодът, ама то на година и половина и като ревна и педи ги изпрати да си ходят, не могат да го удържат!Та на бързо ни дойде реда! #Crazy

На мен забавлението сте ми вие!Форума въобще и чат пат да се събера с други майки от входа на кафе и тва е!

Айде до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт